Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor cv-ketel monteren:

CV-ketel monteren

Ik wil graag een CV ketel laten plaatsen op zolder en zou hier graag een prijsindicatie voor willen ontvangen.
Onze klant uit Den Helder (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cv-ketel monteren uit heel Nederland:

Zonneboiler om samen met bestaande CV de vloerverwarming te verwarmen

Wij wonen sinds 2 jaar in ons nieuw gebouwde huis. Wij hebben op dit moment enkel een CV ketel van Intergas (2 jaar oud). Totaal gasverbruik is ca 1700 m3. Kan de zonneboiler veilig en gemakkelijk gebruikt worden om de CV te helpen met verwarmen van zowel de vloerverwarming als het tapwater?

Intergas CV-ketel monteren

Plaatsen nieuwe cv ketel intergas zelfde merk als vorige dus snelle montage

Vrijstaand bad plaatsen in de zolderkamer

Ik wil graag in de slaapkamer op zolder (eerste verdieping) een vrijstaand bad plaatsen, waarbij de leidingen door de vloer naar beneden lopen, naar de kast van de CV-ketel op de begane grond. Ik schat dat de leidingen dan circa 8 meter lang moeten zijn (2 meter naar beneden en 6 meter horizontaal).

Totale CV installatie vervangen

Totale vervanging van een CV installatie. (ketel,leidingen en radiatoren) oud huis ( hoekwoning ) 1960 circa 150m2 oppvl en circa 360m3 benden 3 elementen (woonkamer,keuken en aanbouw) 1e verdieping 3 elementen slaapkamers en 1 element badkamer) zolder 1 element.

Nieuwe Intergas CV-ketel installeren

Ik zoek een loodgieter om een nieuwe Intergas cw4 ketel te monteren. Graag zou ik een een indicatieve prijs ontvangen.

Dakopbouw op een plat dak realiseren

Ik heb de volgende specificaties. • Het gaat om 2 woningen (ons huis en die van de buren). • Prefab opbouw (een per woning) met de afmeting: 8 meter lang en 5,5 meter breed en een standaard hoogte. • Bij de bouw van de woningen is er rekening gehouden met de mogelijkheid voor opbouwen, er is een zwak punt gemaakt daar waar de trap moet komen. • Materiaal: kunststof. • Kleur: grijs • Voorzijde en achterzijde voorzien van (kunststof) ramen en kozijnen • Binnenwerk: elektra, isolatie, radiatoren en binnenmuren. Er hoeft in beide opbouwen geen badkamer of iets dergelijks geplaatst te worden. • CV ketel verplaatsen? De CV ketel staat nu op de eerste verdieping. Afhankelijk van wat advies is, moet deze verplaatst worden. • Trap (dicht) • We hebben zonnepanelen en die moeten verplaatst worden op de opbouw. Realisatie maart/april 2018. We willen graag een indicatie om de hypotheek te bespreken.

CV ketel vervangen en verplaatsen

Kan ik een combi offerte aanvragen voor als wij de combiketel laten vervangen en 1,5 meter verplaatsen en een wasmachine aansluiting maken in dezelfde ruimte? Ik hoor het graag. Werkzaamheden graag tussen 29-11-2017 en 08-12-2017.

CV ketel en radiatoren vervangen

CV ketel op zolder vervangen en in de huiskamer 2 radiatoren vervangen door 2 designradiatoren. De ketel is erg oud en ik verwacht dat deze op korte termijn vervangen moet worden. Dat wil ik voor zijn. Een ketel Remeha CW4 zou ik graag aangeboden krijgen. Begin januari uitvoeren.

Vloerverwarming op thermostaat en CV-ketel aansluiten

Ik wil graag een reeds aangelegde vloerverwarming laten aansluiten van 6 groepen. En de 2 boven verdiepingen, met elk 2 kamers, hebben radiatoren welke moeten worden aangesloten op de cv ketel. Het zou mooi zijn als het hele huis werkt op 1 thermostaat knop en dat de vloerverwarming separaat is van de bovenverdiepingen.

Moederhaard en boiler door een combiketel vervangen

Ik heb een 4 kamer appartement van 60 m2 in Rotterdam Kralingen. Momenteel is er een moederhaard in de woonkamer, in alle kamers zijn radiatoren en er is een elektrische boiler in de keuken voor de warmwatervoorziening. Ik wil de moederhaard en de boiler vervangen door een HR (24 kW) CV-ketel. Mijn idee is dat de CV in de keuken op de plek van de boiler komt te hangen. De keuken ligt aan de achtergevel van het appartement. Luchttoevoer en afvoer van verbrandingsgassen zou mijns inziens moeten worden geregeld via nieuw aan te leggen (concentrische) buizen naar/ door de achtergevel. Kan dat volgens het bouwbesluit 2012? Het appartement ligt op de een-na-bovenste etage. Zijdelings is er op de achtergevel meer dan 2 meter afstand naar de buren op de zelfde etage. Afvoer van condenswater kan via de aanwezige waterafvoer van de wasmachine in de keuken. Er is een gasaansluiting in de keuken. Graag een advies of deze constructie qua bouwregelgeving en burenrecht mogelijk is en een indicatie van de kosten van aankoop/ installatie van de CV en het omleggen en aansluiten van leidingen.

Partners

Partners van Casius