Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Bussum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Bussum heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Bussum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Bussum of directe omgeving.

617 klanten uit Bussum bevelen een bij Casius in Bussum aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Bussum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: zonnepanelen en warmtepompsysteem aanleggen, installeren warmtepomp systeem, cV installatie aanpassen, warmtepompinstallatie aanleggen in groot complex, lucht of grond warmtepomp installeren, verwarming installeren in nieuwbouw woningen, water-water warmtepomp installeren, water-water pomp aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp aanleggen en zonnepanelen, luchtluchtwarmtepomp installeren, water-water warmtepomp installeren voor hotel, water - water warmtepomp installeren, water-waterwarmtepompinstallatie installeren, warmtepomp aarde en WTW installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Bussum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Bussum:

Lucht - Water warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken efficient verwarmen huis en warm water

MV-installatie reinigen

Hierbij willen wij namens bovengenoemde VvE een offerte opvragen. Het betreft een offerte voor het reinigen van de MV installatie. Wij zien de offerte graag binnen 3 weken tegemoet. Indien dit niet haalbaar is voor u, vernemen wij dat graag vooraf.

Houtkachel plaatsen

Houtkachel buis moet door gemetseld muurtje naar buiten en buis moet boven een serre uitkomen. Ik wil de materialen graag in overleg met de vakman aanschaffen.

Kraan en afvoer aanleggen voor vaatwasser

De afbeelding in bijlage is de oude keuken er komt een nieuwe met vaatwasser er moet dus een afvoer en aanvoer van water komen

Complete CV plaatsen

Kosten CV plaatsen , 6 kamers ongeveer 100 vierkante meter.

Janus 12 houtkachel aansluiten

Rookkanaal is aangelegd tot het plafond op de begane grond. Houtkachel (Janus12) aanwezig. Wij willen alleen dat de kachel wordt aangesloten.

Houtkachel monteren en veegbeurt kanaal uitvoeren

De aanwezige houtkachel (Janus 6) met achteraansluiting door middel van een aansluitstuk van 12 centimeter diameter naar 14,5 centimeter diameter aansluiten. De aanlsuiting naar het kanaal is een afdichtplaat tegen de schouw. Er is ook een nieuwe onderplaat nodig. Er zijn foto's beschikbaar. Daarbij graag periodiek schoorsteen vegen. Het rookkanaal zit zo goed als op de goede hoogte. Graag de aansluiting en de veegbeurt samen aanbieden.

Houtkachel plaatsen

We hebben een rook kanaal van de open haard. Die gaat weg maar we willen er een houtkachel voor terug. Graag een indicatie van de kosten voor het inbrengen van een nieuwe buis in rookkanaal naar de schoorsteen en een buis vanaf de houtkachel naar het plafond.

Houtkachel installeren op aanwezig rookkanaal

We hebben een rookkanaal van de open haard. Die gaat weg maar we willen er een houtkachel voor terug. Graag een indicatie van de kosten voor het inbrengen van een nieuwe buis in rookkanaal naar de schoorsteen en een buis vanaf de houtkachel naar het plafond.

Inzet houtkachel plaatsen

Wij hebben een inzet houtkachel gekocht, maar hebben nog geen schouw, tot aan het plafond. Wel zit er een schacht, geïnspecteerd. Er moet dus een schouw komen plus rookkanaal geïsoleerd. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd.

Houtkachel aanbrengen

Graag zou ik in mijn woning een houtkachel gaan gebruiken. Ik woon in een huis waar de ouderwetse gaskachel en de schouw zijn verwijderd, maar uiteraard is de schoorsteen op het dak nog aanwezig. Om een idee te krijgen van de mogelijkheden en onmogelijkheden tav de technische kant en de kosten vraag ik deze ik formatie aan. De werkplek is goed bereikbaar.

Keukenkraan vervangen

Ik wil mijn keukenkraan laten vervangen en zal daarvoor zelf een nieuwe kraan aanschaffen bij Gamma. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.

Oude keukenkraan vervangen door nieuwe

Oude keukenkraan verwijderen en de door mij zelf aangeschafte nieuwe kraan plaatsen

Mechanische ventilatie in de badkamer maken

De badkamer met klein raam ventileert niet goed, daarom wil ik een mechanische ventilatie met afvoer door het dak laten aanleggen. Ik kan zelf niet beoordelen hoeveel meter het dak van de badkamer af is.

