Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Den Helder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Den Helder heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Den Helder u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Den Helder of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Den Helder bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en aanschaffen, warmtepomp plaatsen, zonnepanelen aanleggen, 2 oude cv-ketels vervangen door een warmtepomp, water-water warmtepomp realiseren, cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp, water-water warmtepomp advies en installatie, nieuwe boiler, gashaard of cv, warmtepomp plaatsen, het infrezen van een vloerverwarming, cv ketel vervangen, natbouw vloerverwarming realiseren, lucht lucht warmtepomp en airco plaatsen, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Den Helder staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Den Helder:

Nefit badgeiser vervangen

Mijn oude badgeiser moet vervangen worden door een nieuw exemplaar. Ik beschik reeds over de nieuwe geiser.

Keuken douchegeiser vervangen

Huidige Fasto geiser slaat vaak uit, graag zou ik deze op korte termijn laten vervangen. Zit nu in een kast, deze kan natuurlijk weg. Ik zou graag een compleet pakket terug zien in de offerte, weghalen oude, installeren nieuwe en leveren nieuwe.

Leiding afdoppen

Radiator reeds verwijderd alleen moeten de leidingen nog afgedopt worden. In afwachting van het plaatsen van de nieuwe radiator. Het gaat om TECE leidingen (niet je standaard leidingwerk) Klus graag zsm uitvoeren.

CV elektrisch/infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouw bedrijfspand

Het betreft een nieuwbouw kantoorpand met een totaal oppervlakte van 116 m2 begaande grond en 116m2 1ste verdieping de hoogte is 3,5 per verdieping. betreft kantoren, kantine en showroom en toiletgroepen 2x afm 2,8 mar. x 4mtr en 3mtr hoog. Indien u mij uw mailadres geef dan kan ik u de tekeningen doormailen. en monteert u ook, en wat zijn hiervan de kosten (totaalpakket) De bedoeling is dat er een CV elektrische infrarood vloerverwarming wordt gerealiseerd.

Warmtepompboiler plaatsen

Plaatsing inclusief materiaal van een warmtepomp boiler Atlantis explorer V4 200 liter tapwater met extra wisselaar tbv cv. Het aansluitschema is voorhanden. De boiler moet dus tevens op de bestaande cv installatie worden aangesloten. De ruimte betreft de cv ruimte alwaar er tevens een wasmachine en droger aanwezig zijn. Er is een klapraam tbv aanvoer/afvoer lucht.

Nieuwe dakgoten met Trespa boeidelen

Wij zoeken een vakman voor het vervangen van onze zinkenbak in de dakgoten deze willen wij vervangen met trespa. Daarnaast de plus boekdelen en het laten vervangen van de hemelwater afvoer zodat deze niet meer van kunststof is.

Pellet CV ketel

We hebben nu een Itho ketel Kli-max2 van 7 jaar oud. Een evt. pellet cv ketel zou in onze schuur geplaatst kunnen worden. Deze schuur staat ongeveer 5 meter van onze bijkeuken (cv ketel) af. Ons gasverbruik is 1450 m3 per jaar. Graag zou ik willen weten wat een cv ketel op pellets e.d. voor ons zou gaan kosten.

Convectorput dichtmaken

Ik wil een convectorput dicht laten maken. De put is 3 meter lang en 30 cm breed. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Dakgoten vervangen

Dakgoot vervangen van het hele blok. Lengte ca 30 meter. Mogelijk kunnen de andere huizenblokken ( 6 woningen ) overgehaald worden om mee te doen.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om het in frezen van vloerverwarming in een bestaande tegelvloer. Het is ongeveer 40 vierkante meter. Ik ontvang graag een offerte.

Zonneboiler leveren en plaatsen

Ik wil een zonneboiler plaatsen voor een 3 persoonshuishouden. Ik woon in een 2 onder 1 kap woning uit 2014. Oppervlakte weet ik helaas niet. Ik ontvang graag een offerte.

