Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gietijzeren standleidingen vervangen:

Gietijzeren standleidingen vervangen

Wij zijn momenteel bezig met verbouwen van ons appartement op de 3e etage. Er zijn drie gietijzeren standleidingen die we willen laten vervangen. Het gaat alleen om onze etage van 270 cm hoog en de leidingen eindigen met ventilatie op het platte dak boven ons.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gietijzeren standleidingen vervangen uit heel Nederland:

Gietijzeren standpijpen vervangen

Wij, VvE, willen graag in 2 x 4 appartementen de gietijzeren standleidingen in de keukens, aansluitend op het riool, laten vervangen. Het betreft een VvE in Amsterdam oost. Eventueel graag een offerte voor aanpassing van het regenwaterafvoer, wat nu via een zijde in het riool terecht komt. Graag licht ik e.e.a toe in een persoonlijk gesprek ter plaatste.

Gietijzeren standleiding afzagen en pv buis aansluiten

In ons nieuwe huis op de bovenste etage zitten 2 gietijzeren standleidingen die ik graag onder de vloer af wil laten zagen. Daarna een aansluiting voor PVC leidingwerk aanbrengen. Eventueel de loden leiding vervangen door koper. Ik ontvang graag een offerte

Gietijzeren standleiding vervangen

De standleidingen in ons appartementen complex zijn hoogstwaarschijnlijk aan vervanging toe. Het gaat om alle standleidingen van een complex van 5 verdiepingen hoog. Het gaat om een appartement met 4 woonlagen met 1 laag berging. Het gaat om gietijzeren standleidingen.

Gietijzeren standleidingen vervangen

Graag zou ik een offerte willen voor het vervangen van de oude gietijzeren standleidingen in een oud (1930) Amsterdams pand met 4 etages. Er is 1 grote standleidingen die zich bij de WC/Douche (diameter +/- 20 cm) bevindt en 1 kleinere schatting (diameter ongeveer 5 cm) bij het keuken gedeelte. Mijn vraag is wat ik ongeveer zou kunnen verwachten qua prijs bij volledige vervanging in het gehele pand. Ook zijn er waarschijnlijk nog loden leidingen in het pand op verdieping 1, 2 en 3, doen jullie ook aan vervanging van deze?

Vervangen stand -en stijgleidingen

In de kruipruimte (1.5 diep x 6 breed x 10 meter) zijn de aanwezige horizontale gietijzeren standleidingen van het riool en die van de hemelwaterafvoer dringend aan vervanging toe. De aanwezige horizontale stijgleiding (water) is niet juist aangebracht en er bevinden zich ook een aantal overbodige aftakkingen in.

Standleidingen vervangen

- aanbrengen van 2 nieuwe pvc rioleringen vanaf de horizontale riolering tot het dak als riool ontluchting, - slopen en afvoeren van de bestaande gietijzeren riolering, - openhakken van de bestaande schacht en het afvoeren vh puin hiervan, - demonteren van de bestaande toiletpotten, - treffen maatregelen i.v.m. sloopwerkzaamheden en afvoer van bestaande riolering - GEEN Herstelwerkzaamheden, zoals tegelen, stuken o.i.d.

Standleiding vervangen

In ons souterrain komen de (gietijzeren) standleidingen van 3 woonlagen bijeen. De horizontale standleiding waar 2 verticale standleidingen op zijn aangesloten, moeten worden vervangen. Lengte is circa 8 meter en voert naar buiten door de souterrain wand. Werkzaamheden zullen tijdens een verbouwing aan het souterrain tussen 13 en 20 januari moeten plaatsvinden. De standleiding is dan in zijn geheel blootgelegd.

Gietijzeren standleiding vervangen

Bij mijn appartement gelegen op de 2e verdieping is de standleiding van het hoofdtoilet aan vervanging toe. In de rest van het pand (4 woonlagen) zijn de oude standleidingen reeds vervangen door kunststofexemplaren. Dit dient dus ook bij mijn appartement te gebeuren. Tevens is er in de badkamer een toilet aanwezig waarvan ik het vermoeden heb dat de diameter van de afvoer te nauw is. Graag zou ik ook dit willen nagaan en kijken of dit te herstellen is. Mocht dit niet te herstellen zijn dan zal het toilet verwijderd moeten worden. Graag ontvang ik een prijsopgave. Hopelijk heeft u voldoende informatie.

Verbouwing kleine badkamer. Huidige ...

Verbouwing kleine badkamer. Huidige situatie: granitovloer, wandtegels tot ca 1m80, bad, wastafel, radiator. Gewenste situatie: tegelvloer, wanden tot boven betegeld, inloopdouche, wastafel op plank, designradiator. Gewenste indeling bekend. Wat moet gebeuren: sloop oud sanitair, verleggen en infrezen leidingen, vermoedelijk verhogen vloer (ivm wens voor afvoergoot) plus betegelen, muur tegelen (vermoedelijk over bestaande tegels omdat die vast in cement zitten) aanleggen electriciteit voor stopcontact, verlichting, muurtje voor inloopdouche bouwen, bouwen muurtje voor "kast" om geiser (geiser moet nog geplaatst worden door Geas). Bijzonderheden: oude, zwakke leidingen, gietijzeren standleidingen. Betreft appartement.

Frezen van gietijzeren standleidingen ...

Frezen van gietijzeren standleidingen riolering ca. 12 stuks. Vanaf dak tot riolering (4 verdiepingen + zolder).