Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor een geiser keuren:

Een geiser keuren

Ik zoek een CV-installateur die onze Vaillant geiser kan keuren. Het betreft de geiser in een woning van mijn ouders. Ik wil er zeker van zijn dat de geiser niet gebreken begint te vertonen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een geiser keuren uit heel Nederland:

Keukengeiser en moederhaard controleren en schoonmaken

Ik heb een Valiant keuken geiser die 4 jaar oud is een een moederhaard van Faber van ongeveer 15 jaar oud. Beiden wil ik laten schoonmaken en keuren en eventueel een jaarlijkse onderhoudscontract afsluiten. Graag wil ik een vrijblijvende offerte betreffende de kosten voor de werkzaamheden en ook een eventueel onderhoudscontract.

Kachel en geiser keuren en of vervangen

Ik heb een geiser Bosch WT 10 die mijn oude geiser moet vervangen. Deze moet aangesloten worden op water en gas en aangesloten op de af/aanvoersysteem door het dak. Er is al een gat met een pijp door het dak van circa 120 mm aanwezig.

Gashaard aanluiten

Beste, Ik ben sinds kort verhuisd, nou is het zo dat de woning verwarmt moet worden door middel van een gashaard. Echter is deze niet aangesloten. Met de winter voor de deur zou ik deze graag door een erkend bedrijf in orde laten maken, en even laten keuren (eventueel ook de geiser ) Ik zou graag wat informatie bij u willen inwinnen wat deze handelingen zouden gaan kosten. Ik hoop graag van u te horen. Met vriendelijke groet,

Gaskachel en geiser schoonmaken en keuren

Graag offerte voor het schoonmaken en keuren van een moederhaard en keukengeiser.

Keukengeiser keuren en schoonmaken

Geiser schoonmaken en keuren. In onze chalet in Zeewolde (RCN) hebben wij een keukengeiser die nodig een onderhoudsbeurt en keuring nodig heeft. De geiser is eerder onderhouden, maar de afgelopen 3 jaar niet. De geiser werkt op propaan gas.

Gaskachel en geiser schoonmaken en keuren

In mijn chaletje in Voorthuizen staat een gaskachel en geiser die nodig een onderhoudsbeurt en keuring nodig hebben. De kachel en geiser zijn eerder onderhouden maar de afgelopen vijf jaar niet. Ze werken op normaal gas.

Geiser aansluiten en keuren in de stacaravan

Ik wil graag in de keuken van de stacaravan een nieuwe geiser laten installeren, de Move Flame 3 digitaal/ LPG/ propaan geiser. Ook hebben we een nieuwe kachel de Bambino 70 die ook een nieuwe pijp afvoer naar buiten moet krijgen (zwart doorsnee 10 cm). Ik zou graag willen weten wat de aansluitingskosten zijn om deze klussen te klaren.

Elektra in een restaurant keuren

Wij moeten in opdracht van de gemeente alle elektra in ons restaurant laten keuren door een daartoe bevoegde elektriciën. Het gaat om de veiligheidskeuring van een groepenkast, aansluitingen van koelinstallaties en van een kleine airco en ook om de keuring van een geiser. Graag maak ik een afspraak buiten de openingsuren. Vooraf wil ik graag een prijsindicatie van de keuringskosten ontvangen.

Kachel en geiser keuren en/of vervangen

Keuren van een stacaravankachel en geiser in de stacaravan alle twee op gasflessen aangesloten. En eventueel een prijs voor een nieuwe geiser plaatsen en leveren.

Geiser in caravan plaatsen en keuren

Alle leidingen zijn al vervangen. Nu bleek achteraf de geizer het niet te doen. Daarom besluit ik om verder te kijken omdat ik ontevreden ben over de huidige uitvoerder. Nog te gebeuren. Nieuwe geiser plaatsen en herkeuren van de stacaravan. Graag goedkope geiser de caravan staat in sirjansland(zeeland)

Partners

Partners van Casius