Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor keuringsrapport gas en elektra voor een splitsingsvergunning:

Keuringsrapport gas en elektra voor een splitsingsvergunning

Ik zoek een partij die een keuringsrapport kan maken van gas en elektra voor een splitsingsvergunning. Verdere zaken bespreek ik met de vakman.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuringsrapport gas en elektra voor een splitsingsvergunning uit heel Nederland:

Keuringsrapport voor gas, water en elektra laten maken

In mijn vernieuwbouw woning wil ik de gas, elektra en water laten keuren door een erkend bedrijf conform bouwbesluit.

Keuringsrapport gas en elektra voor een splitsingsvergunning

Ik wil graag een keuringsrapport voor het gas en elektra voor een splitsingsvergunning.

Keuringsrapport gas en elektra voor een splitsingsvergunning

Voor het splitsen van een meer verdiepingen huis in afzonderlijke appartementen is een keuringsrapport gas en elektra nodig. De gas en electra installaties wijzigingen niet na de splitsing. Het gaat uitsluitend om het keuren ervan. De gemeente accepteert uitsluitend een keuringsrapport van een erkend installatiebedrijf.

Keuringsrapport gas en elektra voor een splitsingsvergunning

Ik zoek een partij die een keuringsrapport van gas en elektra van een erkend installatiebedrijf voor mij kan opstellen. Een rapport van een waarborginstallateur dient te zijn voorzien van een waarborgregistratienummer. Het is nodig voor een splitsingsvergunning om een woning op te splitsen. Het moet gaan voldoen aan de eisen die de gemeente

Keuringsrapport gas en elektra voor een splitsingsvergunning

Hierbij vraag ik een offerte aan voor het maken van een keuringsrapport van gas en elektra voor het splitsen van een pand.

Keuringsrapport voor gas en elektra laten maken

Wij zijn op zoek naar gecertificeerd bureau dat de gas en electra kan keuren van 7 wooneenheden gelegen in twee aan elkaar grenzende panden. Keuringsrapport voor gas en elektra laten maken voor een splitsingsvergunning

Keuringsrapport voor een splitsingsvergunning maken

Keuringsrapport gas en elektra voor een splitsingsvergunning voor een pand met 3 appartementen in Amsterdam.

Keuringsrapport en aanleggen gasaansluiting foodtruck

Ik heb een La Plancha op gas in de foodtruck. Nu moet daar een speciale gasaansluiting voor komen (met koperen buizen). Heb ik ook een druk meter nodig en moet het een speciale horecavariant zijn? Graag een passende offerte.

Elektra en gas keuren voor verzekering bedrijfspand

Voor de verzekering hebben wij een keuringsrapport nodig van ons restaurant. Er hoeven geen aanpassingen te worden gedaan. Het gaat om de cv ketel, grillen, elektra en gas.

Keuringsrapport voor gas en elektra voor een splitsingsvergunning

Ik wil een keuringsrapport voor een splitsingsvergunning in een pand waar 10 jaar geleden alles vernieuwd is. Het zijn 4 appartementen. Graag zo snel mogelijk uitgevoerd.

Partners

Partners van Casius