Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gaskraan verplaatsen:

Gaskraan verplaatsen

De gaskraan zit niet hoog genoeg. Ivm het plaatsen van een vaatwasser moet de leiding verplaatst worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaskraan verplaatsen uit heel Nederland:

Gaskraan verplaatsen voor een fornuis

Gaskraan verplaatsen van onder, naar boven het aanrecht.

Gas kraan verplaatsen van de keuken naar de kelder

Onze gaskraan zit midden in het huis. Deze willen we graag in de kelder hebben. Graag laten wij een vakman langskomen om dit te bekijken en een offerte hiervoor ontvangen.

Overstap van gas naar inductie, en gaskraan afdoppen

In verband met overgang van gas naar inductie moeten er extra groepen komen in de meterkast. Daarnaast eventueel het verplaatsen van stopcontacten/ mechanisme ventilatie knop in verband met komst nieuwe keuken. Dit zou naar de muur ertegenover verplaatst moeten worden. Of we al een perilex stopcontact hebben weet ik niet zeker. We krijgen tekeningen binnenkort met alle stopcontacten die aanwezig zijn. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 4-5 meter. We hebben een kruipruimte. De gaskraan zou ook afgedopt moeten worden. Rond juni graag beginnen.

Gaskraan verplaatsen voor een fornuis

De gaskraan mort 20 centimeter naar links of 40 naar rechts verplaatst worden in een keukenkastje.

Bestaande gasleiding verplaatsen

De gaskraan komt in onze nieuwe keuken aan de achterkant van het keukenkastje precies op de zijwand uit. Daarom zou deze verplaatst moeten worden, niet veel een cm of 15 schat ik in. Eventueel ook verplaatsen 2 wandcontactdozen inclusief frezen.

Gaskraan verplaatsen voor een fornuis

De gaskraan zit achter het keukenblok en ik wil hem 30 cm verplaats hebben, zodat hij achter de kookplaat komt.

Gaskraan verplaatsen van boven het aanrecht naar eronder

De gaskraan bevindt zich nu boven het aanrecht omdat er eerste een vrijstaande oven stond. Ik wil nu een kookplaat inbouwen en de gaskraan onder het aanrecht wegwerken. Er zitten wel tegels, de standaard woningbouwvereniging tegels.

Gaskraan verplaatsen voor een fornuis

De kraan zit nu boven het werkblad. Wil hem lager en uit het zicht hebben zodat ik hem niet meer zie als ik mijn nieuwe keuken plaats.

Gaskraan verplaatsen

De gaskraan zit nu boven het fornuis, hij moet dus eronder. Hij zit bevestigd in de muur, maar de buis zelf is vrij. Op de foto’s staat er een vriezer voor nu, maar die schuif ik makkelijk aan de kant.

Gaskraan verplaatsen voor een fornuis

Ik wil graag de gaskraan verplaatsen zodat mijn gasfornuis goed kan aansluiten tegen het keukenblok. Nu zit de pijpleiding in de weg.

Partners

Partners van Casius