Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor airco in de slaapkamer monteren:

Airco in de slaapkamer monteren

Split unit airco laten plaatsen in de slaapkamer. De slaapkamer is op de eerste verdieping. Airco en de andere materialen graag in overleg geleverd.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor airco in de slaapkamer monteren uit heel Nederland:

Airco installeren

Slaapkamer(s). Wellicht in 2 slaapkamers afhankelijk van het verschil in prijs voor de installatie. Grootte van de ruimtes. 35 m3 en 30 m3. Voor de ruimte van 35 m3 moet het sowieso gebeuren aangezien dit aan de zonnige kant van ons huis is en de slaapkamer van onze kleine is. Installatie zo spoedig mogelijk.

Airco repareren

Airco slaapkamer koelt niet meer. Compressor? Merk Mc quay

Airco units installeren

Ik wil graag 3 Tristar airco units gemonteerd en geïnstalleerd hebben. 1 op de slaapkamer, 1 op de begane grond in mijn schoonheidssalon en 1 in de woonkamer.

Lucht-lucht warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Alleenstaande woning: koelen van de kamer beneden en slaapkamer boven/verwarmen van de serre beneden.

Split-unit airco monteren

Op de slaapkamer een split unit installeren installeren. Doorvoer naar buiten moet ook gemaakt worden. Hoeveel wordt de meerprijs als de vakman de airco levert? Het gaat om een kamer van ongeveer 20 m2.

Airco met buitenunit installeren

Ik zoek iemand die per slaapkamer een airco met buiten unit kan plaatsen. Het betreft 3 slaapkamers. De woning is goed bereikbaar.

Split airco installeren

Ik wil een airco split monteren in de slaapkamer bij het raam.

Zibro airco bijvullen

Airco bijvullen en een onderhoudsbeurt geven Ik wil de airco (Zibro SC1226) unit bij laten vullen. Deze zit op het dak en in de slaapkamer. Het is een split unit

Airconditioning installeren en monteren

Ik zou graag twee wandmodellen willen installeren. Ik heb de airco nog niet gekocht. Ik hoop hier ook wat advies over te krijgen. Ik zou graag een wandmodel willen, liefst een die niet teveel lawaai maakt sinds het om een slaapkamer gaat. Het zijn twee kamer van ongeveer 10 m2. De kamers liggen naast elkaar.

Airco bijvullen en een onderhoudsbeurt geven

Ik wil de airco (Zibro SC1226) unit bij laten vullen. Deze zit op het dak en in de slaapkamer. Het is een split unit airco.

Partners

Partners van Casius