Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Castricum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Castricum heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Castricum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Castricum of directe omgeving.

353 klanten uit Castricum bevelen een bij Casius in Castricum aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Castricum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geiser vervangen door zonneboiler of warmtepomp, buitenzwembad en vloerverwarming duurzaam verwarmen, horizontale warmtepomp installeren, woning verwarmen, warmtepomp installeren, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, advies en realiseren lucht - lucht warmtepomp, mogelijkheden duurzaam verwarmen bespreken en uitvoeren, advies en installatie warmtepomp, water-water-warmtepomp installeren, beginfase installatie Lucht-Lucht warmtepomp, zonneboiler installatie voor opblaasbare Spa, warmtepomp aansluiten, zonneboiler plaatsen, pallet ketel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Castricum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Castricum:

Advies en installatie warmtepomp

Ik wil een warmtepomp zodat ik volledig van het gas af kan. Isolatie is redelijk goed nu, alleen de bodem ga ik nog vervangen. 1 deel is vloerverwarming, de rest nu normale radiatoren. Wie kan mij adviseren en het ook installeren?

Gaskachel vervangen door houtkachel

Wij hebben een huis gekocht (onder voorbehoud) en willen graag de gaskachel in de woonkamer vervangen door een houtkachel. Graag zouden wij willen weten welke kosten hier ongeveer aan vast zitten. De houtkachel zullen wij zelf op voorhand aanschaffen. De afmetingen weet ik allemaal niet maar ik kan foto's sturen die op Funda staan. Het plafond is 220 cm en Ik heb drie verdiepingen. Ik weet niet of hetzelfde rookkanaal gebruikt kan worden voor de houtkachel.

Keukenkraan monteren

Wij hebben een nieuwe keukenkraan gekocht bij jullie. En wij zouden deze graag willen laten monteren.

Openhaard vervangen door een houtkachel

Ik zoek een openhaardenspecialist die onze openhaard kan vervangen door een houtkachel. Ook de ombouw dient verwijderd te worden. Daarna zal het plafond moeten worden hersteld. Wij willen ook de aanwezige pijp laten nakijken, omdat wij niet weten of hij aan de normen voldoet. Het betreft een hoekwoning met 3 woonlagen.

Warmtepompen installeren

Het betreft een woonruimte van circa 100 m2. Misschien zijn er twee warmtepompen nodig, gezien een pomp niet voldoende warmte oplevert (ondersteuning). Er ligt nu een vloer met centrale verwarming (radiatoren). De wens is minder gasverbruik en zo min mogelijk geluidsoverlast van de warmtepomp(en). Vandaar dat ik denk aan een Lucht-lucht warmtepomp. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Vloerverwarming infrezen en afwerken

Wij hebben recent een huis gekocht in Castricum waarvan we naar verwachting op 1 oktober de sleutel krijgen. Graag ontvangen we van u een offerte/prijs indicatie. Wij zouden de klus graag in de 2e week van oktober laten uitvoeren (vanaf 8 oktober 2018). Betreft nieuwe Vloerverwaringinstallatie; Op de begane grond en 1e verdieping hebben wij een betonvloer met een totale oppervlakte van circa 80m2. Hier zouden wij graag (watervoerende) vloerverwarming willen laten leggen. In de badkamer op de 1e verdieping van circa 7 m2 zouden wij ook vloerverwarming willen laten leggen.

Waterleiding en radiatorleiding afsluiten en afdoppen

We hebben een (door een vorige bewoner geplaatste) badkamer verwijderd om bij een van de slaapkamers te betrekken. De aanvoer leidingen van het koude en warme water zouden we graag willen laten afdoppen, evenals de leidingen van de radiator. De radiator leiding en warm water leiding bevinden zich boven het plafond, de koud water leiding vanuit de kruipruimte (leiding komt omhoog vanuit een gat in de vloer van de woonkamer). Daarnaast zouden we graag een warm en koud water leiding in een van de slaapkamers willen laten afdoppen. De wastafel is hier weggehaald waardoor de leidingen open liggen, maar het is wel de bedoeling dat hier in de toekomst een nieuwe wastafel + kraan geplaatst zal worden.

Verwarmingssysteem aanleggen

Ik heb een appartement gekocht van 95 m2 (2 X slaapkamer: 10, 14, badkamer 6, woonkamer/keuken 42, en hal/gang 8). Wil over op een combi van vloerverwarming (hoofdverwarming) en radiatoren. Graag passend advies.

Zonneboiler installeren

Ik wil een zonneboiler laten plaatsen voor een huishouden van 2 - 3 personen. Het gaat om het plaatsen van een zonneboiler voor het sanitair en de verwarming en vloerverwarming is een optie, deze is namelijk al aanwezig maar afgesloten. De plaatsing is op zolder. Bij verwarming door gasgestookte Nefit Calenta (2016).

