Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor oude koperen waterleiding vervangen:

Oude koperen waterleiding vervangen

Vervangen waterleiding van ongeveer 15 meter, waterslag meter plaatsen en verwijderen gasleiding naar gasfornuis keuken. Huis uit 1956, koperen waterleiding op beneden verdieping lekt, waarschijnlijke oorzaak is waterslag in de leiding van het waterreservoir WC. Leidingen zijn oud en zitten ook niet goed vast. Ze lopen in het zicht, boven langs de muur, dit kan zo blijven. Ik zou graag alle waterleidingen op de beneden verdieping willen vervangen. Gasleiding van keuken naar meterkast verwijderen, ivm met overstappen op elektrisch koken. Graag totaalprijs.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oude koperen waterleiding vervangen uit heel Nederland:

De-montage & montage van douche/badkamer onderdelen & leidingwerk

Ik wil mijn badkamer demonteren en vervolgens een nieuwe monteren. Het gaat om het loskoppelen van de waterleidingen & rioolafvoer van de bestaande oude wastafel. Loskoppelen van de douchekranen van de bestaande waterleidingen. Montage van nieuwe wastafel. & weer aansluiten op waterleidingen & ook weer op riool aansluiten. Montage van de nieuwe douchekolom & weer aansluiten op de waterleidingen. Haakse slijper nodig in verband met het doorslijpen van de koperen waterleiding buizen. Knelkoppelingen aanwezig. Afvoer wastafel ook aanwezig. Simpel werk voor een handige loodgieter.

Aardpen slaan vanwege vervanging waterleiding

Momenteel is de aarding via de waterleiding. Deze koperen leidingen worden vervangen door kunststof. Er moet een aardpen worden geslagen vanuit de meterkast naar de tuin. Kan eventueel via de wc-ruimte naar de voortuin worden geleid. Vanwege werkzaamheden telefonisch moeilijk bereikbaar. Offerte graag via email.

Aardpen na vervangen waterleiding slaan

Onze koperen waterleidingen gaan vervangen worden voor kunststof, daarom weten wij niet zeker of de aarding van het huis nog goed is. Denk dat die nu op de waterleiding zit. Graag wil ik de kosten van een aardpen.

Aardpen in de grond aanbrengen

Er dient een aardepen geslagen te worden in de grond. De huidige aarde verloopt via een koperen waterleiding, omdat de gemeente gaat veranderen naar kunststof buizen moet de aarde via de grond verlopen.

Kraan en keukenblok aansluiten

Graag een offerte voor het aansluiten van een klein keukenblok en de muur weer dicht maken. Na waterschade hebben we deze moeten openen. Het keukenblok is ongeveer 1 meter. De waterleiding is een koperen leiding, die tot de grond net voorbij de bocht afgestopt is (op de lasnaad in de bocht zat de schade). Het keukenblok moet ik nog aanschaffen, mocht je die ook kunnen leveren (wel nieuw) zou dat helemaal mooi zijn. Achterwand is gewoon gipsplaat. Zie foto.

Aardpen laten slaan vanwege aanpassing leidingwerk

De netbeheerder heeft aangegeven dat onze woning geaard is via de koperen waterleiding. Dit moet waarschijnlijk in verband gebracht worden met het slaan van een aardpen, maar graag eerst een oordeel of dit echt nodig en de oplossing is. Er kan op een dinsdag ochtend of een donderdag langskomen voor bezichtiging.

Waterleiding in de stacaravan vervangen

Ik wil graag het waterleiding netwerk in- en onder de caravan laten vervangen door leidingen die niet kapot kunnen vriezen. Daar waar kan graag tot aan de kraan vervangen maar dat kan op 2 plekken zeker niet. Daar moet gekoppeld worden naar de huidige leiding, dat zijn Engelse 5/8" koperen leidingen. Dus geen standaard 15 mm maar 15.8 mm.

Nieuwe groepenkast leveren en installeren

Levering en montage van een groepenkast met 12 groepen. Momenteel is er geaard via koperen waterleiding en wat wij willen is dat de groepenkast geaard wordt (aardpen slaan). Wij leggen zelf alle stroomlabels, maar willen dat de elektricien de draden bevestigd in de groepenkast.

Stopkranen vervangen door kogelkranen

De soldeer stopkranen van de waterleiding (3 stuks) in de kelder zou ik graag willen vervangen door kogelkranen (4 stuks) met knel koppelingen (3 kranen vervangen en 1 kogelkraan plaatsen). De diameter van de leiding is 10 mm. 4 kogelkranen met knel koppelingen en 2 meter koperen buis van 12 mm (dia mm) zijn al aanwezig. Zou graag vrijblijvende offerte van u willen ontvangen.

Aardpen laten slaan

Slaan van een aardpen, omdat de waterleiding vervangen gaat worden. Ik heb nu een koperen leiding. Het gaat om een woonhuis.

Partners

Partners van Casius