Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor hydrofoor installeren appartementencomplex:

Hydrofoor installeren appartementencomplex

De VVE van het appartementencomplex wil graag een hydrofoor installeren om de waterdruk op verdieping 3 en 4 te vergroten. Er is nog nooit eerder een hydrofoor geplaatst.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hydrofoor installeren appartementencomplex uit heel Nederland:

Nieuwe hydrofoor leveren en installeren

We willen de waterdruk verhogen middels het zij hydrofoor of opvoerpomp.

Hydrofoor vervangen

Graag wil ik van u een prijsopgave ontvangen voor het plaatsen van een nieuwe (energiezuinige) hydrofoor met een zo stil mogelijke werking zoals bijgaande voorbeeld, het installeren en het in bedrijf stellen hiervan en het afvoeren van oude materialen. Tevens informeren wij naar een eventuele onderhoudscontract. De hydrofoor heeft betrekking op een flatgebouw met 60 appartementen. Wilt u mij zo spoedig mogelijk laten weten of u geïnteresseerd bent in het aanleveren van een offerte en wanneer u deze denkt klaar te hebben? Mocht u nog specifieke vragen hebben over deze aanvraag, dan kunt u mij bereiken op e-mailadres:

Nieuwe hydrofoor leveren en installeren

In een appartementengebouw van 7 verdiepingen (80 woningen) moet de hydrofoor vernieuwd worden. Graag wil ik namens VvE een offerte voor installatie van een compleet nieuw systeem.

Hydrofoor plaatsen om de waterdruk te verbeteren

Ik zou graag een hydrofoor willen plaatsen. Ik woon in Amsterdam op de derde en vierde etage en de waterdruk is minimaal. Ik zoek iemand die me kan adviseren en het kan installeren.

Hydrofoor installeren

Om een hardere straal te realiseren in de douche, wensen wij een hydrofoor te installeren. Er is nog geen hydrofoor aanwezig, mogelijk kunt u die leveren. Graag eerst een indicatie van kosten per email.

Hydrofoor plaatsen om waterdruk te verbeteren

Zou graag een hydrofoor willen plaatsen. Ik woon in Amsterdam op de derde en vierde etage en de waterdruk is minimaal. Ik zoek iemand die me kan adviseren en het kan installeren.

Hydrofoor installeren in huis

Voor ons huis zoeken wij een vakman die een nieuwe hydrofoor installatie kan aanleggen ( pomp, schakelkast en montage). Telefonisch verdere info

Hydrofoor installeren

Wij willen een hydrofoor installeren, type Leader inox plus 230. De waterleiding is 12mm. De pomp aansluiting is 2,5 cm (1 inch), twee verloop stukken zijn dus nodig. Tevens willen we graag een afsluit kraan monteren, zodat we de water toevoer kunnen stoppen. Tot slot zouden we graag wat advies over de CV willen. Liefst uitvoering maandag of dinsdag.

Complexe badkamerrenovatie

Volledige herbouw badkamer van 4,60 x 350; te installeren zijn: vrijstaande wastafels, vrijstaande kranen, vrijstaand bad, inbouw spiegelkasten, inbouw-apothekerskast, vloerverwarming, verzonken douchebak, glazen douchewand (tot plafondhoogte), tegelwerk, stucwerk, verlaagd plafond met indirecte verlichting, toilet, bidet, vloerverwarming, designradiator, nieuwe CV-ketel en hydrofoor. referenties van vergelijkbare projecten zijn een absolute voorwaarde en zullen actief worden nagegaan. Hoofdcomponenten zullen door ons zelf worden aangeschaft; betreft dus voornamelijk installatiewerk en kleinmateriaal. Huidige badkamer bestaat uit tegels op gipsplaten; vloer is betonlaag op lewisplaten. Locatie: tweede etage in een monumentaal pand. Ik ben zelf iemand van de details als ook een '

Wij zoeken een vakman die onze badkamer ...

Wij zoeken een vakman die onze badkamer kan installeren. Dat betekent leidingen leggen, vloer leggen (wedi bouwplaten), vloer verstevigen, vloer verwarming aanbrengen, vloeren en wandern betegelen (tegels al op het oog), dubele douceh plaatsen, hydrofoor plaatsen, wastafel plaatsen, etc