Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor rookkanaal en houtkachel plaatsen:

Rookkanaal en houtkachel plaatsen

Ik zoek een openhaardenspecialist die een houtkachel, rookkanaal en schoorsteen kan plaatsen in een volkstuinhuis. Het rookkanaal moet ongeveer 200 cm hoog worden. Er is echter geen elektriciteit in het volkstuinhuis aanwezig, dus hier moet rekening mee gehouden worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rookkanaal en houtkachel plaatsen uit heel Nederland:

Gaten door betonvloeren boren en rookkanaal aanleggen

Ik wil graag een rookkanaal laten aanleggen voor een houtkachel. Vanaf het plafond op de eerste etage dienen 2 gaten door beton gemaakt te worden (1e en 2e verdieping) en een doorvoer naar het dak. De begane grond is voorzien van een nieuwe pvc vloer en wit stucwerk. De eerste verdieping word ook hiervan voorzien. Het netjes en schoon werken is dus belangrijk. Eventueel het afdekken van de vloer zal ik zelf doen.

RVS rookkanaal trekken door een schoorsteen

Het gaat om het aanleggen van een flexibele rvs buis (rookkanaal) door een bestaande gemetselde schoorsteen voor de houtkachel. De lengte is ongeveer 8 tot 9 meter. Ik heb een gesloten houtkachel.

Plaatsen houtkachel in recreatie chalet

Wij zoeken een ervaren installateur die een kleine vrijstaande houtkachel (5 kW) wil installeren en een dubbelwandig rookkanaal kan aanleggen door een - metalen - pannendak van een recreatie chalet. Eigenaar helpt graag mee.

Installatie flexibel RVS rookkanaal

Het doortrekken van een flexibel rookkanaal van 150 mm en 9 meter lang door een bestaand gemetselde schoorsteen. Installatie vanaf houtkachel tot met de trekkap. Alle materialen zijn reeds met de kachel meegeleverd.

Pelletkachel aansluiten

Ik wil een pelletkachel aansluiten. Er is een rookkanaal aanwezig. Wij kopen zelf ook de hittebestendige plaat. De houtkachel die erin zit moet wel verwijderd worden. Er moet wel een andere flexibele pijpleiding in.

Houtkachel plaatsen

Houtkachel plaatsen op zolder, rookkanaal aanleggen, recht omhoog door het dak. Aansluiten door het dak naar bestaande gemetselde schoorsteen. Op een houtenvloer dus er moet een plaat onder.

Rookkanaal en houtkachel plaatsen

Plaatsen van een houtkachel en rookkanaal, kan eventueel en indien mogelijk, door een bestaand kanaal. Deze moet wel eerst nog gecontroleerd worden. De vloer is overigens van beton, dus waarschijnlijk is er geen hittebestendig vloerplaat nodig.

Houtkachel en rookkanaal controleren

Onze speksteen houtkachel van Barbas willen wij graag laten controleren, zodat we veilig de winter in kunnen.

Houtkachel in chalet plaatsen

Ik zou graag een prijs willen weten voor het plaatsen van een houtkacheltje in ons chalet. Dus helemaal compleet inclusief kacheltje, kachelpijp, achterplaat en grondplaat. Rookkanaal kan zowel door het dak als door wand. Wie kan ons daar een complete prijs voor geven zonder verrassingen achteraf.

Houtkachel en rookkanaal verwijderen

Ik ben op zoek naar een haardenspecialist die mijn houtkachel op de begane grond kan verwijderen. Bovendien moet het rookkanaal ook afgesloten worden, methodiek in overleg met vakman. De woning is een hoekwoning met een oprit ten behoeve van de afvoering van de kachel.

Partners

Partners van Casius