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair), Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken L.S, Wij gaan in het voorjaar beginnen met verbouwen en zodoende staan opties open. Op dit moment hebben wij nog geen vloerverwarming, maar wordt gelegd tijdens de verbouwing.

Buitenriolering laten vervangen

We willen graag onze buitenriolering laten vervangen (dit zijn nu gresbuizen met onder andere wortelschade). Totaal gaat het om rond de 35 meter rioolbuis. We ontvangen graag een prijsopgave.

Gaspit repareren

Onze bestaande keuken (10 jaar oud) heeft een defect aan de linker gas pit. De knop met automatische ontsteker doet niks, de pit ontsteekt niet. We horen ook geen gas eruit komen. Kunnen jullie zulke defecten ook repareren? Hebben jullie ongeveer ook een schatting wat dit zal kosten? De keuken zat er al in toen wij erin trokken.

Riolering verwijderen

Wij zijn op zoek naar een collega bedrijf voor het verwijderen en afvoeren van een asbest rioleringsbuis onder de vloer. Het gaat om ongeveer 8 strekkende meter met een diameter buis van ongeveer 150.

Gashaard aansluiten op bestaande schoorsteen

We willen een Barbas Beaufire houtkachel vervangen door gebruikte Barbas gaskachel van hetzelfde type. Er moet een gasleiding worden aangelegd van ongeveer 1.50 meter. De kachel moet worden nagezien. Het rookkanaal van de goed onderhouden schoorsteen moet voorzien van een flexibele buis (geschikt voor gaskachel) en de schoorsteenkap op het dak moet worden aangepast voor gashaard. De hoogte van het kanaal is ongeveer 5.50 meter.

Buitenkraan aanleggen

In onze voortuin willen wij graag een buitenkraan. Er loopt al een leiding in de muur, van het fonteintje in het toilet, dus geen extra omlegging nodig. Het liefst willen we geen leiding buiten in het zicht laten lopen maar alleen de kraan zelf!

Centrale verwarming aanleggen

Ik heb onder voorbehoud een oud huisje gekocht zonder cv installatie. Graag ontvang ik een offerte voor de aanleg. Het gaat om een huis met een woonoppervlakte van ongeveer 83 m2, woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers boven en een aanbouw.De leidingen, radiatoren en de CV ketel dienen te worden geleverd en geplaatst.

Aansluiting realiseren voor een vaatwasser

Ik wil graag een losstaande vaatwasser aan sluiten. Hiervoor dient er een aan- en afvoer gemaakt te worden.

Wastafel en wastafelkraan vervangen

Een oude wastafel dient vervangen te worden door een nieuwe wastafel met een nieuwe kraan. De oude en nieuwe wastafel zijn beiden zonder meubel.

Meterkast verplaatsen en groepen bijplaatsen

De meterkast met daarin de groepenkast verplaatsen en extra groepen bijplaatsen. Er zijn nu zes groepen en daar moeten er twee of drie bijkomen. Ook de gasmeter verplaatsen, als u dat mag en kan.

CV onderhoud en fornuis aansluiten

Ik ben pas verhuisd en wil nu graag onderhoud aan de cv-ketel laten verzorgen. Ook wil ik graag op korte termijn een fornuis laten aansluiten. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Jotul houtkachel aansluiten

Wij hebben een ivoorwitte Jotul houtkachel, die we willen laten aansluiten op een bestaand rookkanaal. Er is een rechte buis met bocht nodig, ook van Jotul, in de kleur ivoorwit. Wij laten de buis hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw prijsopgave met aparte posten voor het materiaal en de montagekosten.

Lekkende Grohe keukenkraan repareren of vervangen

Wij hebben een lekkende keukenkraan die wij willen laten herstellen of vervangen. Het gaat om een Grohe mengkraan met slang en sproeikop die mogelijk al 15 jaar oud is. Ik heb op internet gezien dat de kraan niet meer leverbaar is, maar de onderdelen nog wel. Ik laat de kraan graag even beoordelen en repareren of vervangen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Radiator verplaatsen en leiding omleggen

In mijn keuken zit de radiator nu aan de linkerkant en ik wil hem graag naar rechts laten verplaatsen, zodat hij onder de vensterbank komt. De leiding loopt over de muur en deze moet ook omgelegd worden. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen. Ik wil eventueel een nieuwe radiator aanschaffen en ontvang graag uw offerte.

Douchekraan en wastafel monteren

De klus betreft het monteren van een douchekraan en een wastafelkraan. Ik heb de materialen nu nog niet aangeschaft, maar dat ga ik zelf op korte termijn doen.

Duoblok toiletpot vervangen

Graag zou ik willen weten wat het kost om een staande toiletpot (duoblok) te laten vervangen (montage + voorrijkosten). Alvast bedankt voor de informatie.