Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor oude koperen waterleiding vervangen:

Oude koperen waterleiding vervangen

Vervangen waterleiding van ongeveer 15 meter, waterslag meter plaatsen en verwijderen gasleiding naar gasfornuis keuken. Huis uit 1956, koperen waterleiding op beneden verdieping lekt, waarschijnlijke oorzaak is waterslag in de leiding van het waterreservoir WC. Leidingen zijn oud en zitten ook niet goed vast. Ze lopen in het zicht, boven langs de muur, dit kan zo blijven. Ik zou graag alle waterleidingen op de beneden verdieping willen vervangen. Gasleiding van keuken naar meterkast verwijderen, ivm met overstappen op elektrisch koken. Graag totaalprijs.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oude koperen waterleiding vervangen uit heel Nederland:

Aardpen laten slaan vanwege aanpassing leidingwerk

De netbeheerder heeft aangegeven dat onze woning geaard is via de koperen waterleiding. Dit moet waarschijnlijk in verband gebracht worden met het slaan van een aardpen, maar graag eerst een oordeel of dit echt nodig en de oplossing is. Er kan op een dinsdag ochtend of een donderdag langskomen voor bezichtiging.

Waterleiding in de stacaravan vervangen

Ik wil graag het waterleiding netwerk in- en onder de caravan laten vervangen door leidingen die niet kapot kunnen vriezen. Daar waar kan graag tot aan de kraan vervangen maar dat kan op 2 plekken zeker niet. Daar moet gekoppeld worden naar de huidige leiding, dat zijn Engelse 5/8" koperen leidingen. Dus geen standaard 15 mm maar 15.8 mm.

Nieuwe groepenkast leveren en installeren

Levering en montage van een groepenkast met 12 groepen. Momenteel is er geaard via koperen waterleiding en wat wij willen is dat de groepenkast geaard wordt (aardpen slaan). Wij leggen zelf alle stroomlabels, maar willen dat de elektricien de draden bevestigd in de groepenkast.

Stopkranen vervangen door kogelkranen

De soldeer stopkranen van de waterleiding (3 stuks) in de kelder zou ik graag willen vervangen door kogelkranen (4 stuks) met knel koppelingen (3 kranen vervangen en 1 kogelkraan plaatsen). De diameter van de leiding is 10 mm. 4 kogelkranen met knel koppelingen en 2 meter koperen buis van 12 mm (dia mm) zijn al aanwezig. Zou graag vrijblijvende offerte van u willen ontvangen.

Aardpen laten slaan

Slaan van een aardpen, omdat de waterleiding vervangen gaat worden. Ik heb nu een koperen leiding. Het gaat om een woonhuis.

Aardpen slaan

De koperen waterleiding in onze woning gaat vervangen worden door kunststof. We willen daarom een aardpen laten slaan en ontvangen hiervoor graag een offerte.

Aardpen of aardelektrode slaan

Wij hebben ruim vijf weken geleden onze oude koperen waterleiding in de kruipruimte laten vervangen door een flexibele kunststof leiding. Tijdens het douchen is gebleken dat er incidenteel spanning op de waterkraan staat. De woning is uit 1961. De oude aardedraad die vanaf de elektrische installatie naar de kruipruimte liep is ooit afgebroken. Onduidelijk is ook of deze geankerd was via een aardpen of verbonden was met de waterleiding. Dit is niet terug te zien. Wel duidelijk is dat er nu geen aarding is met de grond en spanning niet afgevoerd kan worden. Om die reden willen wij dan ook een aardpen/elektrode laten slaan zodat extra spanning of lekstroom kan afvloeien. Wij hopen dat daarmee ons probleem van spanning op de waterkraan in de badkamer ook is opgelost.

Meterkast vervangen en aardpen slaan

Op dit moment start ik met het maken van een aanbouw aan mijn woning. Als dat klaar is, wil ik omstreeks juni mijn meterkast laten vervangen. Deze is nu nog geaard op de koperen waterleiding, dus er moet ook een aardpen worden geslagen. Ik wil een groepenkast met 8 groepen en 1 krachtstroomgroep. Er moet bovendien ruimte blijven voor een extra uitbreiding in de toekomst. Er moeten in de keuken aansluitpunten worden gemaakt voor het plaatsen van keukenapparatuur. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Douchekraan en keukenkraan vervangen

Graag oude douchekraan verwijderen en nieuwe kraan aanleggen. Hetzelfde voor de kraan in de keuken op het aanrecht. De douchekraan is erg verouderd en lekt af en toe. De kraan in de keuken heeft geen goede borging op het aanrecht en draait na vastzetten op een gegeven moment toch weer mee in zijn geheel bij het verdraaien van de uitloop. Eventueel moeten de koperen kranen onder de vloer ook vervangen worden. De hoofdkraan is reeds vervangen door het waterleiding-bedrijf.

Aardpen slaan

Ik heb net een oud huis gekocht. De aarde was gekoppeld aan een koperen waterleiding, nu wil ik een aardpen laten slaan.

Partners

Partners van Casius