Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Beverwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Beverwijk heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Beverwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Beverwijk of directe omgeving.

550 klanten uit Beverwijk bevelen een bij Casius in Beverwijk aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Beverwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen, cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren, het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning, nieuwe warmtepomp plaatsen, radiatoren plaatsen en leidingen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Beverwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Beverwijk:

Mantelbuis aanleggen voor elektra

In verband met het verkrijgen van een nieuwe (eigen) elektriciteitsaansluiting, aan te leggen door Liander, dienen wij een mantelbuis voor elektra van de meterkast naar de gevelgrens te laten leggen. Ik zoek een vakman die hier een gat voor kan boren in een wanden en deze buis kan aanleggen.

Compleet nieuwe cv installatie

Wij willen een kosten opgave voor een complete nieuwe cv installatie: - 70 m2 vloerverwarming op de beneden verdieping - Radiatoren plaatsen op de bovenverdieping (60 m2) - CV ketel plaatsen, het liefst een pallet ketel - Het gaat om een vrijstaande woning uit 1938 met een oppervlakte van 160 m2 Graag ontvang ik een offerte.

Verwarmingselement op zolder plaatsen

Wij hebben een gas CV. Deze moet niet vervangen worden. Ketel staat op zolder. Er is daar echter geen radiator aanwezig. Omdat de was daar hangt willen we graag een verwarmingselement op zolder hebben want er is hierdoor sprake van veel vocht. Wat zijn de mogelijkheden? We hebben geen droger.

Infrezen van vloerverwarming 55m2

Woonhuis 1984 met betonnen ondervloer. Wij hebben interesse in een vloerverwarming infrezen. Ook word er een deel aangebouwd van 12 m2 Totaal ca 55 m2.

Kraan reparatie

Wij hebben een lekkende kraan in de garage. Deze is van ons irrigatie systeem van de tuin. Graag hulp voor reparatie dan wel vervanging.

Zonneboiler plaatsen

Ik wil een zonneboiler laten installeren. Het gaat om een zonneboilersysteem (combi) tbv van het verwarmen en warm water voorziening. Wij denken aan een 500 L boiler ivm groot gezin. Wij hebben vloerverwarming. Welke aanpassingen moeten gebeuren? Extra leidingen / leidingen aanpassen, andere De cv-ketel is voorzien van het keurmerk Gaskeur-NZ.

Wastafel van een badmeubel vervangen

De 2 wasbakken zijn vastgeplakt/gekit op een glazen plaat. ik krijg ze met geen mogelijkheid los en ksn daardoor een kapotte kraan niet vervangen. Kunnen jullie deze loskrijgen. Anders lijkt de enige oplossing een nieuw badkamermeubel alleen omdat een kraan vervangen moet worden.

Installeren van een inbouwtoilet

Op dit moment is er alleen de aansluiting van de riolering en de waterleiding aanwezig. De vakman zal een inbouwreservoir moeten installeren en daarna zal ik zelf de afwerking verzorgen.

CV-installatie uitbreiden

CV-installatie uitbreiden / repareren in onze groothandel met drank en voeding die in de winter het niet aankunnen met zo weinig warmte.

Vloerverwarming infrezen

Ik wil 30 m2 in dik beton frezen in verband met het leggen van vloerverwarming verdeeld in 3 groepen. Graag een offerte hiervoor. Graag dit binnen korte tijdbestek en zo snel mogelijk. Houd er rekening mee dat het beton heel hard is en er dus een ander machine voor nodig is.

Gasleiding van de gasmeter aanleggen

Ik zoek een loodgieter die een gasleiding kan aanleggen vanaf de gasmeter onder mijn huis naar keuken. De lengte hier van is ongeveer 6.50 meter lang. Deze leiding zal daarnaast ook nog 1 meter boven de grond aanwezig moeten zijn.

Ventilatie aanbrengen in badkamer

Ventilatie plaatsen in badkamer van 4 m2. Enkel klein raampje aanwezig, schimmel begint te vormen. Badkamer is direct naast slaapkamer dus stille ventilator is belangrijk. Voorkeur gaat uit naar inschakelen door middel van lichtknop, uitschakelen middels een timer of iets dergelijks.

