Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gasleiding aanleggen en fornuis controleren:

Gasleiding aanleggen en fornuis controleren

Er moet een gasleiding naar mijn fornuis worden aangesloten. Op het ogenblik is er geen goede gasleiding aangesloten. Ik heb ook problemen met het fornuis. De gaspitten geven niet 100% gas als ze aan staan. Kunt U dat probleem ook oplossen?
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gasleiding aanleggen en fornuis controleren uit heel Nederland:

Gasleiding naar schuur aanleggen

Wij willen in onze schuur een werkruimte maken. Hiervoor zouden wij graag een gasleiding vanaf het woonhuis naar de schuur aan laten leggen voor de verwarming in de schuur. De afstand vanaf de gasmeter in het woonhuis naar de schuur is circa 20 à 25 meter.

Keuken aansluitingen voorbereiden voor plaatsing

In keuken van appartement moet het volgende gebeuren; - elektra voor inductiekookplaat en extra groep aanleggen - gasfornuis afkoppelen en gasleiding afdoppen - radiator afkoppelen en afdoppen Materialen in overleg.

Gasleiding aanleggen

In de meterkast gasleiding aansluiten en die via de kruipruimte naar de huiskamer leggen, daar zit reeds een gat in de vloer, gas dan aansluiten (kraan ertussen) aan de gashaard, tevens elektra kabel op de zelfde route mee trekken, elektra wordt door mij zelf later aangesloten. Afstand ongeveer 6 meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gasleiding van meterkast naar keuken aanleggen

De gasleiding in de keuken moet ongeveer 1 meter naar rechts verplaatst worden. Het betreft een gefitte leiding. Beste oplossing is, denk ik, een nieuwe leiding van de gasmeter (aftakking zit er in koper) naar de keuken, dit is ongeveer 6-7 meter.

Gasleiding voor de gaskachel aanleggen

In verband met aanschaf wil ik graag een extra gasleiding laten aanleggen van schouw naar meterkast ongeveer 17 meter leidingwerk nodig.

Gasleiding vervangen vanwege gaslek

Ivm gaslek in de oude gasleiding willen we een nieuwe gasleiding laten aanleggen. Vanuit de kelder naar de zolder, waar de CV ketel hangt en vanuit de kelder ook naar de keuken op de BG voor het gasfornuis. De zolder is op de 3e verdieping dus het gaat om een vrij lange buis. Er is alleen een bocht op de 1e etage van een meter noodzakelijk voor de rest kan de buis recht omhoog. Zal niet heel ingewikkeld zijn en is ook aanbevolen door de onderhoudsmonteur. Huis is uit 1930 dus houten vloeren. Welke erkende installateur wil dit voor ons aanleggen? Voor een juiste offerte kunt u uiteraard het beste eerst even langskomen. We willen zelf het oude materiaal verwijderen.

Gasleiding onder de vloer aanleggen

Aansluiting in de keuken maken voor een kookplaat op gas. Nu zit er een elektrisch, maar dit wil ik graag op gas hebben. We moeten hiervoor: 1. Aftakken van de leiding naar de CV, 2. Direct door een beton of steen muur heen, 3. Ongeveer 3 meter onder een houten vloer door dus in een mantel, (deze zal ik begaanbaar maken) 4. Weer door een muur heen (beton), 5. Aansluiten op de gasplaat (ongeveer 1.5 meter van de doorvoer). De klus betreft enkel het aanleggen van de leidingen.

Complete cv installatie aanleggen

Ik wil een complete cv installatie laten aanleggen in een hoekwoning uit 1969 die op dit moment verwarmd wordt door gaskachels. Warm water wordt geleverd door een geiser. Deze hangt op zolder met dakdoorvoer afvoer, gasleiding, en warm en koud water. Woning heeft houten verdiepingsvloeren. Het gaat om een totaal oppervlak van ongeveer 196 m2.

Gasleiding aanleggen

Aansluiting gas op de achterpui. Er komt aan ons huis een aanbouw van Prefast van 3 meter. In die constructie kunnen ze een buis leggen zodat daar makkelijk de aansluiting naar de achterpui gelegd kan worden. Maar de aansluiting vanuit de meterkast naar de aanbouw zal nog aangelegd moeten worden. Tevens een nieuwe CV ketel en willen wij vloerverwarming als hoofdverwarming gaarne een offerte

Gasaansluiting in keuken aanleggen

Aansluiting in keuken realiseren tbv gasfornuis. Er loopt een gasleiding van gasmeter naar ketel. Er zal ergens een aftakking moeten komen. We willen graag weten hoe veel dit ong kost, en of dit in 1e week van januari 2018 te realiseren is.

Partners

Partners van Casius