Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor radiator met te lage capaciteit vervangen:

Radiator met te lage capaciteit vervangen

Ik heb een badkamer radiator in de keuken hangen maar die moet vervangen worden voor een normale want deze heeft te weinig capaciteit. Alleen de aanvoer buizen zitten beide aan de onderkant en moet een radiator hebben van ongeveer 2200 wat. Graag zou ik een offerte willen ontvangen.
Onze klant uit Den Helder (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor radiator met te lage capaciteit vervangen uit heel Nederland:

Convectorput verwijderen en radiator plaatsen

Kunt u een offerte uitbrengen om mijn convectorput dicht te maken in een aangebouwde serre? Radiator in de convectorput verwijderen en leidingen afkoppelen. De put (260 x 38 x 65) opvullen en dichtmaken door middel van gewapend betonijzer dit om de vloer te versterken, een laag van ongeveer 14 cm tot ongeveer 5 cm onder de rand aanbrengen voor de leiding van de nieuw aan te leggen verwarming. Tevens plaatsen van 2 nieuwe lage radiatoren voor een schuifpui. Hopend op een spoedig bericht.

Badkamer en keuken slopen

Graag 2 aparte offertes voor het slopen van een badkamer en keuken op de 3e etage (geen lift). Badkamer circa 2.00 x 2. 25 meter. Slopen van het tegelwerk, de wasbak,douche//bad. Vloer en radiator. Sloopwerk kan plaatsvinden tussen 2 en 7 februari. De 2e offerte graag voor het slopen van de keuken. Afmeting 3.90 lengte x 60 cm diep. Weghalen van een paar hoge kastje en rest lage de tegels tegen de wand (circa 50 cm hoog). De vloer kan blijven. Slopen graag 2 februari. Daarna wordt namelijk de keuken geleverd. Vraag: is 1 waterpunt genoeg in verband met het slopen? Dit zou namelijk betekenen dat eerst de badkamer en dan de keuken gesloopt moet worden.

Convectorput dicht maken

Graag ontvang ik een offerte om mijn convectorput in een aangebouwde serre dicht te maken. Radiator in de convectorput verwijderen en leidingen afkoppelen. De put, 260 x 38 x 65 cm, opvullen en dichtmaken door middel van een beton laag van ongeveer 14 cm. tot ongeveer 5 cm. onder de rand, voor de leiding van de nieuw aan te leggen verwarming. Tevens plaatsen van 2 nieuwe lage radiatoren voor een schuifpui.

Radiator vervangen

In mijn open keuken zit nu een hoge radiator (lijkt op Haceka designradiator Negev). Ik wil in plaats daarvan een gewone lage en kleine radiator (die ik nog moet kopen). Wat kost het vervangen van de radiator?

Kruipruimte met camera inspecteren op vocht

Mijn huis (1928) heeft een houtenvloer op balken en een niet toegankelijke, lage kruipruimte. Onlangs bleek een radiator langere tijd gelekt te hebben, waarbij het water waarschijnlijk onder de vloer is gelekt. Daarnaast bestaat de kans dat een verwarmingsleiding onder de vloer lek is. Er zijn tochtgaten in de buitenmuren om de vloer droog te houden. Graag zou ik een camera inspectie uit laten voeren om te zien of de kruipruimte droog is, of de balken geen schimmel bevatten en of de leiding niet lekt. Omdat de houtenvloer pas een jaar oud is, zou het mooi zijn als de inspectie via de tochtgaten kan geschieden.

Convectorput dicht maken en radiator(en) plaatsen

In onze juist aangekochte woning overwegen we de bestaande convectorput dicht te laten maken en in plaats daarvan 1 of 2 lage (raam-) radiatoren terug te plaatsen.

Douche en WC renoveren

Ik wil graag een kleine ruimte met WC en douche laten renoveren. Afmetingen: 90 x 210 centimeter vloeroppervlakte en 2.55 centimeter hoogte, waarvan een deel schuin dak. Er moet een nieuwe lage douchebak met inklapbare glazen douchedeur, een kleine wasbak (niet dieper dan 20-25 centimeter) en een smalle hoge radiator (liefst niet breder dan 40 centimeter) worden geplaatst. Eventuele nieuwe WC met minder diepe spoelruimte dan er nu is.

Nieuwe radiator laten plaatsen

Graag zou ik offerte op willen vragen voor het aanschaffen en aansluiten van een nieuwe radiator in de woonkamer. De afmeting radiator is ongeveer 1.50 meter breed x 50-60 cm hoog. Capaciteit minimaal 3000 Watt. Naast de toekomstige radiator zijn reeds 2 (lage) convector radiatoren aangesloten op de CV, maar deze geven te weinig warmte voor een woonkamer van ca. 40 m². Dus de leidingen zijn reeds aanwezig, alleen deze moeten gesplitst en aangesloten worden op de nieuwe radiator.

Radiator op de zolderkamer laten plaatsen

De CV ketel staat op zolder. Er zit een dun muurtje tussen de CV ketel en de zolderkamer. De nieuwe radiator kan vrij dicht bij de CV ketel geplaatst worden. Liefst een lage radiator +- 40/50 cm hoog ivm schuine kant, type 22 met thermostaatkraan.

Radiators ombouwen

Ik wil graag om een hoge en lage radiator in mijn woonkamer een ombouw laten maken.

Partners

Partners van Casius