Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor wasmachineaansluiting maken in badkamer:

Wasmachineaansluiting maken in badkamer

Ik wil de wasmachine (nu op zolder) verplaatsen naar onze badkamer op de begane grond. Hij komt dan tussen de wastafel en de douche te staan, dus water is aanwezig en er is ook een stopcontact. Het verplaatsen en aansluiten kunnen we zelf, maar het aanleggen van die aansluiting willen we graag door een vakman laten doen. Daarnaast willen we op zolder waar de wasmachine eerst stond een klein wastafeltje (fonteintje). Is het mogelijk dit in een keer te doen? Zie bijgaande foto's van de badkamer waar de nieuwe wasmachineaansluiting moet komen en van de berging waar de aansluiting nu zit en we een fonteintje willen. Dit fonteintje willen we niet op de muur waar nu de aansluiting zit maar op de muur daar rechts van, direct naast de deur.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wasmachineaansluiting maken in badkamer uit heel Nederland:

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Wij willen een wasmachineaansluiting laten maken in een slaapkamer, waar al een wastafel aanwezig is met warm water aansluiting en afvoer.

Wasmachineaansluiting op zolder maken

Wasmichine aansluitng van badkamer naar zolder

Aansluiting voor wasmachine maken in slaapkamer

Er moet een wasmachineaansluiting worden gemaakt in een slaapkamer, die grenst aan de wc met fonteintje. Ik vraag me af wat de kosten hiervan zijn.

Buitenkraan en wasmachineaansluiting maken

Ik zoek een loodgieter om in het keukenkastje tussen de wasbak en de buitenmuur een vaatwasmachineaansluiting te maken en die waterleiding door te trekken naar een te monteren buitenkraan.

Wasmachineaansluiting in gangkast maken

Een wasmachineaansluiting in de gangkast maken. Daar zit de hoofdleiding ook. De wasmachine staat nu in de keuken. Als deze verplaatst wordt naar de gangkast, kan er in de keuken een afwasmachine komen.

Aansluiting in de badkamer voor de wasmachine

Ik wil mijn wasmachine verplaatsen naar de badkamer. Hier zit nog geen wasmachineaansluiting. Wat kost het om deze te laten maken? Er zit een wasbak waar eventueel de afvoer vandaan gehaald kan worden.

Kleine badkamer maken op zolder

Een verbouwing van de zolder waarbij een kleine badkamer wordt gerealiseerd (douche, wastafel en eventueel toilet). Er zit al een cv en wasmachineaansluiting dus betekent het dat er al een waterleiding bevindt op zolder. Deze wil ik wel uitgebreid hebben. Er moeten dus wanden aangelegd worden en een inloopdouche met een glazen wand. Deze wand moet 90 cm breed zijn en de hoogte moet besproken worden afhankelijk van de plek waar de douche geplaatst wordt, het is namelijk een schuin dak.

Wasmachineaansluiting in keuken maken

Ik zou graag een aansluiting voor een afwasmachine in de keuken voor zowel de toe- als de afvoer. En een geschikt stopcontact. Dit wordt mijn nieuwe woning waar ik binnenkort heen ga, zou graag willen weten wat dat kost. Ik heb er een foto bij gedaan hoe het keukenblok er nu uitzien. Misschien heb ik er nog wat klusjes bij. Ik wil ook nog een wand behangen.

Vloer egaliseren en huidige vloer opnieuw leggen

De verdiepingsvloer moet opnieuw geëgaliseerd worden. Gaat om circa 80 vierkante meter verdeeld over drie kamers en een hal. De huidige vloer gaat eruit en er dan weer in. De huidige vloer betreft een vrij nieuwe laminaatvloer. Ik overweeg om in één van de drie kamers een nieuwe laminaat te laten leggen (ongeveer 20 m2). Hier zou de vloer dan op maat gemaakt moeten worden en gelegd. Eventueel moeten er wat platen van de ondervloer vervangen worden. Graag inschatting of stuc- en schilderwerk en gelakte muurplinten zullen beschadigingen en wat de kosten voor herstel zouden zijn. De muurplinten zijn ongeveer 12 cm hoog. Verder moet de verdiepingsvloer leeg, bestaande uit de montage van drie kasten en twee bedden. Verder kleinere meubelstukken en dozen. Spullen gaan naar benedenverdieping. Graag als apart onderdeel offreren. Ik heb meer werkzaamheden, dus heb voorkeur voor een wat meer allround klusbedrijf; maken plankjes in diverse inbouwkasten, verplaatsen kasten op andere plaatsen, maken wasmachineaansluiting, lampen ophangen, inbouwspots koppelen aan transformators en bevestigen etc. Eventueel schilderwerk en renovatie hal. Voor nu eerst graag offerte voor de vloer. Aanvangsperiode begin september. Bij geen reactie op de email graag een sms sturen.

Douchebak, douche en wasmachineaansluiting plaatsen

Ik wil graag in een open ruimte naast de wc een douche laten plaatsen en de mogelijkheid voor het plaatsen van een wasmachine. Het warm water kan eenvoudig worden aangelegd omdat de keuken al hierin voorziet. Voor de afvoer van de douche en wasmachine kan gebruik worden gemaakt van het bestaande afvoerkanaal. De afvoer van de douche dient wel gemaakt te worden evenals het wederom in orde maken van alles.

Partners

Partners van Casius