Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming plaatsen en een visgraat vloer leggen:

Vloerverwarming plaatsen en een visgraat vloer leggen

Wij gaan binnenkort verhuizen en willen misschien de vloer vervangen door een visgraat parket vloer en willen graag de kosten weten wanneer wij er vloerverwarming bij doen als hoofd verwarming en de bestaande radiatoren weg doen. Gaat om 70 m2 , huidige vloeren verwijderen en afvoeren . Waarschijnlijke droge vloerverwarming maar graag nog advies
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming plaatsen en een visgraat vloer leggen uit heel Nederland:

Plaatsen van een serredak en schuifpui of complete serre realiseren

Wij zijn bezig met een uitbouw en willen dit graag middels een serre doen. Wij hebben een aannemer die het sloop en opbouw kan verrichten, dus het zou enkel gaan om het plaatsen van een serre dak en schuifpui. Hierbij denken wij aan een aluminium serre waarvan de buitenkant antraciet is en de binnenkant wit. Verder voorzien van HR++ glas. De pui willen wij graag in 4 delen hebben, waarvan de opening is in het midden. Ondanks dat we een aannemer hebben, zou ik toch ook wel benieuwd zijn wat jullie hierin zouden kunnen betekenen. De woning is van 2017. De fundering moet geïsoleerd zijn en de vloerverwarming willen we door laten leggen in de serre. Verder gaat de bestaande pui eruit en willen we een afscheidingsmuur hebben met schuifdeur om woonkamer en serre af te sluiten. De foto die ik mee stuur is nog van de bouw. Naast deze klus hoop ik dat de aannemer het volgende apart kan vermelden in de offerte, dit betreft namelijk een andere klus: Tussenwand creëren tussen woonkamer en serre.

Complete badkamer en toilet incl. ca. 41+14 m2 tegelwerk nieuwbouwwoning

Voor onze nieuwbouw woning willen we graag een complete badkamer laten plaatsen. Alle leidingen/afvoeren etc. zijn reeds op de correcte plaats gelegd door de installateur maar er is nog geen cementdekvloer gestort. Dit maakt onderdeel uit van de opdracht, zo kunt u eventueel nog wat verplaatsen mocht dat nodig zijn. Zodra de dekvloer is gestort en gedroogd laten wij een gietvloer aanbrengen, daarom is het belangrijk om z.s.m. met de cementdekvloer te starten. De badkamer bestaat uit: - Inbouw regendouche, plus handdouche en glijstang - Ligbad incl. overloop/vulcombinatie plus inbouw thermostaatkraan, handdouche - Douchegoot (drain) SAQU of iets anders dat u adviseert; - Ligbad 180x80, acryl - Wastafelmeubel/wasbak ca. 100cm - Inbouw wastafelkraan - Ronde spiegel 80cm, verwarmd - Toilet plus inbouwresevoir - Toiletaccessories - Designradiator Tegelwerk: - Badkamer ca. 41 m2, 30x60 tegels - Toilet ca. 14 m2, 30x 60 tegels - Nisje in douchewand incl. spotje - twee nisjes in koof boven toilet (badkamer) Verdere relevante zaken: - graag door u te verzorgen van elektra aansluitpunt t.b.v. de spiegel en het spotje in het nisje - graag door u te metselen van een muurtje t.b.v. doucheafscheiding 1250x2100x15cm - badkamer is reeds voorzien van vloerverwarming - deur badkamer is iets naar rechts verplaatst t.o.v. de tekeningen

Installeren van warmtepomp op bestaande vloerverwarming

Ik heb een nieuwbouwhuis uit 2018 met een NEFIT HR ketel in de kelder. De woning is uiteraard goed geïsoleerd, en ook voorzien van balans ventilatie. Ik heb bovendien loze leidingen laten aanleggen om tzt een buiten unit te kunnen plaatsen op mijn platdak om eventueel naar een hybride systeem te kunnen overstappen. Systeem dient 2 doelen: Energie zuiniger worden + vloer koelen in de zomer.

