Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Blaricum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Blaricum heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Blaricum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Blaricum of directe omgeving.

326 klanten uit Blaricum bevelen een bij Casius in Blaricum aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Blaricum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: plaatsen van infrarood panelen, warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen, warmtepompboiler plaatsen, aanschaffen en installeren van doorstroomboiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Blaricum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Blaricum:

wastafelmeubel vervangen in de badkamer

Ik zoek een badkamerspecialist die onze wastafelmeubel kan vervangen in verband met schade. Het gaat puur om het meubel in het rode vlak. De waskommen (inclusief afvoer) zullen dus ook los gemaakt moeten worden en weer geplaatst moeten worden op het nieuwe meubel. Graag inclusief afvoer van huidige meubel en montage en afkitten. Bedoeling is dat deze vervangen wordt door exact hetzelfde meubel: Villeroy & Boch Legato. Kleur Terra Mat. De maten zijn 55 cm hoog, 160 cm breed en 50 cm diep.

Buitenkraan plaatsen

Wij willen graag een buitenkraan aangelegd hebben. De afstand tussen de watertap en de plek van de buitenkraan is ongeveer een meter. Dit kan door de kruipruimte.

Warmtepompsysteem met koelfunctie installeren

Ik wil een begroting gaan maken, gezien er nu een subsidieregeling in onze gemeente beschikbaar is voor duurzaam verwarmen. De verwarmingspomp is in eerste instantie bedoeld als vervanging van de bestaande combiketel, maar ik ben ook geïnteresseerd in de eventuele koelfunctie die zo’n installatie kan bieden en of dit extra kosten met zich medebrengt. Het woonoppervlak is ongeveer 130 m2

Schoorsteen met asbest renoveren

Graag een voorstel voor renovatie van 8-9 m asbesthoudend schoorsteen-rookkanaal open haard (voor houtstook) uit een jaren '70 middenwoning. Kan nu niet worden gebruikt en wordt niet geveegd. Renovatie mogelijkheden door middel van glijmortel of flexibele buis? Graag te bespreken.

Aanleggen van een buitenkraan

Aanleggen buitenkraan in de tuin

Aanschaf Lucht-lucht warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen. Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? Meer dan 5 ruimtes Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft nieuwbouw bungalow in Almere Oosterwold.

Schoorsteen met glijmortel behandelen

Ik heb 2 open haarden. In één van de 2 rookkanalen zit asbest. We schatten tussen de 3,5 en 7 meter. De betreffende schoorsteen is bereikbaar via betonnen luikjes op zolder.

Daklekkage repareren en keukenkraan vervangen

Zo'n 2 keer per jaar treedt een kleine lekkage op aan het dak. Verder doet de keukenkraan het stroef en moet mogelijk vervangen worden.

Waterleiding en buitenkraan aanleggen

Het uit te voeren werk is de aanleg van een buitenwaterkraan middels doorvoer van de waterleiding (vanuit binnenzijde muur). Er moet een gat komen in de buitenmuur. Aan de binnenzijde zit al een kraan. Optioneel wil ik een kraan met een apart sleuteltje, waardoor ik daar alleen gebruikt van kan maken.

Vloerverwarming nakijken en repareren

Ik ben sinds kort op dit adres komen wonen en wil weten of de vloerverwarming goed werkt. Het gaat om een oud huis. Er is al 10-15 jaar naar gekeken. Het gaat om ongeveer 40 - 50 m2.

Buis van de vijverpomp inkorten

Ik wilde buis van de vijverpomp een aantal centimeters in laten korten. Het molentje van de pomp (aan het eind van de kunststof buis) raakt nu bijna de grond van het reservoir waarin hij is geplaatst. Dat betekent dat de pomp vaak verstopt zit vanwege het vuil en de aangroei wat zich op de bodem bevindt. Kunt u: de buis doorzagen, beetje inkorten en weer waterdicht afwerken?

Toiletreservoir vervangen

Het betreft een offerteaanvraag voor het vervangen van het toiletreservoir. Ik heb het nieuwe reservoir van het merk Wisa (550) al aangeschaft.

