Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vaatwasser en keukenkraan installeren:

Vaatwasser en keukenkraan installeren

Ik wil een offerte voor het installeren van een nieuwe keukenkraan en nieuwe vaatwasser. Beide installaties moeten op een dag voltooid worden. Dus graag een prijs noemen. Zie hieronder welke kraan en vaatwasser ik wil kopen. Advies over onderstaande producten stel ik op prijs, maar hoeft niet.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vaatwasser en keukenkraan installeren uit heel Nederland:

Kokend waterkraan en energieverdeler installeren

Onze huidige keukenkraan lekt, dus we hebben een kokend waterkraan (Grohe Red Duo) aangeschaft incl. boiler. Er wordt aangeraden om ook een energieverdeler voor vaatwasser en boiler te installeren, dus deze schaffen we ook aan en mag gemonteerd worden. We willen dit graag zsm laten doen, want behalve dat de lekkende kraan niet fijn in gebruik is, hebben we ook wat schimmelvorming inmiddels op de muur. We ontvangen graag een offerte en daarbij een indicatie van wanneer de kraan gemonteerd kan worden.

Installatie- en electrawerk nieuwe keuken

Installatie- en electrawerk ten behoeve van nieuwe keuken. Ik wil voorafgaande aan de plaatsing van mijn nieuwe keuken, leidingwerk en elektra laten aanpassen. Het gaat om de water aansluitingen voor de vaatwasser en keukenkraan en de afvoerleidingen daarvoor. De leidingen moeten netjes worden weggewerkt. Verder moet er de gasaansluiting afgesloten worden voor gaskoken. en elektra worden geplaatst om de inductiekookplaat aan te kunnen sluiten. Er moeten twee extra groepen worden geplaatst in de meterkast. Het werk moet ongeveer voor de week 45 plaats vinden en uitgevoerd te worden, afhankelijk van de exacte leveringsdatum van de keuken. Perilex aansluiting is nog niet aanwezig. Afstand van de meterkast is ongeveer 8 a 10 meter. Kruipruimte aanwezig.

Aanvoer voor de vaatwasser plaatsen

Ik wil de waterafvoer onder mijn keukenkraan installeren/aanleggen. Ik heb de meeste spullen gekocht. Moet alleen worden aangelegd. De rest is in orde.

Vaatwasmachine installeren

De werkzaamheden zijn als volgt: - installeren nieuwe vaatwasmachine - er is nog geen oude aanwezig - bovenlade en keukenkastje van 60 cm dient hiervoor te worden gebruikt - wateraanvoer dient te worden gerealiseerd. Nu alleen 2 flexibele aansluitingen voor warm en koud water naar keukenkraan - op afvoer dient een andere sifon te worden geplaatst om het water van afwasmachine te kunnen afvoeren - elektra aansluiting aanbrengen voor stroom vaatwasser - lade niet meer hergebruiken - deurtje van kastje wel hergebruiken, indien mogelijk - indien nodig extra groep aanmaken

Kranen vervangen

De volgende werkzaamheden moeten uitgevoerd worden: - Keukenkraan vervangen - Kraantje wastafel toilet vervangen - Buitenkraantje achtertuin vervangen - Waterslademper bij vaatwasser aanbrengen

Nieuwe keukenkraan monteren

Ik zou graag mijn nieuwe keukenkraan gemonteerd hebben en de lekkage die uit de afvoer/pomp? Van mijn vaatwasser komt in datzelfde kastje verholpen zien.

Kranen laten vervangen

Ik wil de kraan van de vaatwasser en de keukenkraan vervangen. Ik heb al twee nieuwe kranen aangeschaft. Voor zover ik weet moet er geen leidingwerk verricht worden.

Waterslag verhelpen

We hebben sinds enkele maanden in ons appartement last van waterslag. Bij het snel uit uitzetten van keukenkraan en badkamerkraan. En bij gebruik van wasmachine en vaatwasser. Er zijn soms meer dan 5 tikken te horen, soms ook minder. Waarschijnlijk moeten dus 1 of meer waterslagdempers worden geplaatst..?

Waterslag verhelpen

Er is waterslag hoorbaar tijdens het gebruik van de vaatwasser in de keuken en de wasmachine boven. Ook wanneer we de keukenkraan gebruiken en sluiten. Materiaal is in overleg eventueel zelf al aan te schaffen. Het betreft een woning uitGraag hoor ik van u wat er aan deze waterslag is te doen op de meest effectieve manier. Wanneer u eerst wil komen kijken, is dat zeker mogelijk.

Keukenkraan en kraan van de vaatwasser herstellen

Ik wil graag mijn keukenkraan en de vaatwasserkraan laten nakijken. De keukenkraan lekt en de vaatwasser doet het momenteel niet, ik denk dat er iets mis is met de aansluiting. Ik maak hiervoor graag een afspraak. Ik werk onregelmatige diensten, en ben daardoor lastig telefonisch bereikbaar. Ik reageer altijd op uw email- of sms-bericht.

Partners

Partners van Casius