Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor beton cire badkamer en wc 20 m2:

Beton cire badkamer en wc 20 m2

Ik heb een badkamer en een wc die wanden en plafond in beton cire moeten worden gestuct. Alle tegels zijn gesloopt, leidingen zijn verlegd. Foto’s zijn voor al die werkzaamheden. In totaal 20 m2 wanden en plafond, in badkamer hoeft de douch ruimte niet gestuct te worden en in wc tot de helft bij voorkeur. Graag ontvang ik een globale offerte per m2. Reageren bij serieuze vakmannen die in kort tijd kan beginnen. Bij interesse gaat bellen of appe sneller.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton cire badkamer en wc 20 m2 uit heel Nederland:

Wand boven schouw met beton cire

Boven de haard en schouw de wand erom heen met beton cire, wij willen een beton look creeeren. Het zou om ongeveer 5m2 gaan. Op dit moment zitten er stucplaten op

Toilet beton cire

Onze toilet willen wij renoveren. Er moet een nieuw inbouwreservoir komen en toilet. De wanden zijn momenteel voor de helft betegeld met oude tegels. Deze kunnen waarschijnlijk niet verwijderd worden ivm brose muur die erachter zit. Er moet dus overheen worden gestuct (25 m2).

Stucen van toiletruimte

Ik wil mijn toiletruimte renoveren. Toilet moet worden vervangen en daarna de wanden, vloer, plafond en toilet ombouw stucen. Qua vloer weet ik niet wat ik nodig heb, voor de muren denk ik beton cire?

Badkamer wanden beton cire of tadelakt

De aannemer heeft de voorbereidingen gedaan en de 1e laag opgezet. Is daarna nooit meer verder gegaan. Producten zijn nog aanwezig (beton ciré) De oppervlakte is 25 m2.

Badkamer stucen

Graag zou ik mijn badkamer van 20 m2 laten stucen in een ligte zandkleur van beton cire. Momenteel zitten op delen tegels, mijn vraag is of deze weggehaald moeten worden en daar waar geen tegels zitten de muur glad te maken met roodband, of dat er direct overheen gestuct kan worden. Graag wil ik weten wat de droog tijden zijn, op welke termijn u kan en als ik een zwevend toilet maak met ombouw, waar moet deze ombouw dan aan voldoen voordat er beton cire op kan?

Badkamer Beton Cire stucen

Graag zou ik mijn badkamer willen laten stucen. De wanden zijn 15 m2. Er zitten nu tengels op, deze haal ik zelf weg. Ik weet niet of het eerst glad gemaakt moet worden.

Beton cire badkamertje

Wij hebben bestaand appartement gekocht waarin een heel donker badkamertje zit. We willen het graag lichter maken en meer van deze tijd met licht beton cire. Het gaat om 15 m2.

Badkamerwanden met Cire afwerken

Willen graag beton cire op wanden badkamer. De wanden zijn 45 m2 ongeveer.

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming in te frezen. Ondergrond is beton. Bouwjaar appartement 1998. Ruimten: kleine hal, overloop, 1 slaapkamer en 1 woonkamer. Wens is om beton cire aan te leggen. Het gaat om 70 m2. Uit te voeren begin november 2019.

Een badkamer met beton cire stucen

Ik zoek een stukadoor die alle wanden in mijn badkamer kan voorzien van betonlook stucwerk. Het gaat om 25 m2 met als ondergrond giboblokken.