Nieuwe badkamer realiseren

Hoi! Wat fijn dat ik op deze manier een offerte kan vragen! Wat wij willen: Alles uit de badkamer slopen (zelf doen). Bad niet terug. Op de plek van de douchecabine willen we een inloopdouche met 2 klapdeurtjes (160 x 88 cm, dus muurtje bouwen naast de ingang. In de douchecel willen we achterin tegen de wand een klein bankje en een nis voor de shampoo, met spotje erin. Een regendouche uit het plafond en een mengkraan met losse douche uit de muur). Aan de wand waar nu de wasbak zit een wastafelmeubel tussen de 140-160 cm met 2 waskommen, beide met mengkraan uit de muur. 2 ronde spiegels met verlichting aan de wand. Ook 2x verlichting uit het plafond voor de spiegel. Alle kranen etc. en het toilet zwart. Toilet op dezelfde plek houden (ik wil hem het liefst verplaatsen, maar mijn schoonvader zegt dat dat niet handig is). Toilet achterkant tot boven opbouwen en dan een nis (met spot) erin. Naast het raam 2 handdoek rekken boven elkaar, zodat 6 handdoeken tegelijkertijd kunnen drogen. Onder dit rek een horizontale (design) radiator. De vloer en de nisjes getegeld met patroon tegeltjes, de muren met cire stuc op de natte plaatsen en gewone stuc op de niet natte plaatsen? Er zit nu vloerverwarming in (via de Cv, die eruit en evt elektrische vloerverwarming). Plafond graag nieuw met spotjes. Ben heel benieuwd!

Droge vloerverwarming aanleggen

Het plaatsen van een droog bouwsysteem vloerverwarming. Totale oppervlakte circa 180 m2 verdeeld over 4 vertrekken.

Warmtepompboiler plaatsen

Ons huis wordt verwarmd door een warmtepomp/vloerverwarming. In huis is WTW aanwezig. Stroom wordt gedeeltelijk geleverd door zonnepanelen , ca 6,5 mWh per jaar. Warm water wordt geleverd door de originele cv ketel. De cv ketel moet vervangen worden door een warmtepompboiler.

Kelderbouw onder bestaande woning

Wij willen een offerte opvragen voor de ruwbouw van een kelder onder onze bestaande woning. Het gaat om een kelder van ongeveer 9 bij 6 m met een sta hoogte van minimaal 220 cm. Er is nu een kruipruimte van ongeveer 60 cm. Ook willen we een trap naar de kelder laten plaatsen onder de huidige trap. Hier ligt nu alleen een betonnen vloer in die als voorraadkast dient. Ook ligt er onder de woning een oude rioolbuis wat eternit zou kunnen zijn. Deze ligt ook door/onder de betonnen (of cement) voorraad kast onder de huidige trap. Verder willen we in ieder geval een koekoek. Alleen onze voortuin is ongeveer 80 cm diep. Is dat mogelijk? Eigenlijk willen we meteen onze begane grond gaan verbouwen en hier de oude houten vloer gaan vervangen door broodjes en daar cement vloer met vloerverwarming in op. Dit zou betekenen dat de vloer op de begane grond eruit kan tijdens de kelderbouw.

Aanbouw aan bestaande woning realiseren

Aanbouw plaatsen aan bestaande woning achterzijde om woonkamer uitbreiding te realiseren. Zie bijlage: 5,5 meter breed 3,5 meter lang. Scope is: de complete aanbouw inclusief fundering aanbrengen, aansluiting met bestaande woning doorbraak maken, we twijfelen nog over welke deuren, dus zouden graag 2 opties willen van 2 openslaande deuren, of Aluminium harmonicadeuren over de gehele breedte met in het midden 2 loopdeuren, maken bouwtekeningen en vergunning aanvraag. Electra en stucwerk zit niet in de scope dat wordt later gedaan. Eventueel willen wij vloerverwarming in de gehele begaande grond aanbrengen (zie bijlage). In juni zouden wij graag willen beginnen.

Vloerverwarming plaatsen

Want to install underfloor heating in our house. Living area, kitchen, bathrooms, bedroom. Underfloor is concrete expect on the 2nd floor. Think of putting poured floor over it. It is about 70 a 80 m2.

Badkamer geheel renoveren

De badkamer is zeker 50 jaar oud en willen we geheel renoveren. We willen het bad eruit, daarvoor in de plaats een inloop douche. Alle leidingen en afvoer zou verandert moeten worden. De radiator moet eruit en we willen vloerverwarming. Wat voor soort geschikt is willen we graag advies over. We willen een tussen muurtje plaatsen voor de inloop douche. We breken alles zelf af. Op het plafond zit hout, dit halen we ook weg en we weten niet wat eronder zit. Hetzelfde geldt voor de vloer. misschien dat er beton onder zit. De badkamer is ongeveer 2,21 x 2,5 meter en ongeveer 2,25 meter hoog. Alles zou geplaatst moeten worden. We willen tussen april en september beginnen.

Partners

Partners van Casius