Warmtepomp installeren voor een nieuwe woning

Ik zoek een CVi-installateur die een verticale grond-water-warmtepomp kan plaatsen en installeren. Het gaat om een pomp voor de verwarming (koeling in warme maanden) van een vrijstaande nog te realiseren woning. Warm water ten behoeve van sanitair voor een gezin van 4 personen. Inhoud 650m3, bouwoppervlakte 80m2, 3 woonlagen. Woning volledig uitgevoerd met vloerverwarming, geïsoleerd volgens hoogste normen, HR++ glas. Vloerverwarming apart opnemen in de offerte.

Verplaatsen van leidingwerk en afvoeren in badkamer

Ik zoek een loodgieter voor het verplaatsen van leidingwerk en afvoeren in onze badkamer. Ten behoeve van een badkamer renovatie. De badkamer is 8 m2.

Vloerverwarming aanbrengen

Het betreft hoofdverwarming in hal, woonkamer, 2de hal, wc, keuken en bijkeuken. In principe wil ik als topvloerbedekking PVC laminaat gebruiken van ongeveer 5 mm, hier ben ik nog niet geheel over uit. Een tegelvloer is ook mogelijk maar dan moet de vloerverwarming een nat systeem zijn. Het betreft in het totaal ongeveer 45 m2. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 45 m²

Buizennetwerk zonneboiler plaatsen

Ik gebruik nu jaarlijks circa 3000 m3 gas en heb 12 zonnepanelen op het dak van de vrijstaande woning. Graag wil ik een offerte voor de verticale plaatsing van een buizennetwerk.

Wastafelkraan vervangen

Oude kraan verwijderen, gesoldeerde koppelingen loshalen, nieuwe kraan plaatsen, nieuwe koppelingen plaatsen.

Vloerverwarming infrezen in beton

Vloerverwarming infrezen en aansluiten. Betreft de woonkamer. Er zit een betonvloer in met egaline en een grindvloer. Het gaat om 50 vierkante meter.

Installatie van een warmtepomp

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een nieuwbouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken het is een vrijstaande nieuwbouwhuis

Nieuwe houtkachel installeren

Graag een nieuwe haard aansluiten.

Warmtepomp laten installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair), Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Project is een woning met vloerverwarming in woon- en badkamer. Het jaarverbruik is < 1000 kub.

Aansluiting voor wasmachine maken

Aansluiting in de keuken realiseern voor de wasmachine.

Radiator met te lage capaciteit vervangen

Ik heb een badkamer radiator in de keuken hangen maar die moet vervangen worden voor een normale want deze heeft te weinig capaciteit. Alleen de aanvoer buizen zitten beide aan de onderkant en moet een radiator hebben van ongeveer 2200 wat. Graag zou ik een offerte willen ontvangen.

Zonneboiler plaatsen

Plaatsen van een zonneboiler. Op een plat dak (wordt eerst geïsoleerd en dak vervangen). Er is een aparte ruimte waar ook cv staat. Graag meer informatie hierover. Hoe gaat zo'n boiler dit precies in z'n werk? In welke volgorde moet er geplaatst worden? En wat zijn de kosten? We kunnen en willen hier een overheidssubsidie voor aanvragen.

Dubbelwandige pijp in rookkanaal en haard plaatsen

Het afvoerkanaal geschikt maken voor rookafvoer. Dit is nu een (met bakstenen) gemetselde doorvoer maar wij willen hier graag een buis in geplaatst hebben naar de schoorsteen. Tevens het plaatsen van een houtkachel met aansluiting op het afvoerkanaal.

Vloerverwarming aanleggen op de begane grond

Wij hebben een kleine tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1930. Er was daar verwarming met gaskachels en we willen dat wijzigen. We zullen zelf een CV-ketel plaatsen. We zoeken een vakman die nog dit jaar tijd heeft voor het aanleggen van vloerverwarming. Op de begane grond is er een betonnen vloer, waar de sleuven in gefreesd moeten worden. De totale oppervlakte voor de vloerverwarming is 50 tot 60 m². Er staan foto's van de woning op Funda. We stellen uw bezoek op prijs en ontvangen graag uw advies en offerte.