Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor verplaatsen cv-ketel en bouwen cv kast:

verplaatsen CV-ketel en bouwen cv kast

Onze CV ketel (IntergasKompactHR) hangt op dit moment in een klein kamertje dat grenst aan ons balkon. Wij zouden de ketel graag willen laten verplaatsen naar een CV kast die op het balkon geplaatst wordt. De CV ketel moet dus ongeveer een meter naar links verplaatst worden en komt dan niet binnenshuis, maar buitenshuis te hangen. Graag hoor ik van u of u deze service biedt en hoeveel u hiervoor vraagt.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verplaatsen cv-ketel en bouwen cv kast uit heel Nederland:

Dakdoorvoer voor de CV, ventilatie en riool verplaatsen

In verband met plaatsen van een dakkapel, zou ik graag de dakdoorvoer willen verplaatsen, waardoor er een bredere dakkapel geplaatst kan worden. Tevens ook het buizen stelsel weer aansluiten.

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Onze huidige CV hangt in de schuur, deze moet verwijderd worden. Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van een nieuwe CV op zolder. De leiding zou dus omgelegd moeten worden naar de zolder, of nieuw aangelegd. Daarbij ook graag advies welke CV voor ons het beste is. Plaatsen in overleg, voor december dit jaar.

Verplaatsen combi CV

De verwarmingsketel dient van de eerste naar de tweede verdieping verplaatst te worden. De nieuwe locatie ligt recht boven de bestaande. De opvoerpijp komt dan vlak bij dakkapel en is dus makelijk te bereiken. Het plafond / vloer zijn van hout.

CV installatie en badkamer renovatie

In onze nieuwe woning moet een oude gaskachel en geiser verwijderd worden. De gasleiding naar het fornuis moet vervangen worden. Een cv installatie op de oude plek van de geiser in een keukenkast en bijbehorende radiatoren moeten geplaatst worden. Een badkamer van ca. 2 vierkante meter moet volledig gerenoveerd worden inclusief infrezen leidingen, verplaatsen douchekraan en installeren van inbouwreservoir. We willen graag aan- en afvoer leidingen naar de bovenverdieping om daar een wasmachine en badmeubel te plaatsen. Materiaal voor de badkamer, badmeubel en radiatoren kunnen we zelf verzorgen via praxis. De CV ketel niet.

CV-Ketel verplaatsen

Ik wil mijn ketel verplaatsen, het moet ongeveer een meter verder komen.

Verplaatsen verwarmingsketel

De verwarmingsketel dient verplaatst te worden. Deze bevindt zich op de eerste etage aan de tuinzijde van het hoekhuis. Mogelijke nieuwe plaats: a) Verplaatsen naar 2e etage aan voorzijde huis. Er dient nieuwe gasleiding getrokken te worden en dak doorvoer vemaakt worden plus koud / warm water. b) Verplaatsen naar balkon, is ander zijde muur waar de verwarmingsketel zich bevindt. Ketel dient dan in cv kast geplaatst te worden op balkon. Vraag is of we omgevingstoestemming krijgen. Ketelmerk Neffit combi ketel, twee jaar oud. Bouwjaar woonhuis 1962, houten vloeren, schuinpannendak

CV ketel verplaatsen

Wij willen onze CV ketel verplaatsen ivm met dakkapel. CV ketel moet op dezelfde muur worden gemonteerd maar ongeveer 4 meter worden verplaatst.

CV-ketel verplaatsen en flexibele waterleiding aansluiten

Wij willen graag onze CV-ketel 70 cm laten verplaatsen omdat hij nu nogal in de weg hangt. Muur is vrij, CV heeft een expansievat en leidingen voor vloerverwarming. Ook willen wij 4 meter flexibele waterleiding aan laten sluiten (warm+koud) tbv wasbak. Aansluiten op wasbak doen we zelf.

CV-ketel verplaatsen 70cm

Ik wil graag mijn CV-ketel (REmeha Calanta) graag 70 cm laten verplaatsen omdat hij nu op een erg onhandige plek zit. De ruimte is vrij; maar moeten wel alle leidingen aangepast worden (ook vloerverwarmingaansluiting). Daarnaast wil ik graag aan de bestaande waterleiding ongeveer 4 meter toevoegen naar de plek van de nieuwe wasbak. Hoeft verder niet aangesloten te worden.

Woning verbouwen en etage bouwen

Wij willen graag een offerte laten maken om onze woning op te laten knappen. Nieuwe keuken, overal kunststof kozijnen, badkamer opnieuw indelen, kruipruimte goed isoleren (veel vocht in huis), woonkamer een stukje uitbreiden en een verdieping erop die afgewerkte is met zeker 2 kamers en dan een cv ketel ook naar boven verplaatsen. Er is geen vergunning nodig voor de uitbouw, maar wel voor de opbouw. Er moet 1,5 meter uitgebouwd worden, en de afmetingen van de opbouw zijn nog niet bekend. De opbouw moet compleet opgeleverd met elektra, stucwerk en een bakstenen buitenkant. Het worden 2 slaapkamers. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.

Partners

Partners van Casius