Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor standleiding vervangen:

Standleiding vervangen

Wij wonen in een standaard rijtjeshuis in Amsterdam, 100 jaar oud, en de standleiding van alle vier verdiepingen moet vervangen worden. Wat zou dat kunnen kosten en wanneer kunt u beginnen?
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor standleiding vervangen uit heel Nederland:

Gietijzeren standleiding vervangen

Ik wil graag de gietijzeren standleiding van de kelder tot de 2e verdieping laten vervangen door pvc omdat ik nieuwe hangtoiletten ga aansluiten.

loden standleiding vervangen

Ik heb het plafond in de hal (op de begane grond bij de voordeur) eruit gehaald en nu zijn de loden afvoerleidingen van de badkamer (boven de hal) zichtbaar. Deze lopen naar een loden standleiding die onder de betonnen vloer van de badkamer de muur in gaat. Wanneer het luik in de grond bij de voordeur wordt opgetild kan gezien worden dat daar de leiding aan sluit op het riool. Vermoedelijk loopt de loden standleiding door de spouwmuur. Ik wil dat deze leiding wordt vervangen en bovendien dat er een beluchtingsventiel op wordt geplaatst. Nu zuigt namelijk de afvoer van de douche vacuum.

Vervangen standleiding en loden leidingen

In een pand met 4 appartementen , 1 per etage, willen we graag 2 standleidingen laten vervangen / relinen / schoonmaken. Dit is afhankelijk van de staat van de leidingen. Bij sommigen zal gebroken moeten worden. Daarnaast willen wij ook inventariseren of het eventueel per etage opgelost kan worden.

Gietijzeren standleiding vervangen

De standleidingen in ons appartementen complex zijn hoogstwaarschijnlijk aan vervanging toe. Het gaat om alle standleidingen van een complex van 5 verdiepingen hoog. Het gaat om een appartement met 4 woonlagen met 1 laag berging. Het gaat om gietijzeren standleidingen.

13 rotte draagbalken op de begane grond repareren of vervangen

In een huis uit 1912 is de standleiding kapot gegaan, waardoor er lange tijd water direct de grond inliep in plaats van het riool. Hierdoor zijn de draagbalken verrot (ik heb foto's). Deze balken moeten dus worden vervangen of gerepareerd en het riool gemaakt.

Standleiding en loden leidingen vervangen

Ik zoek een partij voor het renoveren van 37 standleidingen in een flat met vier verdiepingen. Er is een inspectierapport aanwezig.

Badkamer laten plaatsen

Badkamerrenovatie compleet: vloer- en wandtegels, plaatsen inbouw-wc, badmeubel, maken inloopdouche met regendouche en radiator. Wat te doen: - slopen tegels wand en tegels vloer - inbouwtoilet plaatsen. Er is geen WC op dit moment. Aan- en afvoer toilet maken, er is een koker/koof waar de standleiding door loopt. - vervangen douche (op dezelfde plek) voor een inloopdouche met regendouche. Het plaatsen van een drain en muurtje en scherm voor de inloopdouche. - - installeren wastafelmeubel met dubbele kraan - nieuwe radiator (op dezelfde plek) Tekening hoe het moet worden qua indeling is er. De badkamer is circa 6 m2. Wanden zijn 2.43 meter hoog. Materialen al gevonden. Op 1 oktober of 15 oktober krijgen we de sleutel en uiterlijk 31 oktober moet het klaar zijn omdat we ons huidige huis uit moeten. Daarom willen we graag nu de klus al vastleggen.

Gehele dak vervangen

Het dak moet geheel vervangen worden. Het dakbeschot staat bol en er zijn meerdere lekkage plekken. Het dak moet ook geisoleerd worden Afmetingen: 580cm breed. Lengte huis 650 cm. Helling dak 30%. Ca 46m2 dakoppervlak. Doorvoer cv + standleiding riool.

Standleiding vervangen

De verticale standleiding lekt. Het gaat om 3 appartementen boven elkaar. De lekkage is zichtbaar in de kruipruimte op de onderste verdieping aan de achterkant van de woning. De standleiding loopt vanaf hier naar het riool aan de voorkant van de straat.

Gietijzeren standleiding vervangen

Wij willen onze standleiding vervangen en zijn benieuwd naar de kosten globaal. Standaard huis in Rivierenbuurt met 4 verdiepingen.

Partners

Partners van Casius