Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gasslang vervangen:

Gasslang vervangen

Wij hebben een Boretti gasfornuis van 8 jaar oud en ruiken af en toe gas. We vermoeden dat de gasslang vervangen moet worden, deze is nog nooit vervangen. Graag ontvangen we offerte voor het vervangen van de gasslang, inclusief materiaalkosten en apart verder onderzoek doen naar een mogelijk gaslek, als het niet aan de gasslang ligt. We wonen in Amsterdam in een appartement op 3 hoog.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gasslang vervangen uit heel Nederland:

Gasslang vervangen

Ik wil graag mijn huidige zwarte gasslang bij het fornuis vervangen door een nieuwe gele.

Gasslang vervangen

Gasslang van het fornuis moet vervangen worden. Van het gasfornuis naar de aansluiting.

Nieuwe gasslang installeren

De gasslang moet in de keuken vervangen worden. (op aanraden brandweer oude slang) Vanaf onder het gas (comfoor) plaat naar beneden kastje daar zit de aansluiting voor gas. Dus hij moet eigenlijk vervangen worden.

Gasslang vervangen

Ik wil dat een 1 meter lange gasslang wordt vervangen. Gasfornuis staat naast de gasaansluiting.

Gasslang vervangen

Er is na uitgevoerde werkzaamheden door Stedin, geconstateerd dat er onderhoud nodig is aan de gasaansluiting van de gasleiding naar het fornuis. De werkzaamheden bestaan waarschijnlijk uit het vervangen van de deze gasslang (schakelleiding – fornuis) en het vervangen/aanpassen van de aansluiting op het fornuis. Doel is het verhelpen van de lichte lekkage die er nu is. Kunnen jullie dit uitvoeren en welke kosten kunnen we hierbij verwachten? De oude leiding moet afgevoerd worden. Ik woon in een flat. Ouwe meuk eruit en de nieuwe erin.

Gasslang van een ingebouwde kookplaat vervangen

De gasslang van onze inbouw kookplaat moet worden vervangen. Hiervoor zoeken wij een erkende installateur in Amsterdam. Liefst zo snel mogelijk.

Gasslang in de keuken vervangen

Ik wil de gasslang in de keuken achter het fornuis laten vervangen, door een slang met het gastec Q4 - keurmerk, slang moet van uitstekende kwaliteit zijn en ca. 60 cm lang. Nogmaals, ik wil het laten doen. Ikzelf heb er geen verstand van. Graag een deskundig iemand.

Vrijstaand gasfornuis vervangen

Ik wil mijn Bosch gasfornuis vervangen voor een nieuwe Pelgrim. Er is een aansluiting, de gasslang (circa 1 meter) moet wel vervangen worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gaskraan vervangen

De gaskraan in mijn keuken draait niet meer open of dicht, kortom die is lam en aan vervanging toe. Hetzelfde geldt voor de gasslang, lijkt me handig om die ook te vervangen, want die is al enige jaren oud (te oud dus). Ik beschik niet over de benodigde materialen, in overleg kan ik die ofwel zelf aanschaffen, ofwel via u, als uw prijs beter is, dan die ik zelf kan vinden. We komen er vast wel uit.

Inductiekookplaat laten vervangen door gaskookplaat

Ik heb een woning gekocht met in de keuken een ingebouwde inductiekookplaat. Er is een gasaansluiting in de keuken. Graag wil de inductiekookplaat laten vervangen door een inbouw gaskookplaat. Ik heb nog geen gaskookplaat gekocht noch heb ik de benodigde accessoires (gasslang of zo?). Op jullie advies wil ik dit alles kopen en door jullie laten vervangen, liefst op redelijk korte termijn want ik kan nu bijna niet koken omdat ik geen geschikte pannen heb.

Partners

Partners van Casius