Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Bussum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Bussum heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Bussum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Bussum of directe omgeving.

675 klanten uit Bussum bevelen een bij Casius in Bussum aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Bussum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Bussum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Bussum:

Offerte ca. 44 meter dakgoot vernieuwen

Vrijstaande woning moet rondom de dakgoot vernieuw worden. Sommige delen met een trap andere delen met steiger. De dakgoot ligt in een horen bak. Dus de goot zal voor gevormd moeten worden, met een ronding aan de voorkant. De goot is ca. 35cm breed. Een deel van de houten bak moet vernieuwd worden door verrotting door de lekkage.

Loodgieterwerk aanleg aan/afvoer voor wasmachine en droger

Goedemiddag, we willen graag de wasmachine en droger verplaatsen naar onze badkamer. Hiervoor moet een water en afvoerleiding aangelegd worden (geschat circa 3m per leiding). Er is een fonteintje en toilet in de badkamer aanwezig waar op kan worden aangesloten (zie foto). Leidingen hoeven niet ingefreesd te worden. Svp offerte inclusief verwachte materialen

Kraan vervangen

In de badkamer voor bad en douche, wil ik een nieuwe thermostatische kraan. Heb het nog niet aangeschaft, want ik weet niet wat ik moet kopen. Of, als het handiger is, huidige kraan repareren.

Reparatie solesta zonneboiler

Onze solesta zonneboiler uit 2016 met vacuumsysteem warmt niet meer op, en maakt klikkende geluiden als je hem aanzet. Wie kan ons helpen? Het klinkt het alsof er klepje los zit

Honeywell Evohome systeem met WiFi laten installeren

ik wil graag het evohome systeem laten installeren. Waarschijnlijk moeten bij een aantal radiatoren ook de aansluiting passend worden gemaakt. het betreft 4 radiotoren en het hoofdsysteem

Gasgeiser door elektrische boiler vervangen

Het gaat om een bijkeuken in een jaren zestig kleinschalig appartementen complex. Er zit nu oude gasgeiser en we (ouder echtpaar) gebruiken het appartement als pied d'terre dus niet permanent. We willen deze graag laten verwijderen en door een elektrische boiler laten vervangen. Ik hoor graag war de kosten hiervoor zijn.

Vloerverwarming realiseren

Aan leggen van vloerverwarming als hoofdverwarming in een bestaande ruimte. Betonnen vloer met dek vloer van zand cement. Dek vloer is ongeveer 5 cm. Huis is uit 2008. Het zou gaan om een oppervlakte van 25m2, wij willen hier een natbouw realiseren.

Droog systeem vloerverwarming

Goedemiddag, Het betreft alleen de begane grond. Wij gaan daar de volledige vloer verwijderen en een nieuwe keuken en badkamer aanleggen. Het is een jaren 30 huis met houtskeletbouw. We zien dit als interessante optie om een droog systeem vloerverwarming aan te laten leggen. We zouden dit dan graag in de hal, toilet, woonkamer en keuken aanleggen. Totaal ca 45 m2. En is een soort trap/kelderkast waar de leidingen samen zouden kunnen komen. De werkzaamheden moeten ergens in de periode juni/juli/begin aug gedaan worden. We hebben nog geen exacte planning. We zijn benieuwd naar de prijs. En ik wil graag weten of er op de vloerverwarming een pvc vloer gelegd kan worden met of zonder ondervloer.

Zonneboiler vervangen

Er staat op dit moment op zolder een zonneboiler (Luigjes/Atag uit 1996) van 240 liter, die verwijderd moet worden en vervangen door een elektrische boiler van 120 liter. We willen tevens graag advies over wat te doen met de collector op het dak, omdat we willen overgaan op nieuwe zonnepanelen.

Infrarood verwarming

Het gaat om een jaren 60 tussenwoning met 2 middels de gang gescheiden huiskamers en open keuken (begane grond) en 1e etage kinderkamer. Het huis heeft last van vocht en schimmel, kamers etage (nog) geen dubbele beglazing.

Rookkanaal plaatsen voor houtkachel

Wij willen in de woonkamer de open haard aansluiten. Er is een gemetselde schoorsteen die door 3 lagen gaat. Vroeger heeft er een gashaard gezeten, de aansluiting zit er nog. De ombouw is van marmer, we willen graag een kasteelhaard. Is er een bedrijf dat als service aanbiedt om de mogelijkheden te checken en tevens daarna een offerte te maken?

