Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor verkorten en verplaatsen afvoerleiding en vervangen buitenkraan:

Verkorten en verplaatsen afvoerleiding en vervangen buitenkraan

De bestaande afvoerleiding (keuken) wil ik verplaatst en verkort hebben in de kruipruimte. Tevens vervangen een lekkende buitenkraan op ons dakterras.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verkorten en verplaatsen afvoerleiding en vervangen buitenkraan uit heel Nederland:

Veranderen/vernieuwen bar c.a. in lunchroom

Reorganisatie/reconstructie barruimte met productiebladen/werkbladen c.a. in Lunchroom 1. Verkorten en verplaatsen en veranderen van bestaande kasten; betimmeren voorzijde van dit geheel met laminaat tot mooie BARwand; 2. Gedeeltelijk vervangen en vergroten van een wandje + kast 3. Reorganiseren lage werkkasten en werkbladen/aanrechtbladen vervangen/vernieuwen tegen achterwand 4. Veranderen kastruimte; deur eruit/gedeeltelijk nieuwe aftimmering + gedeeltelijk open maken kast om geschikt te maken voor plaatsing werkblad met daarop sinasappelpersmachine. Graag een vrijblijvende kennismaking en kostenindicatie. Gratis parkeerplaats beschikbaar.

Wij zoeken iemand die de leidingen kan ...

Wij zoeken iemand die de leidingen kan verkorten en verplaatsen van gas, electra en water in de keuken. Eventueel ook het plaatsen van een ikea keuken.

Uitbouw voor van ca. 2 meter bij 5,5 mtr ...

Uitbouw voor van ca. 2 meter bij 5,5 mtr breed, dit is keukenzijde dus keuken moet eruit en nieuwe erin. Het verkorten van het carportdak voor deze uitbouw, het doortrekken van de hal aan de voorzijde naar de schuur die voor staat. Wanden tussen huidige hal en keuken wegbreken zodat dit bij de woonkamer komt. Ook uitbouwen aan de achterzijde indien financieen dit toe staan, 1,5 of 2 meter bij 5,5 mtr breed. Plaatsen van convectorput aan achterzijde. Wanden in nieuwe woonkamer en hal stucen, nieuwe wc en tegelwerk keuken en wc. Door de verplaatsing van de hal aan de voorzijde ook het verplaatsen van de meterkast met gas, water en licht (richting straat). Indien financieen dit toelaten ook plaatsing open haard of houtkachel. Schilderwerk binnen en buiten, compleet afgewerkt dus.