Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Bussum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Bussum heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Bussum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Bussum of directe omgeving.

673 klanten uit Bussum bevelen een bij Casius in Bussum aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Bussum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van een woning en aanbrengen aardwarmte-installatie, het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij, realiseren vloerverwarming en waterpomp, warmtepomp plaatsen, een warmtepomp realiseren om het gasverbruik te verlagen, cV elektrisch/infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouw bedrijfspand, extra ketels plaatsen ivm opsplitsing van appartement, verticale bodemverwarming leggen (300 m2), warmtepompboiler installeren, vloerverwarming beneden verdieping, advies en installatie warmtepomp boiler, warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning, verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex, warmtepomp boiler plaatsen, cV ketel vervangen voor warmtepomp op elektrische CV en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Bussum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Bussum:

Chromoflex thermostaat en/of vloerverwarming van chromoflex repareren

De thermostaat van mijn Chromoflex vloerverwarming in de badkamer reageert niet. Hij staat op allerlei temperaturen maar verwarmt niet. Ook na resetten wordt de vloer niet warm. Is de thermostaat kapot of is er iets anders aan de hand? Graag zou ik een gespecialiseerde monteur laten kijken wat er aan de hand is en de reparatie laten uitvoeren. Zou er eventueel ook een andere thermostaat (die makkelijker te bedienen is) op kunnen? Het gaat om 2 badkamers.

VR ketel vervangen door HR ketel

Mijn VR ketel in een beneden appartement moet worden vervangen door een HR ketel. Mijn voorkeur is Intergas 28/24 cw4

Kapotte boiler vervangen door een nieuwe

Met spoed zou ik zou graag mijn huidige boiler laten vervangen door een nieuwe ( met warmte wisselaar) en laten plaatsen en aansluiten op mijn huidige Nefit hr43 excellent cv installatie. De oude boiler is kapot gegaan. Ik heb een Buderus Logilux type st300 (300 liter), deze is 12 jaar oud en zou verwijdert moeten worden. Deze installatie staat op zolder tweede verdieping. Het huis is meer dan 800 kuub, vrijstaand en heeft 3 badkamers. Ik zou de oude willen vervangen voor een combi. Ik dacht zelf aan de Remeha calenta ace (cw6) of een navit. 9000 I. Graag ontvang ik advies over welke geschikt is en een offerte over hoeveel het zou kosten.

Riolering vervangen

Door wortel ingroei hebben wij een verstopping in onze riolering, gresbuis. Vanaf de voordeur tot aan de straat, ik schat maximaal 7 meter, zal de buis moeten worden opgegraven en vervangen. Vanaf de voordeur naar de plek waar de riolering het huis in gaat is de buis heel recent al vervangen voor PVC. De buis ligt op ongeveer 1 meter diepte. De oprit bestaat uit straatwerk wat eerst verwijderd zal moeten worden, indien mogelijk graag meenemen in offerte.

Gaskraan verplaatsen voor een fornuis

Ik wil een nieuw aanrechtblad plaatsen, maar de gaskraan moet daardoor verplaatst worden naar beneden.

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Onze CV combi ketel en leidingen dienen in de ruimte naast waar hij nu zit te worden verplaatst. Van een muur in een slaapkamer, naar een muur in de daarnaast gelegen ruimte. Het gaat om 2 meter verplaatsen.

Warmtepomp installeren

Installeren van een hybride warmtepomp op een plat dak 3 hoog. Woning is 9 jr oud en er is mechanische ventilatie, totale oppervlakte is +-150 m2. Ook graag offerte voor nieuwe cv ketel. Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op warm sanitair water Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers

Gasgebruik en CO2 voetafdruk verminderen

Wij wonen met 5 personen in een grote jaren 30 woning met vloer, muur en dakisolatie en dubbel glas (AA+). Ik zou graag het gasgebruik terugdringen en de CO2 voetafdruk verminderen. Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water. Het gaat om een woning met 270 m2 vloeroppervlak. Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn.

Pelletkachel plaatsen

Kunt u ook pelletkachels plaatsen? Gamma heeft een pelletkachel. Wij overwegen aanschaf. Rookkanaal is geïnspecteerd en goed bevonden (hier hebben we een rapport van). Waarschijnlijk moet er wel nog een buis doorgetrokken worden.

Airco leveren en plaatsen

Het gaat om het leveren en plaatsen van een split airco.

