Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor inzet houtkachel plaatsen:

Inzet houtkachel plaatsen

Wij hebben een inzet houtkachel gekocht, maar hebben nog geen schouw, tot aan het plafond. Wel zit er een schacht, geïnspecteerd. Er moet dus een schouw komen plus rookkanaal geïsoleerd. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd.
Onze klant uit Bussum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inzet houtkachel plaatsen uit heel Nederland:

Houtkachel aansluiten

Ik wil mijn kachel laten aansluiten. Het gaat om een Wanders Square 60 houtkachel (hout-inzet square 60) met Fuma Mantel Wanders Square 60 front. Ik heb nog geen rookkanaal en ook geen grondplaat. Het gaat om een bungalow met schuin houten dak. Op de plek van de kachel is het dak 312 cm. Werkzaamheden zullen afgestemd moeten worden met een nieuw te leggen dak en isolatie in week 45. Waarschijnlijk zetten zij de pijp op het dak. Hebben jullie voor mij een richtprijs inclusief b.t.w. wat betreft benodigdheden aansluiten, vloerplaat, manuren en andere zaken waar ik niet aan denk. Het liefst heb ik een pijp in de kleur van de kachel.

RVS flexpijp met rotor aanleggen en houtkachel plaatsen

Omdat onze inzet-houtkachel onvoldoende of middelmatige trek had, hebben we deze verwijderd. We stoken deze al wel 10 jaar op een bestaand schoorsteenkanaal van 10 meter lengte. We laten de situatie hier graag beoordelen en laten ons daarbij adviseren over aan te brengen verbeteringen. Misschien moet de diameter van het kanaal worden vergroot of moet er een flexibele RVS-pijp met rotor worden geplaatst. De houtkachel moet weer herplaatst en aangesloten worden. We maken graag een afspraak en ontvangen daarbij uw prijsopgave.

Houtkachel aansluiten en openhaard dicht zetten

Ik wil een inzet houtkachel plaatsen in de bestaande open haard. Er zou dan een nieuwe (flex) pijp van ca. 4 meter naar boven moeten worden gebracht door het huidige rookkanaal. Graag ontvang ik hiervoor advies en een offerte.

Inzet houtkachel installeren

Ik heb een 3-zijdige nieuwe inzet houtkachel gekocht. Die weegt iets meer dan 100 kilo en moet op het plateau worden geplaatst. De bestaande klep verwijderen en de afvoer van 150 mm doorsnee moet worden verbonden met het bestaande rookkanaal van ca. 6 meter lang en een doorsnee van 19 mm. Moet daarvoor een nieuwe 'voering' van 150 mm tot bovenaan worden doorgevoerd? Verder moet de haard op de plek worden afgedicht (koord/kit). Graag uw advies en prijs hiervoor.

Dik Geurts houtkachel inbouwen

Ik zoek een bekwame monteur voor de inbouw van een nieuwe 'Dik Geurts 650 Instyle' inzet houtkachel. Deze houtkachel moet geplaatst worden in bestaande situatie. We hebben een openhaard waar een rookkanaal aanwezig is. De houtkachel kan in de openhaard worden geplaatst en aangesloten worden op het rookkanaal. Vervolgens moet een kan van de haard dichtgemaakt worden zodat het op de houtkachel aansluit. Dit betreft zo'n 10 cm om dicht te maken en te stucen.

Inzet houtkachel plaatsen

Inzet houtkachel plaatsen. Bij de schoorsteenmantel, onder in de nis moet deze inzet houtkachel komen. De schoorsteen moet worden geveegd en gecontroleerd, daarin kan het rookkanaal komen van ongeveer 10 meter.

Nieuwe inzethaard laten plaatsen

Ik wil graag de bestaande hoek inzet houtkachel (links) laten vervangen door een nieuwe. Het huidige model is ongeveer 20 jaar oud. Graag een vakman die de kachel ook zou kunnen leveren of een goed advies zou kunnen geven waar ik de juiste kachel kan halen. Bij voorkeur een vakman die langs komt om offerte te maken. Huidige kachel diepte 36 cm * breed 68 cm * hoog 52 cm. Dit zijn de exacte maten van de kachel.

Ik wil een inzet houtkachel in huis, met ...

Ik wil een inzet houtkachel in huis, met moderne schouw. Er is nog geen rookafvoerkanaal, dus er moet door 2 betonnen plafonds en 1 houten plafond (zolder met plat dak) worden geboord. Ontwerp heb ik aardig in mijn hoofd. Liefst een leverancier die ook voor een scherpe prijs de inzet houtkachel levert. Het betreft hier dus geen open haard, maar een hoogrendement oplossing. Wel de lusten van een mooi houtvoer, en minder lasten van de stadsverwarming (Purmerend).