Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor openhaard vervangen door een houtkachel:

Openhaard vervangen door een houtkachel

Ik zoek een openhaardenspecialist die onze openhaard kan vervangen door een houtkachel. Ook de ombouw dient verwijderd te worden. Daarna zal het plafond moeten worden hersteld. Wij willen ook de aanwezige pijp laten nakijken, omdat wij niet weten of hij aan de normen voldoet. Het betreft een hoekwoning met 3 woonlagen.
Onze klant uit Castricum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor openhaard vervangen door een houtkachel uit heel Nederland:

Houtkachel plaatsen

Ik zoek een openhaardenspecialist die mijn huidige openhaard kan vervangen door een houtkachel. Het moet geplaatst worden in de woonkamer. Daarnaast dient er een luchtpijp gerealiseerd te worden. Het werk moet uitgevoerd worden in een tussenwoning.

Houtkachel en pijp in het schoorsteenkanaal plaatsen

Op dit moment zit er een werkende openhaard in huis. Deze haard zouden wij graag willen vervangen voor een houtkachel “Dovre 425CB”. Graag zou ik willen weten of het bestaande rookkanaal geschikt is of dat er eventueel een pijp geplaatst dient te worden in het bestaande schoorsteen kanaal.

Herstel openhaard klep

De as van de klep in het rookkanaal van mijn Buddenbrook haard is afgebroken. Is dit middels laswerkzaamheden nog te repareren of moet deze worden vervangen? De klep zit nog aan één zijde vast en werkt nog gedeeltelijk (zit scheef). Op advies van de schoorsteenveger hiernaar te laten kijken.

Openhaard laten vervangen door een inzetkachel

Ik wil graag mijn open haard laten vervangen door een inzetkachel, de kachel heb ik al. Deze inbouwkachel behoort te passen, moet alleen nog een flexibele buis in de 'oude' afvoer getrokken worden, met natuurlijk een nieuwe kap er op. De pijp is namelijk van asbest.

Dakpannen vervangen op beide dakvlakken

Betreft 2 dakvlakken 5 x 11 meter zonder kielgoten. In het dak zitten 2 dakramen, 1 openhaard loodslab en het zijn kantpannen. Er liggen nu kruispannen en de klant wil graag met de vakman overleggen over de materiaalkeuze.

Openhaard vervangen

We willen onze huidige open haard vervangen door een inzethaard met aan drie kanten glas en tevens de gemetselde ombouw (bxd = 213x76) versmallen naar ongeveer 1 meter breed. Foto's huidige situatie toegevoegd.

Vervangen, aanpassen en isoleren van een dakconstructie

Wij hebben een oud huis bezichtigd, dat gebouwd is in de jaren 1945-1959. Binnen in de woning zijn zichtbare vochtvlekken van lekkages te zien van het dak. De constructie heb ik niet kunnen zien van binnen omdat je zo de vliering niet op komt. Er zitten over de breedte van het huis 2 rookkanalen waarvan er 1 sowieso moet blijven zitten voor een openhaard in de toekomst. Nu willen wij graag een offerte voor een hellend dak van om en nabij de 110 m² met een gedeeltelijk nieuwe constructie of totaal nieuwe constructie afhankelijk van de staat en een nieuw pannendak met buiten isolatie. Dit willen we puur ter indicatie, zodat we weten wat zo iets kost.

Koker in het rookkanaal vervangen

Onze woning (woonhuis) heeft een openhaard. Een aantal jaar geleden is een extra verdieping op de woning geplaatst en na enige tijd bleek het verlengstuk van de openhaard niet veilig te zijn aangelegd. Dit verlengstuk dient te worden vervangen. Het kanaal is dus wel reeds doorgetrokken.

Lekkende schoorsteen van de openhaard reviseren

Het betreft een gemetselde schoorsteen van plusminus 7 meter lengte. Schoorsteen is 54 jaar oud en regelmatig gestookt met de openhaard. Vertoont lekkages, ontdekt bij vervangen plat/zadeldak dakbedekking was zwart geblakerd. De doorsnede van het rookkanaal is circa 17,5 cm. Wat zijn de globale kosten van lekkagevrij maken van schoorsteen? Een vakkundige uitvoering gewenst.

Verbouwing van een jaren '30 woning

Ik wil een jaren 30 woning (Woonoppervlakte 234 m²; 900 m3) laten verbouwen. Het gaat om de volgende bouw- en sloopwerkzaamheden: 0. Het verwijderen en afvoeren van betimmering plafonds op de begane grond en 1e verdieping. 1. Het doorbreken van een dragende muur tussen de keuken en de woonkamer. 2. Het dichtmaken van een (extra) deur in de woonkamer. 3. 140m2 stucwerk van de wanden op de begane grond en 150m2 van de wanden op de 2e verdieping. 4. 130 m2 stucwerk van de plafonds op de begane grond en 130m2 stucwerk op de plafonds van de 1e verdieping. 5. Het slopen van de oude badkamer (toilet, wastafel en bad). 6. Het treffen van voorzieningen / leidingwerk voor badkamer (in oude badkamer; sanitair verzorgen we zelf). 7. Het treffen van benodigde voorzieningen (leidingwerk en elektra) voor 2e badkamer met douche, ligbad en wastafel op de 1e verdieping (sanitair verzorgen we zelf). 8. Het vervangen van de loden leidingen die nog in het huis aanwezig zijn. 9. Het wegslopen van een openhaard op de begane grond en plaatsen van een nieuwe, kleinere houtgestookte haard op het bestaande rookkanaal (haard wordt zelf aangeschaft). 10. Het slopen en afvoeren van de oude keuken.

Partners

Partners van Casius