Kraan inbouwtoilet vervangen

Het kraantje in de stortbak lekt en dient vervangen te worden. Er moet ook wat gesloopt worden om erbij te kunnen. Het gaat om een noodoplossing voor nu, gezien we de badkamer na de zomer in zijn geheel willen verbouwen.

Buitenkraan aanleggen

Bij mijn voordeur een buitenkraan aanleggen. Bij voordeur aan binnenkant zit luik, waar waterleidingen lopen. Zou daarvandaan misschien naar buiten kunnen.

CV-ketel verplaatsen

Op zolder willen we een tweede badkamer maken, maar om hiervoor plaats te maken, moet de CV-ketel verplaatst worden. Graag zouden we een kostenindicatie willen hebben voor het verplaatsen van de CV-ketel. Het gaat om een Intergas HR combiketel type KK HR 36/30. Deze zit op de voorzolder, links van de trap en moet naar andere kant van de trap.

Split unit airco installeren

Ik wil graag een airco Tristar split unit op de zolder laten installeren waarbij het externe gedeelte op het dak van de dakkapel geplaatst moet worden en het andere gedeelte in de zolderkamer. Afhankelijk van de kosten wil ik eventueel ook gipsplaten aan de binnenkant van de dakkapel laten aanbrengen. De kapel is ongeveer 1.60 meter breed.

Klussen rondom het huis laten uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: 1: Loszittende buitenkraan vervangen en een tweede buitenkraan plaatsen in hetzelfde vak. 2: Stopkraan in kelder vervangen en leidingen deels vastzetten. 3: Aansluiting van de elektra voor de airco verplaatsen.

Lucht - Water warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken efficient verwarmen huis en warm water

MV-installatie reinigen

Hierbij willen wij namens bovengenoemde VvE een offerte opvragen. Het betreft een offerte voor het reinigen van de MV installatie. Wij zien de offerte graag binnen 3 weken tegemoet. Indien dit niet haalbaar is voor u, vernemen wij dat graag vooraf.

Houtkachel plaatsen

Houtkachel buis moet door gemetseld muurtje naar buiten en buis moet boven een serre uitkomen. Ik wil de materialen graag in overleg met de vakman aanschaffen.

Kraan en afvoer aanleggen voor vaatwasser

De afbeelding in bijlage is de oude keuken er komt een nieuwe met vaatwasser er moet dus een afvoer en aanvoer van water komen

Complete CV plaatsen

Kosten CV plaatsen , 6 kamers ongeveer 100 vierkante meter.

Janus 12 houtkachel aansluiten

Rookkanaal is aangelegd tot het plafond op de begane grond. Houtkachel (Janus12) aanwezig. Wij willen alleen dat de kachel wordt aangesloten.

Houtkachel monteren en veegbeurt kanaal uitvoeren

De aanwezige houtkachel (Janus 6) met achteraansluiting door middel van een aansluitstuk van 12 centimeter diameter naar 14,5 centimeter diameter aansluiten. De aanlsuiting naar het kanaal is een afdichtplaat tegen de schouw. Er is ook een nieuwe onderplaat nodig. Er zijn foto's beschikbaar. Daarbij graag periodiek schoorsteen vegen. Het rookkanaal zit zo goed als op de goede hoogte. Graag de aansluiting en de veegbeurt samen aanbieden.

Houtkachel installeren op aanwezig rookkanaal

We hebben een rookkanaal van de open haard. Die gaat weg maar we willen er een houtkachel voor terug. Graag een indicatie van de kosten voor het inbrengen van een nieuwe buis in rookkanaal naar de schoorsteen en een buis vanaf de houtkachel naar het plafond.

Inzet houtkachel plaatsen

Wij hebben een inzet houtkachel gekocht, maar hebben nog geen schouw, tot aan het plafond. Wel zit er een schacht, geïnspecteerd. Er moet dus een schouw komen plus rookkanaal geïsoleerd. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd.

Houtkachel aanbrengen

Graag zou ik in mijn woning een houtkachel gaan gebruiken. Ik woon in een huis waar de ouderwetse gaskachel en de schouw zijn verwijderd, maar uiteraard is de schoorsteen op het dak nog aanwezig. Om een idee te krijgen van de mogelijkheden en onmogelijkheden tav de technische kant en de kosten vraag ik deze ik formatie aan. De werkplek is goed bereikbaar.