Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Diemen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Diemen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Diemen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Diemen of directe omgeving.

1107 klanten uit Diemen bevelen een bij Casius in Diemen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Diemen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler, cv installaties vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Diemen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Diemen:

Watermeter verplaatsen

De watermeter bevindt zich nu in de kruipruimte. Deze wil ik verplaatsen naar de meterkast, max 1 m opzij. Hiervoor moet een beugel worden geplaatst door een erkend loodgieter en het watermeter beugel formulier worden ingevuld en opgestuurd naar Waternet zodat zij hun deel van de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Graag ontvang ik een offerte met de termijn waarop deze werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

Vloerverwarming aanleggen

Het betreft woonkamer/keuken en toilet. Hier willen we vloerverwarming aan laten leggen. Ongeveer 50 - 60 m2.

Cv ketel installatie elektrisch

Ik wil een elektrische CV ter vervanging van de bestaande oude CV ketel van 18 jaar oud. Het is voor het warme water voor de douche en de keuken. Het appartement is voor 2 personen. De kuub inhoud van het huis is ongeveer 190 m3. Er is geen persoonlijke bekering voor de ketel aanwezig. Graag de oude ketel afvoeren.

Moving boiler

Hi, we are moving to a new house and want to move our boiler. Can we make an appointment to see what the cost will be? I am hoping to borrow the key from the sellers on 27/9 or 30/9. Could you make an appointment for a quote? We are moving in on 22/10, would you be available to do the work at the end of November? Thank you

Nieuwe paneelverwarmingen

Wij willen graag nieuwe paneelverwarmingen, maar willen graag hulp bij het bepalen van de capaciteit die de verwarmingen moeten hebben. Het gaat om (waarschijnlijk) 3 verwarmingen in de woonkamer en 1 verwarming in de keuken.

Aanschaffen van elektrische radiatoren

Ik heb interesse in Elektrisch verwarmen. Ik denk aan Elektrische radiator of accumulatie Radiator (waarschijnlijk 2) .Het is voor in de woonkamer 48 m2 125 m3 installeren kan ikzelf. de ruimte op de muren zijn 60 hoog en 220 breed (voorheen hebben hier normale radiatoren gehangen van 40 bij 200 een T22 en een T33) ze komen te hangen onder de vensterbank

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil 50 m2 natte vloerverwarming in een betonnen vloer laten frezen. Ik ben benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden.

Het vervangen van een CV-ketel en het realiseren van een warmtewisselaar

Ik zoek een CV-installateur die mijn bestaande ketel kan vervangen. Dit moet vervangen worden door een nieuwe CV-ketel en warmtewisselaar of een combi-CV-ketel die op 3x 25 ampere werkt. De nieuwe oplossing moet een appartement van 100 m2 kunnen voorzien van warm water.

Droog vloerverwarming realiseren in de gehele woning

Ik zoek een installateur die droog vloerverwarming in de woning kan realiseren. Het gaat om begane grond, eerste etage en zolder. Dit betreft ongeveer 120 m2. De woning is uit 1939 en heeft nu centrale verwarming, die ik het liefst deels of helemaal wil verwijderen. Ik bespreek graag met de vakman hoe dit het best toegepast kan worden.

Relinen van de standleiding

In het plafond van mijn toilet loopt de wc afvoer van mijn bovenbuur. Deze afvoer sluit aan op de standleiding van het pand middels een t-stuk. In dit t-stuk zit een scheur/gat. Het betreft een pand van 1952 met gietijzeren afvoeren.

Rioolbuizen in kruipruimte ophogen evt. Vervangen

De rioolbuizen in de kruipruimte zijn "verzakt", deze dienen opgehoogd te worden. Het water in de wc beneden staat "laag" in de pot. Wanneer je de wc doortrekt, trekt het water helemaal weg, maar stroomt niet volledig terug in de pot. Vervolgens geeft het een "klokkend" geluid.

