Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor koelcel en vriescel demonteren:

Koelcel en vriescel demonteren

Graag willen wij een koelcel en vriescel laten demonteren. Motors zitten er nog aan vast dus het gas moet ook uit de leidingen gehaald worden De wanden en alle spullen moeten in zijn totaliteit verwijderd worden. We zouden het fijn vinden als we wellicht nog iets terug kunnen krijgen voor de goed werkende motoren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor koelcel en vriescel demonteren uit heel Nederland:

Koelcel demonteren en op andere locatie monteren

Ik wil een koelcel, een vriescel en een afzuigkap laten demonteren in Rotterdam Alexander en later monteren in Vlaardingen.

Verplaatsen van een koelcel / vriescel

Binnen een bedrijfsruimte moet de koelcel van de ene hoek naar andere hoek worden verplaats (ongeveer 2 meter verder). Dus demonteren, monteren en weer aansluiten, ongeveer 6 vierkante meter.

Koelcel verplaatsen en vriescel plaatsen

Het gaat om het verplaatsen van een koelcel 3.5 bij 2. naar een naast gelegen ruimte. (demonteren, monteren, kitten en klein beurtje koelunit). En het plaatsen van een nieuw geleverde vriescel in delen. 2.5 bij 3.5 (ongeveer)

Verplaatsen koelcel / vriescel

Een kleine koelcel en vriescel (elk ong. 3 * 3) moeten worden verplaatst naar een andere locatie. Graag een prijsopgave incl. demonteren, verplaatsen en opbouwen van een erkend installateur. Ook de aansluiting aanleggen. Moet een paar honderd meter verplaatst worden.

bouwen met sandwichpanelen; vriescel, ...

bouwen met sandwichpanelen; vriescel, koelcel werkruimte. Werkzaamheden moeten starten in week 36.