Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor cv-ketel monteren:

CV-ketel monteren

Ik wil graag een CV ketel laten plaatsen op zolder en zou hier graag een prijsindicatie voor willen ontvangen.
Onze klant uit Den Helder (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cv-ketel monteren uit heel Nederland:

Plat dak vervangen

Oude bitumen dak er af en een nieuw dak met isolatie ,en rockpannel voor de boeidelen het is ongeveer 40 m2 op een hoogte van van net geen 3 meter . Er moeten 3doorvoeren op waarvan 1 voor de cv ketel. Het dak moet bestand zijn om op te lopen .

Vraag

Wat, moet ik aanleveren voor een offerte voor een cv installatie in een bestaand klein 55 m2 appartement ? De bedoeling is dat de te plaatsen radiatoren worden aangesloten op een moederhaard. Andere plaats voor een cv ketel is namelijk niet aanwezig. Warm water geschiedt op basis van een aanwezige boiler en behoeft niet via de cv gasaansluiting ter plaatse vqn een te plaatsen moederhaard aanwezig.

Oude CV verwijderen en nieuwe monteren

Wij zoeken een monteur om een neiuwe HR combiketel te monteren. De huidie ketel is een Intergas HR en de nieuwe wordt een Intergas Xtreme 36 of een Intergas HReco 30 Bedankt, Leo Groeneveld

Installatiewerk voor zolderverbouwing

Wij gaan onze zolder verbouwen en daarbij moeten de volgende dingen gebeuren: Ik wil een cv ketel verplaatsen, de afvoer van de wasmachine verplaatsen en een radiator aanleggen. Graag ontvang ik een offerte voor deze klussen.

Groepenkast vervangen en overig elektrawerk

Op dit moment is er in onze woning een oude stoppenkast aanwezig met 4 groepen. Dit is veel te weinig, en er is ook een vreemde indeling gemaakt. Zetten wij de oven in de keuken aan en springt toevallig de cv-ketel aan op zolder, dan zit het hele huis zonder stroom. Waarom dit op dezelfde groep zit aangesloten is mij een raadsel. Graag willen we de groepen herverdeeld hebben, enkele nieuwe groepen erbij waar dit volgens jullie advies noodzakelijk is. De groepenkast willen we laten vervangen door een moderne groepenkast en een extra groep laten plaatsen en aansluiten naar de oven in de keuken. Daarbij moet de leiding worden ingefreesd en een extra WCD geplaatst worden. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen en ontvangen graag uw offerte.

Dakopbouw op een plat dak bouwen

Dakopbouw circa 31 m2. Graag casco indicatie. + indicatie met onderstaande afwerking: bijzonderheden/ wensen: - houten wenteltrap - CV ketel verplaatsen van 1e verdieping naar opbouw - Daklicht boven het trapgat, circa 100 x 100 cm - inclusief leidingwerk tbv van cv en wasmachine - inclusief installatie electra - inclusief plaatsen radiatoren - kunststof kozijnen

Nefit CV-ketel vervangen

Aanvullende informatie: Oude ketel: nefit compact cw5 uit 2007 Nieuwe ketel: nefit trendline II cw5 Nieuwe thermostaat: nefit easy. Oude ketel moet retour naar nefit. Dit in verband met garantie/korting. Vakman moet de ketel aanmelden bij nefit waarna de ketel door nefit bij de installateur opgehaald (deze hoeft dus niet door de vakman opgestuurd te worden, maar wordt opgehaald)

CV ketel onderhouden

De CV ketel heeft al een hele lange tijd geen controle meer gehad. Graag maak ik een afspraak met een vakman om de ketel te laten beoordelen en daar waar nodig is te laten repareren.

CV ketel verplaatsen naar balkonkast

Ik zoek een loodgieter die mijn huidige CV-ketel naar de balkonkast kan verplaatsen. De CV staat nu op een onhandige plek. Het betreft een appartement uit de jaren '40. Het appartement is 50 m2 groot en de CV-ketel hangt nu ongeveer 3 meter verwijderd van de balkonkast. De leidingen in de woning zijn flexibel en weg gewerkt in de vloer.

CV leveren en verplaatsen van keuken naar zolder

Opzoek naar een ecologische cv-ketel met de mogelijkheid voor evt. Zonnepanelen, huidige ketel hangt in de keuken. De bedoeling is om de cv naar zolder te verplaatsen (daar hangt tot heden een expansievat) Ik ben offertes aan het vergelijken voor de beste kwaliteit & prijs! Ik hoor graag van jullie. Ps. Spam e-mail en/of reclame word niet gewaardeerd. Met vriendelijke groet,

Partners

Partners van Casius