Chromoflex thermostaat en/of vloerverwarming van chromoflex repareren

De thermostaat van mijn Chromoflex vloerverwarming in de badkamer reageert niet. Hij staat op allerlei temperaturen maar verwarmt niet. Ook na resetten wordt de vloer niet warm. Is de thermostaat kapot of is er iets anders aan de hand? Graag zou ik een gespecialiseerde monteur laten kijken wat er aan de hand is en de reparatie laten uitvoeren. Zou er eventueel ook een andere thermostaat (die makkelijker te bedienen is) op kunnen? Het gaat om 2 badkamers.

VR ketel vervangen door HR ketel

Mijn VR ketel in een beneden appartement moet worden vervangen door een HR ketel. Mijn voorkeur is Intergas 28/24 cw4

Kapotte boiler vervangen door een nieuwe

Met spoed zou ik zou graag mijn huidige boiler laten vervangen door een nieuwe ( met warmte wisselaar) en laten plaatsen en aansluiten op mijn huidige Nefit hr43 excellent cv installatie. De oude boiler is kapot gegaan. Ik heb een Buderus Logilux type st300 (300 liter), deze is 12 jaar oud en zou verwijdert moeten worden. Deze installatie staat op zolder tweede verdieping. Het huis is meer dan 800 kuub, vrijstaand en heeft 3 badkamers. Ik zou de oude willen vervangen voor een combi. Ik dacht zelf aan de Remeha calenta ace (cw6) of een navit. 9000 I. Graag ontvang ik advies over welke geschikt is en een offerte over hoeveel het zou kosten.

Riolering vervangen

Door wortel ingroei hebben wij een verstopping in onze riolering, gresbuis. Vanaf de voordeur tot aan de straat, ik schat maximaal 7 meter, zal de buis moeten worden opgegraven en vervangen. Vanaf de voordeur naar de plek waar de riolering het huis in gaat is de buis heel recent al vervangen voor PVC. De buis ligt op ongeveer 1 meter diepte. De oprit bestaat uit straatwerk wat eerst verwijderd zal moeten worden, indien mogelijk graag meenemen in offerte.

Gaskraan verplaatsen voor een fornuis

Ik wil een nieuw aanrechtblad plaatsen, maar de gaskraan moet daardoor verplaatst worden naar beneden.

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Onze CV combi ketel en leidingen dienen in de ruimte naast waar hij nu zit te worden verplaatst. Van een muur in een slaapkamer, naar een muur in de daarnaast gelegen ruimte. Het gaat om 2 meter verplaatsen.

Warmtepomp installeren

Installeren van een hybride warmtepomp op een plat dak 3 hoog. Woning is 9 jr oud en er is mechanische ventilatie, totale oppervlakte is +-150 m2. Ook graag offerte voor nieuwe cv ketel. Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op warm sanitair water Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers

Gasgebruik en CO2 voetafdruk verminderen

Wij wonen met 5 personen in een grote jaren 30 woning met vloer, muur en dakisolatie en dubbel glas (AA+). Ik zou graag het gasgebruik terugdringen en de CO2 voetafdruk verminderen. Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water. Het gaat om een woning met 270 m2 vloeroppervlak. Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn.

Pelletkachel plaatsen

Kunt u ook pelletkachels plaatsen? Gamma heeft een pelletkachel. Wij overwegen aanschaf. Rookkanaal is geïnspecteerd en goed bevonden (hier hebben we een rapport van). Waarschijnlijk moet er wel nog een buis doorgetrokken worden.

Airco leveren en plaatsen

Het gaat om het leveren en plaatsen van een split airco.

Kraan inbouwtoilet vervangen

Het kraantje in de stortbak lekt en dient vervangen te worden. Er moet ook wat gesloopt worden om erbij te kunnen. Het gaat om een noodoplossing voor nu, gezien we de badkamer na de zomer in zijn geheel willen verbouwen.

Buitenkraan aanleggen

Bij mijn voordeur een buitenkraan aanleggen. Bij voordeur aan binnenkant zit luik, waar waterleidingen lopen. Zou daarvandaan misschien naar buiten kunnen.

CV-ketel verplaatsen

Op zolder willen we een tweede badkamer maken, maar om hiervoor plaats te maken, moet de CV-ketel verplaatst worden. Graag zouden we een kostenindicatie willen hebben voor het verplaatsen van de CV-ketel. Het gaat om een Intergas HR combiketel type KK HR 36/30. Deze zit op de voorzolder, links van de trap en moet naar andere kant van de trap.

Split unit airco installeren

Ik wil graag een airco Tristar split unit op de zolder laten installeren waarbij het externe gedeelte op het dak van de dakkapel geplaatst moet worden en het andere gedeelte in de zolderkamer. Afhankelijk van de kosten wil ik eventueel ook gipsplaten aan de binnenkant van de dakkapel laten aanbrengen. De kapel is ongeveer 1.60 meter breed.