Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gasslang fornuis vervangen:

Gasslang fornuis vervangen

Ik moet bij mij thuis de gasslang vervangen van het fornuis. We hebben er nu een die om de vijf jaar vervangen moet worden, maar zoeken er eigenlijk eentje die dus niet zo snel vervangen hoeft te worden (een gele werd mij geadviseerd?). Ik vroeg me af of u mij kan vertellen wat dit kost (nieuwe slang & laten vervangen).
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gasslang fornuis vervangen uit heel Nederland:

Gasslang fornuis vernieuwen

Mijn vrouw en ik zijn niet meer in staat om het fornuis te verplaatsen laat staan een gasslang vervangen. Gaarne de gehele klus voor ons klaren. Het fornuis staat aan één kant pal tegen het aanrechtblok met ongeveer 1 cm ruimte waardoor die kant in de loop van 16 jaar erg vettig is. Zoals u begrijpt binnen 1 cm was het niet mogelijk om het fornuis en aanrechtblok regelmatig schoon te houden. Misschien is dit een struikelblok voor de klus?

Gaslekkage in Solitaire fornuis verhelpen

Er zit een klein gaslekje aan de bovenkant van de koppeling naar de gasslang. Er ontsnapt een klein beetje gas. We dachten eerst dat het ringetje en/of het kousje/tape vervangen moesten worden, maar er lijkt toch wat soldeerwerk aan te zitten.

Gasslang vervangen

Ik wil graag mijn huidige zwarte gasslang bij het fornuis vervangen door een nieuwe gele.

Gasslang vervangen

Gasslang van het fornuis moet vervangen worden. Van het gasfornuis naar de aansluiting.

Gasslang koppelen aan gasfornuis en gaskraan

Gasslang aansluiten aan het fornuis en de gaskraan

Gasslang fornuis aansluiten

Ik wil bij een nieuw gasfornuis een gasslang aan laten sluiten. Er staat nu nog oud fornuis.

Gasslang vervangen

Er is na uitgevoerde werkzaamheden door Stedin, geconstateerd dat er onderhoud nodig is aan de gasaansluiting van de gasleiding naar het fornuis. De werkzaamheden bestaan waarschijnlijk uit het vervangen van de deze gasslang (schakelleiding – fornuis) en het vervangen/aanpassen van de aansluiting op het fornuis. Doel is het verhelpen van de lichte lekkage die er nu is. Kunnen jullie dit uitvoeren en welke kosten kunnen we hierbij verwachten? De oude leiding moet afgevoerd worden. Ik woon in een flat. Ouwe meuk eruit en de nieuwe erin.

Gasslang in de keuken vervangen

Ik wil de gasslang in de keuken achter het fornuis laten vervangen, door een slang met het gastec Q4 - keurmerk, slang moet van uitstekende kwaliteit zijn en ca. 60 cm lang. Nogmaals, ik wil het laten doen. Ikzelf heb er geen verstand van. Graag een deskundig iemand.

Gaskraan verplaatsen voor een fornuis

Ik wil graag de gaskraan een stuk naar beneden laten plaatsen. Zit nu lelijk in het zicht. En de gasslang zit in de weg voor het nieuwe aanrechtblad.

Gasslang aansluiten

Ik wil de kookplaat van het fornuis vervangen. Ik heb vandaag zelf geprobeerd om de gasslang aan te sluiten, maar het is niet gelukt. Ik ruik een gaslucht als ik de gaskraan open zet. Ik wil graag dat iemand langskomt om de gasslang aan te sluiten.

Partners

Partners van Casius