Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor afvoer naar riool buiten verleggen:

Afvoer naar riool buiten verleggen

Onze afvoer loopt ongeveer 1 meter uit de muur van ons huis en dan met een knik naar beneden het riool in (neem ik aan). Graag wil ik deze afvoer laten korten en de knik naar het riool iets dichter bij het huis hebben of lager in de grond zodat er overheen bestraat kan worden. Graafwerk is gedaan. Buizen liggen in zicht en kunnen makkelijk bereikt worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afvoer naar riool buiten verleggen uit heel Nederland:

Afvoer aansluiten op het riool

Ik wil eigenlijk twee offertes : Een voor het aanleggen van een standpijp in huis tbv badkamer opzolder en aansluiting op het riool. Verlengen van de bestaande Gasleiding in de keuken naar de zolder etage

Badkamer realiseren

Wij hebben een ruimte vrijgemaakt in huis waar (onder een schuin dak) een complete badkamer geïnstalleerd dient te worden. Ruimte is grofweg 3 x 4 m, maar zal door verlies van schuine dak 2 x 2,5 meter worden ongeveer. Electra, warm/koud, riool en afvoer liggen er tot de ruimte, de rest zal gelegd moeten worden. Werkzaamheden: leggen leidingwerk, elektra etc installeren sanitair tegelen (halve ruimte) zetten muurtje en koof

Afvoer repareren voor een zinken dakgoot

Aan de voorzijde van ons jaren 30 huis is de zinken dakgoot verzakt. De goot heeft een houten ombouw/lijst en zit op 6 meter hoog. een steiger is makkelijk te plaatsen. De hwa buis is aan de andere kant geplaatst waardoor nu het water over de rand naar beneden loopt. Er kan een extra hwa buis geplaatst worden, echter deze kan niet op het riool aangesloten worden. Dus waar moet het water naar toe? Ik hoop dat jullie een (creatieve) oplossing hebben.

Hemelwaterafvoer richting riool herstellen

De huidige aansluiting is gebroken door verzakking en dient vervangen te worden. Daarna gat opvullen en tegels terug plaatsen. Vakman zorgt voor materialen. Herstellen zo spoedig mogelijk, bij voorkeur voor 15 augustus. Zie foto voor schade, aansluiting betreft afvoer van achterkant en voorkant.

Stacaravan aansluiten op water, elektra en riool

Ik zoek iemand voor het aansluiten van mijn nieuwe stacaravan op water, riool en elektra. Gas via gasflessen. De caravan is 11 bij 3,80 meter. Tevens het brengen van stroom, afvoer en water naar schuurtje. Ongeveer 10 meter afstand.

Circulatiepomp grondverwarming vernieuwen

De pomp van de grondverwarming maakt veel lawaai en moet vervangen worden. Het betreft een Grundvos circulatiepomp 25-60180PC. En een aankoppelingspunt van de afvoer richting het riool van het toilet lekt een beetje. Dit moet hersteld worden.

Hemelwaterafvoer repareren

Door grondverzakking is de regenpijp niet meer aangesloten op het riool/hemelwaterafvoer. De werkzaamheden die voor 29 april uitgevoerd moeten worden zijn als volgt: - 2 tegels verwijderen - Afgraven zand - Misschien nodig om leiding naar riool met hoge druk door te spuiten - Reparatie hemelwaterafvoer afvoer, toekomst bestendig, bijvoorbeeld met S bocht - Zand terug, eventueel extra zand erbij - Tegels terugplaatsen

Gemeenschappelijke oprit met afvoer regenwater en rioolaansluiting

Het laten aanleggen van gemeenschappelijke oprit van 228 m2 met afvoer regenwater en aansluiting op riool. Materiaalsoort: geleverde klinkers of tegels van 60x60 cm bestemd voor een auto parkeren.

Opknappen toilet

De gevraagde werkzaamheden zijn : _ demonteren en afvoer bestaand toilet - plaatsen nieuw toilet en aansluiten - plaatsen wasbakje / fontein - aansluiten water toevoer - water afvoer aansluiten op riool - betegelen van de wanden tot aan plafond 225 hoog 1 muur 85 breed 1 muur 120 breed 1 muur 85 breed Naast deur totaal 25 cm Boven de deur 90 breed en 22 hoog

loden standleiding vervangen

Ik heb het plafond in de hal (op de begane grond bij de voordeur) eruit gehaald en nu zijn de loden afvoerleidingen van de badkamer (boven de hal) zichtbaar. Deze lopen naar een loden standleiding die onder de betonnen vloer van de badkamer de muur in gaat. Wanneer het luik in de grond bij de voordeur wordt opgetild kan gezien worden dat daar de leiding aan sluit op het riool. Vermoedelijk loopt de loden standleiding door de spouwmuur. Ik wil dat deze leiding wordt vervangen en bovendien dat er een beluchtingsventiel op wordt geplaatst. Nu zuigt namelijk de afvoer van de douche vacuum.

Partners

Partners van Casius