Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Den Helder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Den Helder heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Den Helder u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Den Helder of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Den Helder bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp installeren, warmtepompsyteem aanleggen, warmtepomp-installatie aanleggen, water-waterwarmtepomp met verticale bodemcollector, warmtepompsysteem en/of zonnepanelen installeren, plaatsen van vloerverwarming verdeeld over twee verdiepingen, plaatsen zonneboiler, warmtepompinstallatie passend bij onze woonsituatie, zonne-energie in huis integreren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, warmtepomp om zwembad mee te verwarmen, warmtepompsysteem met koelfunctie installeren, warmtepompinstallatie, zonneboiler op licht hellend dak plaatsen, zonneboiler plaatsen om zwembad mee te verwarmen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Den Helder staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Den Helder:

Buizennetwerk zonneboiler plaatsen

Ik gebruik nu jaarlijks circa 3000 m3 gas en heb 12 zonnepanelen op het dak van de vrijstaande woning. Graag wil ik een offerte voor de verticale plaatsing van een buizennetwerk.

Wastafelkraan vervangen

Oude kraan verwijderen, gesoldeerde koppelingen loshalen, nieuwe kraan plaatsen, nieuwe koppelingen plaatsen.

Vloerverwarming infrezen in beton

Vloerverwarming infrezen en aansluiten. Betreft de woonkamer. Er zit een betonvloer in met egaline en een grindvloer. Het gaat om 50 vierkante meter.

Installatie van een warmtepomp

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een nieuwbouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken het is een vrijstaande nieuwbouwhuis

Nieuwe houtkachel installeren

Graag een nieuwe haard aansluiten.

Warmtepomp laten installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair), Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Project is een woning met vloerverwarming in woon- en badkamer. Het jaarverbruik is < 1000 kub.

Aansluiting voor wasmachine maken

Aansluiting in de keuken realiseern voor de wasmachine.

Radiator met te lage capaciteit vervangen

Ik heb een badkamer radiator in de keuken hangen maar die moet vervangen worden voor een normale want deze heeft te weinig capaciteit. Alleen de aanvoer buizen zitten beide aan de onderkant en moet een radiator hebben van ongeveer 2200 wat. Graag zou ik een offerte willen ontvangen.

Zonneboiler plaatsen

Plaatsen van een zonneboiler. Op een plat dak (wordt eerst geïsoleerd en dak vervangen). Er is een aparte ruimte waar ook cv staat. Graag meer informatie hierover. Hoe gaat zo'n boiler dit precies in z'n werk? In welke volgorde moet er geplaatst worden? En wat zijn de kosten? We kunnen en willen hier een overheidssubsidie voor aanvragen.

Dubbelwandige pijp in rookkanaal en haard plaatsen

Het afvoerkanaal geschikt maken voor rookafvoer. Dit is nu een (met bakstenen) gemetselde doorvoer maar wij willen hier graag een buis in geplaatst hebben naar de schoorsteen. Tevens het plaatsen van een houtkachel met aansluiting op het afvoerkanaal.

Vloerverwarming aanleggen op de begane grond

Wij hebben een kleine tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1930. Er was daar verwarming met gaskachels en we willen dat wijzigen. We zullen zelf een CV-ketel plaatsen. We zoeken een vakman die nog dit jaar tijd heeft voor het aanleggen van vloerverwarming. Op de begane grond is er een betonnen vloer, waar de sleuven in gefreesd moeten worden. De totale oppervlakte voor de vloerverwarming is 50 tot 60 m². Er staan foto's van de woning op Funda. We stellen uw bezoek op prijs en ontvangen graag uw advies en offerte.

Allesbrander met pijp plaatsen in de woonkamer

Ik overweeg om een allesbrander te kopen en wil die dan op de 1e verdieping van mijn woning in de woonkamer laten installeren. Er moet dan een afvoerpijp worden geplaatst van 2 meter lang, tot in het rookkanaal dat al in het plafond zit. Op de 2e verdieping zijn slaapkamers en daar is al een rookkanaal aanwezig met een doorvoer door het platte dak. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

CV-ketel monteren

Ik wil graag een CV ketel laten plaatsen op zolder en zou hier graag een prijsindicatie voor willen ontvangen.

