Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor hydrofoorpomp laten installeren:

Hydrofoorpomp laten installeren

Graag zou ik namens de VVE een offerte willen ontvangen voor het installeren en onderhouden van een hydrofoorinstallatie in ons pand. Het gaat om een gebouw van 5 verdiepingen bestaande uit 4 appartementen. Mocht u nog vragen hebben ter behoeve van het opstellen van de offerte hoor ik het graag.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hydrofoorpomp laten installeren uit heel Nederland:

Waterdruk verhogen

Graag willen wij de waterdruk hoger hebben in ons appartement op 3 hoog en we zijn door waternet geïnformeerd dat we hiervoor een hydrofoorpomp moeten bestellen en installeren. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons een offerte te geven voor de aanschaf en installatie van een nieuwe hydrofoorpomp. Ik heb begrepen dat als we de pomp alleen op onze leiding plaatsen de onderburen minder druk krijgen. Is het mogelijk om een pomp voor twee appartementen te plaatsen? De werkplek is goed bereikbaar.

Waterdruk douche verhogen

Graag willen wij de waterdruk hoger hebben van onze douche en we zijn door waternet geïnformeerd dat we hiervoor een hydrofoorpomp moeten bestellen en installeren. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons een offerte te geven voor de aanschaf en installatie van een nieuwe hydrofoorpomp voor een appartement van 100 m2.

Hydrofoorpomp laten installeren

Graag willen wij de waterdruk hoger hebben van onze douche en we zijn door waternet geïnformeerd dat we hiervoor een hydrofoorpomp moeten bestellen en installeren. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons een offerte te geven voor de aanschaf en installatie van een nieuwe hydrofoorpomp voor een appartement van 70 m2.

Hydrofoorpomp installeren

Ik heb een HWW INOX3300 pomp en deze is al geplaatst maar geeft niet meer druk op het water systeem. Er zou o.a. een reduceer ventiel bij moeten komen. De installateur die ik had deed dit voor het eerst en zegt dat er lekkage is aan de kant van de pomp. De verkoper verzekert mij er van dat het de juiste pomp is voor mijn huis. Graag laat ik dit door u herstellen.

Hydrofoorpomp installeren

Omdat de waterdruk op 3-hoog in Amsterdam niet ideaal is, zoek ik een goede en goedkope loodgieter die zowel de aanschaf als plaatsing van een hydrofoorpomp kan doen. We willen zowel het koude als het warme water verhogen van druk. Graag eerst een prijsopgave. Hoofdaansluiting van het water zit weggewerkt in een inloopkast.

Partners

Partners van Casius