Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor kapotte boiler vervangen door een nieuwe:

Kapotte boiler vervangen door een nieuwe

Met spoed zou ik zou graag mijn huidige boiler laten vervangen door een nieuwe ( met warmte wisselaar) en laten plaatsen en aansluiten op mijn huidige Nefit hr43 excellent cv installatie. De oude boiler is kapot gegaan. Ik heb een Buderus Logilux type st300 (300 liter), deze is 12 jaar oud en zou verwijdert moeten worden. Deze installatie staat op zolder tweede verdieping. Het huis is meer dan 800 kuub, vrijstaand en heeft 3 badkamers. Ik zou de oude willen vervangen voor een combi. Ik dacht zelf aan de Remeha calenta ace (cw6) of een navit. 9000 I. Graag ontvang ik advies over welke geschikt is en een offerte over hoeveel het zou kosten.
Onze klant uit Bussum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kapotte boiler vervangen door een nieuwe uit heel Nederland:

Close in boiler installeren

Wij willen onze kapotte close-in boiler laten vervangen. Deze staat in de kruipruimte onder de keuken.

Elektrische boiler verplaatsen

De boiler vervangt een kapotte boiler van 80 liter. Het gaat om een woning van 78 m2.

Keukenboiler vervangen

Ik wil graag onze kapotte boiler (80 liter itho daalderop) laten vervangen voor een nieuwe kleine boiler (10-15 liter). Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude boiler en installeren van de nieuwe boiler. En is het voordeliger om een boiler van hetzelfde merk te kopen of maakt dat niet veel uit? En moet ik naast de boiler ook zo'n boiler aansluit set kopen of andere dingen?

Elektrische boiler vervangen

Kapotte 120 liter electrische boiler vervangen door een even grote.

Boiler vervangen

Het betreft de vervanging van een kapotte nachtstroomboiler. Mijn gedachten gaan uit naar een nieuw exemplaar van 30 liter. Er hangt nu op zolder een 80 liter boiler, op dezelfde plek kan de nieuwe komen. De installateur kan deze ook leveren. Alle leidingen zowel water als elektra zijn aanwezig.

Electrische boiler leveren en plaatsen

Het betreft het vervangen van een kapotte elektrische boiler van 80-100 liter. De vakman mag de nieuwe boiler ook leveren.

Kapotte boiler laten vervangen

Wij hebben een kapotte boiler in een keukenkastje. De boiler is 40 cm hoog, 30 cm breed en 30 cm diep, de inhoud weten we niet. We willen op korte termijn een nieuwe laten plaatsen. Graag uw spoedige reactie. Het gaat hier om een gehuurd kantoorpand.

Boiler vervangen in een winkelpand

Ik wil een nieuwe horizontale boiler van 50 liter en deze moet dan ook aangesloten worden. Er zit nu een kapotte 10 liter boiler die nog verwijderd moet worden. Wat gaat de levering en plaatsing van de nieuwe boiler ongeveer kosten? Het betreft een winkelpand.

Roetbehandeling 150 m2

Ik heb door een kapotte cv veel roet, bij mijn moeder (haar koophuis) in appatuur gekregen en deze verspreiding dit als ze aanstaan bij mij (in mijn huurhuis, maar ligt dit nu aan mij, dat ik dit ruik (Ik heb namelijk last van chronische hyperventilatie)!? Alleen het rare is met vlees bakken, zoals hamburgers, branden deze veelste snel aan in de keuken! Een fijnstofmeter geeft aan dat er te veel deeltjes zijn, maar vind ook op steeds meer plaatsten, vlekken die op roet lijken! En een Co2 meter loopt ook erg op, als de boiler of de wasmachine of er gekookt word, maar is dit nu normaal!?

Boiler vervangen

De huidige kapotte electrische 50 liter boiler dient vervangen te worden door een nieuwe electrische 80 liter boiler. Boiler is reeds aanwezig.

Partners

Partners van Casius