Lucht/water warmtepomp bij nieuwbouw installeren

Volgend jaar zal onze nieuwbouwwoning worden opgeleverd. Graag zouden wij nu al in contact willen komen met vakbedrijven om informatie te ontvangen over een grond of lucht warmte pomp. De woonoppervlakte is 130 m2 en het gaat om het verwarmen van de ruimte en het sanitair water.

Toilet vervangen

Ik wil graag het toilet vervangen. Ik heb nu een staand toilet en daar wil ik een staand toilet in de plaats voor hebben.

Ventilatiesysteem D: Balansventilatie met automatische aan- en afvoer

Gaat het om een nieuwbouw of renovatie? Renovatie. Hoeveel ruimtes moeten er geventileerd worden? Tussen 3 en 6 ruimtes. Wat is de functie van het gebouw? Woning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Renovatiewoning met houten tussenvloeren. Alle plafonds liggen grotendeels open. Ben op zoek naar een balans ventilatie systeem met WTW.

Warmtepomp laten installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het oppervlak van mijn benedenhuis is 75 m2 en bovenhuis 49 m2. Het huis is geïsoleerd middels de muren en vloer. Wat ik wil is een combinatie van producten. Ik wil namelijk een warmtepomp, zonnepanelen, boiler et cetera en wil weten wat het beste is. Hier wil ik graag contact over hebben en of het verstandig is het in deze woning te doen.

Houtkachel plaatsen

Graag willen wij een houtkachel kopen en laten plaatsen

Gat boren voor rookgaskanaal

Een gat boren door de zijgevel met een diameter van 130 mm. Buitenmuur is van steen, binnenmuur is van gasbeton blokken. Dikte is ongeveer 300 mm. Graag droog boren in verband met vloer en behang.

Radiator plaatsen

Het betreft het plaatsen van een nieuwe radiator. De afmeting is 90 x 60 cm en dient te worden aangesloten op een bestaande H aansluiting vanaf flexibel leiding.

Houtkachel met grondplaat installeren

Wij willen graag een houtkachel installeren in ons huisje. Het is een tussenwoning uit de jaren '30. Het rookkanaal is op de begane grond verwijderd, op de eerste verdieping en vliering zit dit er nog. Graag zou ik willen weten wat het kost om het kanaal te inspecteren, bruikbaar te maken en de kachel te installeren. Wij hebben een klein kacheltje op het oog van de Gamma.

Gas-installatie in een verkoopwagen keuren

Ik wil graag weten wat het mij gaat kosten om mijn frituur installatie in mijn verkoopwagen te laten keuren op locatie. De installatie werkt op propaan flessen, de bakwand is van smitto.

Verplaatsen of vernieuwen van de cv ketel

Graag ontvangen wij een offerte voor: - Het verplaatsen van de cv ketel van de zolder naar de 1e verdieping, aanleg leidingwerk; - Een nieuwe cv ketel, inclusief toebehoren, voor een huis, monumentale tussenwoning maar helft staat vrij, van 600 m3, geen badkuip, wel douche en kraan tegelijk warm.

Fonteinset installeren

Ik wil graag een wasbak en een kraan (fonteinset) geïnstalleerd hebben in de toiletruimte. Het oude fonteintje en kraan verwijderen en de nieuwe set plaatsen.

Open haard of gaskachel plaatsen

In onze nieuwbouwwoning willen wij of een openhaard of een gashaard laten plaatsen. De ruimte waarin deze komt te staan zal zo'n 40 m2 bedragen. Er is geen rookkanaal aanwezig. De woning heeft 3 woonlagen met betonnen vloeren. Graag ontvang ik een offerte voor beide haarden. Bijgaande foto geeft een idee van hoe het eruit moet komen te zien.

Lekkende kraan en wasbak repareren

In de keuken blijft de koudwaterkraan, van een gescheiden kraan druppelen. In de badkamer lekt de kraan/wasbak/afvoer als de kraan aanstaat. Onder wasbak ontstaat een plas. Dit wil ik graag laten repareren.