Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Bloemendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Bloemendaal heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Bloemendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Bloemendaal of directe omgeving.

74 klanten uit Bloemendaal bevelen een bij Casius in Bloemendaal aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Bloemendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, variokomp vloerverwarming, leidingschema keuken maken, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Bloemendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Bloemendaal:

Warmtepomp plaatsen

Het is een bovenwoning uit 1924. Drie zijden van de woning zijn al geïsoleerd. Ik heb interesse in een licht-lucht warmtepomp en ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden.

Vloerverwarming plaatsen

Ik wil graag vloerverwarming laten plaatsen in mijn appartement. Ook wil ik de oude radiatoren verwijderen en dus de vloerverwarming als hoofdverwarming. De oppervlakte van het appartement is 184 m2.

Dompelpomp installeren in de kelder

Graag wil ik een dompelpomp laten installeren in de kelder die automatisch aanslaat. Tevens moet er een afvoer voor het water gemaakt worden op de riolering. Graag begin september.

Keukenkraan bevestigen

Onze huidige keukenkraan moet worden vervangen door een gisteren bij Praxis gekochte Grohe Dual spray kraan. Er zit dus al een gat in het kunststof aanrecht. Ik ben 86 jr. En heb momenteel nog al veel last van mijn nek en daarom kan ik het betrekkelijk eenvoudige klusje niet zelf doen.

Houtkachel met dakdoorvoer plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een houtkachel in de woonkamer inclusief de enkel én dubbelwandige afvoerpijp en dakdoorvoer. Het gaat 2 etages. de haard zelf komt op de begane grond.

Plaatsen van een haard

Plaatsen haard

Schoorsteen herstellen

De oude schoorsteen op het dak vertoont scheuren. Graag zouden wij willen weten wat de mogelijkheden zijn hiervoor. Dient de schoorsteen verlaagd te kunnen worden of is repareren verstandiger? In de woonkamer en keuken zit nu een schouw waarvan het rookkanaal van beide in de schoorsteen uitkomt. Daar wij in de toekomst een houtkachel willen zouden wij het rookkanaal eventueel willen laten aanpassen met een dubbelwandige buis.

Houtkachel aansluiten

Er dient een houtkachel pijp aangesloten te worden op de houtkachel en in het plafond, pijp gaat in één rechte lijn naarboven. De diameter van het gat in het plafond is 13.5 cm/diameter pijp is 15 cm en pijp lengte in ongeveer 2.30 meter, pijp en rozet zijn aanwezig. Ik heb alle materialen in bezit, wellicht dat er nog een bochtstuk nodig is.

Haard plaatsen op een nieuw rookkanaal

Er is onlangs een nieuw rookkanaal aangelegd en de schoorsteen is opnieuw opgemetseld. Ik weet niet of het rookkanaal zo gebruikt kan worden, of dat er een extra buis in moet worden aangebracht. De vloer is van hout, maar er zijn plavuizen aanwezig, dan wel marmeren platen.

Openhaard in jaren '30 woning plaatsen

Ik wil graag een open haard laten plaatsen in een dertiger jaren huis. Het is geheel nieuw. Waarschijnlijk is er wel een gashaardkanaal, maar dit zou op locatie bekeken moeten worden. Verder laat ik mij graag door u informeren over de mogelijkheden.

Houtkachel op rookkanaal aansluiten

Vrijstaande houtkachel dient te worden aangesloten op het rookkanaal dat reeds aanwezig is op juiste hoogte en maat. Er dient vakkundig een aansluiting te worden gemaakt. Daarnaast is de houtkachel voor transport gedemonteerd. De stenen moeten er voor installatie en volgens de instructies in geplaatst worden. Volgens de producent is de hele klus in ca. 2 uur uit te voeren.

Hydrofoor installeren in huis

Voor ons huis zoeken wij een vakman die een nieuwe hydrofoor installatie kan aanleggen ( pomp, schakelkast en montage). Telefonisch verdere info

Hoog verbruik advies

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor een installateur die bij mij, mijn apparatuur komt meten in verband met hoog verbruik. Graag advies. Gaat om elektra/gas/water.

Houtkachel installeren

We hebben een oud houtkacheltje gekocht, en willen die graag aangesloten hebben op de schoorsteen, waar voorheen altijd gaskachels gebrand hebben. We hebben een onderplaat nodig en kachelpijp. We willen ook graag de schoorsteen gecontroleerd hebben op veiligheid en eventueel aangepast.

vervangen cv ketel

nieuwe ketel reeds gekocht, moet geplaatst worden