Nieuwe CV laten monteren

Ik wil een nieuwe cv laten installeren bij mij thuis. Deze moet dan aangesloten worden. Ik heb op dit moment een oude cv ketel die een lage druk heeft waardoor ik steeds water moet bijvullen.

Duoblok vervangen door een verhoogd model

Ik wil mijn huidige staande toilet laten vervangen door een verhoogd seniorentoilet. Het oude toilet moet worden verwijderd en afgevoerd. In principe schaf ik het nieuwe exemplaar aan via de vakman. Ik wil graag een all-in prijsopgave, dus geen meerkosten achteraf.

Doortrek systeem toilet vervangen

Het doortrek systeem van wc is kapot. Het is een inbouw wc dus er moet een muurtje gesloopt worden en opnieuw betegeld worden. Inprincipe heb ik alleen een nieuw doortrek systeem nodig. Wc is niet echt nodig maar als het niet anders kan dan is dat maar zo.

Invicta Ove haard plaatsen en aansluiten op een schoorsteenkanaal

Er is in onze woonkamer een oude open haard verwijderd en ik wil op die plek nu een vrijstaande Invicta Ove haard laten plaatsen. Er moet daarbij een gat door een tussenmuur worden geboord tussen de woonkamer en garage. Daarna moet de haard worden aangesloten met een pijp van ongeveer 150 cm en een haakse bocht door die muur. Vervolgens moet er in de garage een bocht van 45 graden op met een pijp van 50 cm als aansluiting naar een reeds bestaand schoorsteenkanaal. De nieuwe haard heb ik besteld en staat voor ons klaar op afroep. Ik wil de situatie hier graag met de vakman bespreken en goed laten inmeten. Wij hebben de pijpen en aansluitmaterialen nog niet gekocht. Daarvoor mag ook een aanbieding worden gedaan.

CV-leidingen en radiatoren aansluiten op bestaande CV

Er moeten 6 radiatoren aangesloten worden op een bestaande nieuwe ingergas CV, geplaatst in 2016. Al het leidingwerk moet ook aangelegd worden. De opdracht is inclusief de aan te schaffen materialen.

Waterslagdemper plaatsen

Ik wil graag weten of er een waterslag demper geplaatst kan worden dichtbij mijn wasmachine. De leiding begint te klapperen bij het gebruik van de wasmachine.

Dompelpomp installeren in de kelder

Ik heb een kruipruimte van 40 m2 groot en 70 centimeter diep. Na een regenbui loopt hier zo'n 10 centimeter water in. Wat kost een het plaatsen van een pomp welke automatisch werkt als er water in staat.

Nieuwe kranen aansluiten

Graag wil ik 2 nieuwe kranen laten aansluiten.

Radiatoren laten vervangen

Ik wil graag 3 radiatoren laten vervangen. Het leidingwerk buiten de muur moet bij 2 radiatoren aangepast worden. Bij 1 staande radiator wil ik graag de leiding achter de radiator laten lopen, aansluiting zit onder en leidingen komen uit plafond, bij de 2e is het een krap hoekje waarbij de leiding aangepast moet worden. De radiatoren zijn aanwezig, de radiator kranen en het leidingwerk niet.

Rookgasafvoer voor pelletkachel installeren

Ik wil graag een offerte voor een rookgasafvoer voor een pelletkachel mét installatie en zónder installatie. Het gaat om 2.50 meter zwarte pijp 80 mm, 1 bocht, 1 T-stuk met schroefdop, 1 muur doorvoer 130 mm, 2 beugels 80 mm. Ik heb bij Praxis de pelletkachel gekocht. Het gat wil ik eventueel zelf wel boren?

Remeha Tzerra CV-ketel installeren

Wij hebben op zolder momenteel een geiser en willen die laten vervangen door een combi cv-ketel. We willen een Remeha Tzerra ketel, daar mag ook een aanbieding voor worden gedaan.

Radiatoren in slaapkamers ophangen

Ik wil in 2 slaapkamers een radiator plaatsen. De radiatoren zijn per stuk 30 bij 60 cm groot, niet zo groot dus. Het leidingwerk is al aanwezig, moet alleen passend op de radiator gemaakt worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.