Daalderop boiler repareren

Ik heb een Daalderop boiler van 120 liter. Deze maakt een raar piepgeluid en heeft minder druk dan voorheen. Wellicht moet deze bijgevuld worden of is er meer aan de hand. Ik wil dit probleem graag opgelost hebben.

Nieuwe cv ketel met zoneregeling

Wij willen onze 16 jaar oude cv ketel vervangen. Daarbij willen we een goede oplossing om in de babykamer de temperatuur afzonderlijk te kunnen regelen. Nu moeten we het hele huis warm stoken om dit te realiseren. Ik ontvang graag informatie per email.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil in mijn vrijstaande woning een warmtepomp laten plaatsen en eventueel ook een vloerverwarmingsinstallatie. Het vloeroppervlak is ongeveer 170 m2. Het gaat om een nieuwbouwwoning dus de vloer zit er nog niet in.

Water en gas omleggen voor vaatwasser

Onze nieuwe keuken wordt de laatste week van september geplaatst. Op de plek waar de nieuwe vaatwasser komt moeten de waterleidingen en een gasleiding worden omgelegd.

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag een buitenkraan in onze tuin. De aannemer doet het niet meer, omdat de aanvraagtermijn is gesloten. Aan de andere kant van de muur waar de kraan moet komen zit de keuken, met wateraansluiting in keukenkastje (circa 4 meter van de buitenmuur). Keuken wordt na oplevering geplaatst dus eerst zou kraan aangelegd kunnen worden en daarna pas keuken. Wij vroegen ons af wat de kosten zijn voor het aanleggen van een buitenkraan? Oplevering is begin oktober. Zou u ons per mail kunnen berichten gezien het feit we op vakantie zijn in het buitenland.

Airco monteren

Ik heb een qlima duo level/split gekocht en deze moet gemonteerd worden. De buiten-unit kan op het platte dak geplaatst worden. De woning is goed bereikbaar. Ik zoek een partij die dit voor mij kan installeren.

Vloerverwarming leggen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik zoek opties voor vloerverwarming (met isolatie) in een woonkamer/keuken van 45m2. Ondervloer is beton, zonder isolatie, zonder kruipruimte. Topvloer wordt hout. Er is niet al te veel hoogte te verliezen. We willen ook een warmtepomp mogelijk. Graag een allround bedrijf. Wat is mogelijk/aan te raden?

Grond - Water warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft een gebouw met 5000m3 volume, circa 1100m2

Grond - Water warmtepomp plaatsen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij kijken naar de mogelijkheid om tegelijk met de bouw een warmtepomp te installeren door middel van grondwarmte.

Rookkanaal aanleggen door verdiepingen met vloerverwarming

Ik wil graag een openhaard of hout/pallet kachel, maar daarvoor is eerst een rookkanaal nodig. Het rookkanaal moet echter door 2 verdiepingen met vloerverwarming heen. Ik zou graag in kosteninflatie ontvangen voor dergelijke werkzaamheden.

Nieuwe paneelradiator plaatsen

Ik wil een oude kleine (40 x 40 cm) paneel radiator laten verwijderen en een nieuwe dezelfde soort radiator laten ophangen. Deze radiator heb ik gekocht bij de gamma. Ik zou willen weten wat dit mij gaat kosten?

Radiator verwijderen uit keuken

Graag wil ik de radiator laten verwijderen in onze keuken. Deze moet hierna worden afgedopt en hier hoeft geen nieuwe geplaatst te worden.

Afvoerleiding aanleggen voor vaatwasseraansluiting

Aansluiting in de keuken realiseren voor een kleine vaatwasser. Betreft een studentenwoning op de vierde verdieping.

Watertoevoer en afvoer in de schuur aanleggen

In mijn schuurtje dat grenst aan de keuken wil ik de wasmachine en droger plaatsen. Hiervoor is nog geen watertoevoer en afvoer. Dit moet goed geïsoleerd worden zodat de leidingen niet bevriezen. Het is nogal koud daar. Ik denk dat jullie via een gat in de muur door de keukenkastjes heen bij de afvoer van de wasbak in de keuken kunnen komen.