Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor oude airco verwijderen:

Oude airco verwijderen

Ik heb een oudere airco die al tijden buiten gebruik is. De buiten unit staat op het balkon en de binnen unit komt ergens in een ander kantoor uit. De slangen lopen van de eerste verdieping naar de begaande grond toe. Ik las op internet dat het zelf demonteren van een airco gevaarlijk kan zijn voor het milieu. Ik vroeg mij af wat de kosten zijn voor het demonteren van de buiten unit.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oude airco verwijderen uit heel Nederland:

Airco met binnen- en buitenunit verwijderen

Ik heb 2 split airco's waarvan er 1 stuk is. Ik wil deze beide graag laten verwijderen. Het gaat om het merk Toshiba en het zijn al oudjes. Verder staat er RAS 13 EK op, wat mogelijk het typenummer is. Kunt u een prijsindicatie geven voor het verwijderen en afvoeren van de airco's?

Oude airco verwijderen

Koelmiddel verwijderen en demonteren kleine airco unit op plat dak met de benodigde certificaten van correcte afvoer. Alleen buiten unit.

Airco met binnen- en buitenunit verwijderen

Wij willen graag onze airco laten verwijderen. De airco installatie is bevestigd aan een buitenmuur (appartement) en de buiten unit staat op het balkon. De airco mag wel bij mij blijven. Hij moet alleen losgekoppeld worden.

Goot en binnenunit van de airco verwijderen

Op last van de VvE heb ik de buitenunit van de airco op de woonstraat moeten laten verwijderen. De goot buitenzijde (woonstraat) en de binnenunit (in de gang) moet nog gedemonteerd worden en elders gehangen. Ik zoek dus een koelmonteur (?) die dit kan doen.

Airco met binnen- en buitenunit verwijderen

Ik wil een airco uit mijn winkel verwijderen. Het betreft een binnenunit en een buitenunit. Het betreft een winkelpand in Utrecht. Wat zijn de kosten hiervan?

Verbouwing op de tweede verdieping

Fase 1 : Het Trapgat. De balustrade van de trap verwijderen. Stukje vloer in trapgat uitbreiden eventueel voor plaatsing wasmachine. Volwaardige binnenmuren plaatsen. Deurkozijn en deur plaatsen (Voorbereiden) aanleggen elektriciteit (leidingen in muur, stopcontacten, lichtpunten). Leggen van vloerbedekking op het nieuwe stukje overloop (materiaal reeds aanwezig). Zie foto's en schetsen voor meer details. In een later stadium start met fase 2: Een vervanging van het huidige washok voor een badkamer. En Fase 3: Het renoveren van een overige ruimte als slaapkamer inclusief. Plaatsing van een airco (split-unit). Graag eerst een vrijblijvend bezoek vooraf, om ter plekke een en ander te bespreken.

Airco met binnen en buitenunit verwijderen

Ik wil twee airco units laten verwijderen - twee buiten units en twee binnen units. Inschatting is dat ze zo'n 15 jaar oud zijn. Staan beiden op plat dak aanbouw (zijkant en achterkant huis)

Airco verwijderen en dak dichten

Wij willen onze airco laten verwijderen van zolder. De buitenunit staat boven op de dakkapel. De slang loopt via een gat in het dak door de pannen naar de buitenunit. Dit gat moet ook gedicht, pannen weer terug.

Oude airco verwijderen

Een oude airco-unit op een plat dak moet worden verwijderd en afgevoerd worden naar een milieustation.

Oude airco's verwijderen

Ik wil twee airco units laten verwijderen - twee buiten units en twee binnen units. Inschatting is dat ze zo'n 15 jaar oud zijn. Afmetingen binnen units: 88x26x20cm en 70x26x18cm. Afmetingen buiten units: 76x26x52cm

Partners

Partners van Casius