Erkend loodgieter en elektra

Voor een klant van ons bedrijf ben ik op zoek naar een erkend loodgieter welke ook verstand van elektra heeft Voor nadere details graag contact opnemen

Toon thermostaat installeren

Installatie Toon thermostaat door een erkende Eneco monteur.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil een buitenkraan laten aanleggen in de achtertuin. Vanuit de meterkast is het ongeveer 7-8 meter naar de buitenmuur. De kruipruimte zit op 4 meter van de buitenmuur, in de kelderkast. De leidingen moeten door een betonnen muur. Graag een all-in offerte, dus ook inclusief de levering van de kraan.

Radiatoren vervangen

Vervangen van radiator. Huidige radiator-vermogen is 1570 watt, er is echter 2060 watt nodig. Dit betekent dat de 2 huidige radiatoren vervangen moeten worden.

Gaskraan in de keuken verplaatsen

Ik wil de gaskraan in de keuken graag verplaatsen. Verplaatsing is ongeveer 50 cm. Het is een gipswand. Deze komt nu nog net achter het kastje waar de vaatwasser in komt te zitten.

Lekkages en verstoppingen verhelpen

Langskomen van een adviseur aan huis met daarna opstellen van offerte voor: 1) Opsporen lekkage op het pannendak en reparatie daarvan (verzekering) 2) Opsporen oorzaak lekkage in keldermuur (verzekering) 3) Opsporen verdenking verstopt riool (stank in huis) 4) Verwijderen van een object uit de regenpijp op 1 hoog. 5) Aanbrengen van materiaal op dakgoten om verstopping tegen te gaan. 6) Wasbak in de badkamer lekt via afvoer.

Defecte terugslagklep boiler repareren

De afvoerleiding van de expansie van onze boiler, lekt. Dit komt waarschijnlijk door een defecte terugloopklep. Kan iemand dit voor ons repareren? Leiding ligt bloot, gemakkelijk bereikbaar dus.

Rookkanaal herstellen

Ik zoek een professionele maar ook niet te dure installateur die een rookkanaal kan herstellen. Jaren 50 huis (2 onder 1 kap) met schoorsteen. Pijp op zolder nog aanwezig, 1e verdieping waarschijnlijk ook (ingebouwd), begane grond niet meer. Plafond is dicht gestukt. Plafondhoogte ongeveer 2,55 m (begane grond) en waarschijnlijk meteen ook hout kachel installeren. Klus heeft - als het doorgaat - wel haast (voor de 23e december klaar).

Combiketel Junker Eurostar schoonmaken en offerte vervanging CV combiketel

Onze CV ketel heeft nodig een schoonmaakbeurt nodig. Waarvoor gaarne een offerte wat de kosten zijn. Tevens is deze CV Combiketel (1997) aan vervanging toe. Het is een Junker Eurostar. Gaarne een offerte voor vervanging van deze CV Combiketel.

Rookkanaal aanpassen / vergroten

Betreft vergroten van het rookkanaal. Voorheen heeft er een gaskachel gestaan (jaren '50 woning) en een gat diameter van 100mm ongeveer. Er wordt al jaren een houtkachel op gestookt (Helex) maar de trek is beroerd. Uitgang Helex is verkleind naar 100mm en origineel 150mm. Graag zo aanpassen dat er een flexibele 150mm in de schoorsteen kan worden geplaatst en aangesloten op de Helex kachel. Zal om ongeveer 6 meter gaan.

Houtkachel op bestaand rookkanaal installeren

Wij hebben een houtkachel gekocht. In ons huis hebben wij een dubbelwanig rookkanaal. Nu moet de houtkachel met een uitvoer van 150 mm aangesloten worden op het bestaande rookkanaal van 200 mm. Er zal een kleine versleping gemaakt moeten worden. De pijp zal in de kleur zwart geleverd moeten worden.

CV-Combi installatie schoonmaken

Het schoonmaken van een Junker Eurostar CV-CombiKetel voor het winterseizoen.

Nieuwe douchekraan monteren

Een nieuwe douchekraan plaatsen. Kraan aanwezig.