Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor waterdruk verhogen door pomp te installeren:

Waterdruk verhogen door pomp te installeren

De waterdruk in ons appartement is vrij laag. Wij zijn op zoek naar een bedrijf die een pomp kan installeren op de vierde verdieping, zodat de waterdruk in ons toilet en douche hoger wordt. Graag ontvangen wij een offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterdruk verhogen door pomp te installeren uit heel Nederland:

Nieuwe hydrofoor leveren en installeren

We willen de waterdruk verhogen middels het zij hydrofoor of opvoerpomp.

Waterdruk verhogen

De waterdruk in mijn woning is vrij laag (ik woon op de 4e etage). Nu heb ik begrepen dat het mogelijk is om deze iets te verhogen door een “pomp” in mijn woning te plaatsen. Graag zou ik willen weten of dit iets is wat jullie kunnen verzorgen en wat dit gaat kosten.

Waterdruk verhogen

Ik woon in een appartement op de 3e en 4e verdieping in Amsterdam. Nu heb ik nauwelijks druk op beide etages. Ik zou graag iemand vinden die hier ervaring mee heeft en met een oplossing hiervoor kan komen.

Hydrofoor plaatsen

Ik woon in Amsterdam, in een 'Vereniging van Eigenaren' appartement met 4 verdiepingen gebouwd in 1935. We zouden graag de mogelijkheid onderzoeken om de waterdruk te verhogen. Wellicht is het plaatsen van een hydrofoor een optie. Wij willen hierover graag goed advies of dit echt nodig is en wat het kost om eventueel te laten plaatsen.

Waterdruk verhogen

Ik woon in een gebouw met 4 appartementen. Met de VvE is er bepaald dat de waterdruk voor alle woningen verhoogd moet worden. Het gaat om 4 (dus 4 verdiepingen) van ca 75 m2 (bestemd voor 1-2 personen). Graag ontvang ik een offerte van u voor deze installatie. Eventueel ontvang ik ook een offerte voor als het alleen voor 1 verdieping mogelijk is, in dit geval de derde Indien u verder informatie or gegevens nodig heeft kan ik deze op aanvraag toesturen.

Waterdruk verhogen

Ik woon op 3 hoog in Amsterdam waardoor de waterdruk hier beperkt is. Vooral de douche is erg laag. Ik zou graag mee druk willen hebben. Graag ontvang ik de mogelijkheden en prijzen hiervoor.

Waterdruk verhogen

De waterdruk bij ons in huis op de begane grond en 1e verdieping is zeer laag. Douchen en toilet doortrekken tegelijkertijd neemt alle druk weg. Wij zoeken een hydrofoor of dergelijke oplossing. Geleverd en geplaatst.

Hydrofoor plaatsen om de waterdruk te verhogen

In ons appartement op de 4e en 5e verdieping hebben we te weinig waterdruk. Wat ik zoek is een hydrofoor beneden in de kelder of een hydrofoor bij mij in het appartement op de 5 verdieping. Wat zijn de mogelijkheden van het plaatsen beneden of boven? Wat is de beste oplossing en wat zijn ongeveer de kosten?

Waterdruk verhogen

Ik zou graag een offerte willen voor hoe ik de waterdruk van mijn douche kan verhogen. De douche is op 3 de verdieping in Jordaan. Verder heb ik een kleine kraan in de wc die blijft druppelen.

Waterdruk verhogen

Wij wonen op de 2e en 3e verdieping en hebben vooral op de derde verdieping een lage waterdruk vanuit de douchekraan. Wij zouden graag deze waterdruk verhogen.

Partners

Partners van Casius