Thermostaatknop plaatsen

Wat zijn de kosten van een Thermostaatknop plaatsen op convector en een op 1 gewone radiator?

Gasleiding van de meter naar de ketel vervangen

Vervangen stalen gasleiding van de cv, deze is circa 15 meter lang. In de nieuwe leiding bij de cv een T-stuk van 15 mm, met afsluiter ten behoeven van koken plaatsen. Moet via de goed toegankelijke kruipruimte gebeuren. Via de kelder (6m) kom je in de kruipruimte (9m leiding), kan zelf assisteren. Graag ontvang ik een offerte.

Mantelbuis aanleggen

De waterput in onze voortuin is afgekeurd door de PWN. Nu moet de watermeter worden verplaatst van deze put naar onze kelder. Na 20 april verzorgt de PWN deze verplaatsing. Vooraf moet er een mantelbuis van ongeveer 10 meter lang vanaf het trottoir via het pad naar de kelder worden gelegd. Wij ontvangen daarvoor graag uw offerte.

Watermeter van buiten naar binnen verplaatsen

Ik wil de watermeter van buiten naar binnen laten verplaatsen. De afstand is ongeveer 7 meter vanaf de meter naar de voordeur. Hij zou of in de meterkast geplaatst kunnen worden en ander kan hij in het luik bij de voordeur.

Houtkachel aansluiten

Houtkachel aansluiten op gemetselde schoorsteen door middel van plaatsen van een nisbus. Nisbus moet nog aangeschaft worden. Schoorsteen is geveegd en door de Hertog geveegd en gekeurd. Houtkachel kan zo aangesloten worden. Onderkant schoorsteen is momenteel nog open en daar moet dus nisbus en pijp op worden aangesloten.

Aanpassen hoekkeukentje voor inbouw-apparatuur.

Ik heb een huurappartement toegewezen gekregen van de woningbouwvereniging. Daar zit een nieuw hoekkeukentje in. Ik heb inbouwapparatuur uit mijn oude huis van 2 jaar oud. Deze wil ik graag geplaatst hebben en aangepast in de keuken. Er moet een groep bij maar daar zit al een draad voor in de leiding. Er moet een wasmachine worden aangesloten en daarvoor moet een langere elektra-kabel worden geplaatst, want die is nu te kort. Ook wil ik een motorloze afzuigkap laten ophangen worden. Ik ontvang graag uw aanbieding.

Grohe badkraan en douchekraan monteren

Ik wil 2 thermostatische kranen gemonteerd krijgen. Bij het bad een bad/douche kraan en in de douche een douchekraan. De kranen zijn aanwezig moeten alleen gemonteerd en afgesteld worden. Graag op woensdag 22 februari. Of op een zaterdag, 18 of 25 februari.

Houtkachel plaatsen en geschiktheid rookkanaal controleren

Wij hebben deze zomer een huis uit 1906 gekocht in Bussum. Er is een rookkanaal aanwezig, het laatste wat daarop aangesloten is geweest was waarschijnlijk een gaskachel (dit leiden wij af uit oude foto's). Nu willen wij graag een houtkachel aanschaffen en laten plaatsen maar we kunnen niet beoordelen of het rookkanaal daarvoor geschikt is of dat er aanpassingen nodig zijn. Zou u dit bij ons kunnen komen inventariseren, en een schatting geven van de eventuele kosten? Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

Douchekraan en -set vervangen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om een douchekraan te vernieuwen en een nieuwe doucheset te monteren. Ik heb een Grohe Start Edge thermostatische douchekraan gekocht en een doucheset, de Grohe Vitalio Comfort 100.

Houtkachel plaatsen

Wij willen graag een houtkachel laten plaatsen. Er is een rookkanaal, maar we weten niet wat de conditie van het rookkanaal is. Dit zal dus eerst bekeken moeten worden. Wellicht moet het rookkanaal ook geveegd worden. We wonen in een huis uit 1914 met begane grond, 1e verdieping en bergzolder. Wat zijn de kosten voor het controleren van het rookkanaal en het plaatsen van de houtkachel?

Douchecabine en buitenkraan plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het plaatsen van een douchecabine van 90 bij 90 cm. Tevens moet er een dorpel worden geplaatst, waar de douchecabine op gemonteerd kan worden. Ook wil ik graag indien mogelijk een buitenkraan laten monteren aan de voorkant van het huis. Er moet een gat in de muur worden gemaakt, aan de andere kant van de muur zit de meterkast en de hoofdkraan. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.