Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor standleiding vervangen:

Standleiding vervangen

Standpijp moet vervangen worden en wil graag weten wat de kosten daarvoor zijn.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor standleiding vervangen uit heel Nederland:

Standleiding vervangen

De verticale standleiding lekt. Het gaat om 3 appartementen boven elkaar. De lekkage is zichtbaar in de kruipruimte op de onderste verdieping aan de achterkant van de woning. De standleiding loopt vanaf hier naar het riool aan de voorkant van de straat.

Gietijzeren standleiding vervangen

Wij willen onze standleiding vervangen en zijn benieuwd naar de kosten globaal. Standaard huis in Rivierenbuurt met 4 verdiepingen.

Afvoer riool vervangen en omleggen

In een huidige kelder loopt nu een oude gietijzeren afvoerbuis tegen het plafond. Deze wil ik graag volledig vervangen tot de standleiding die wellicht nog wel gietijzer dient te blijven (bovenburen). Het gaat hier in totaal om maximaal 8 meter nieuwe afvoer (110 mm) inclusief moffen plus aansluiting voor de keuken, toilet en douche.

Gietijzeren standleiding vervangen

In ons pand in Amsterdam West moet op vier verdiepingen de originele gietijzeren standpijp (circa 1916) vervangen worden door PVC (75 mm). Op de begane grond is deze al vervangen. Op de 1e zit deze in de badkamer, op de 2e in de keuken achter de koelkast, op de 3e in de hoek van de slaapkamer en op de 4e in de hoek van de keuken.

Standleiding vervangen

Ik wil graag een standpijp laten vervangen mogelijk asbest in. Wat zijn daar de kosten voor.

Standleding vervangen

Ik ben eigenaar van een appartement in Rotterdam Lombardijen. De standleiding tussen de eerste verdieping (58 ) en de tweede verdieping (60) is stuk. Men wil graag een offerte voor het vervangen van deze leiding beginnend bij de aansluiting op nr 60 tot en met de aansluiting in de garagebox eronder, inclusief hak- en breekwerk, demontage en montage van sanitair en herstel van hak- en breekwerk alsmede eventuele schade. Op de tweede verdieping is het PVC, eronder en erboven is de leiding van gietijzer.

Eternit standleiding laten saneren

Ik heb in het huis dat ik aan het aankopen ben 2 standleidingen die nog gedeeltelijk van eternit lijken te zijn. Deze wil ik graag laten verwijderen en laten vervangen door PVC. Lengte van de leidingen is minder dan 2,5 m per stuk. Ze lopen nog gedeeltelijk door in de vloer en in de schoorsteen. Zie bijgaande foto. Er is nog geen formele asbestinventarisatie of -onderzoek gedaan. Ik ontvang graag een kostenindicatie van deze werkzaamheden.

Parket met waterschade repareren of vervangen

Goedmiddag, tijdens onze vakantie is ons huis meerdere keren ondergelopen via de standleiding onder onze woning en zit onze eikenhouten lamelparketvloer vol met vieze vlekken, maar erger nog is deze niet meer egaal. Overal zijn 'hobbels' en kieren ontstaan. Graag willen wij een offerte voor herstel (indien mogelijk) en anders vervanging ontvangen n.a.v. de geleden schade. Wij horen graag van u.

Relinen van de standleiding

Vanuit de meterkast (met o.a. een alarminstallatie en alle elektriciteitsgroepen) loopt vanaf ongeveer 1 meter hoogte een niet meer te vertrouwen standleiding omhoog naar het toilet (totaal te relinen/vervangen ca. 2 meter). Deze standleiding is erg moeilijk bereikbaar (volledig ingebouwd door cv-buizen e.d.). Daarom lijkt mij relinen het meest voor de hand te liggen, als dit kan. Anders met enige moeite vervangen van de leiding. Dit alles om lekkageproblemen te voorkomen. (zie bijgevoegde foto) Graag prijsopgave voor relinen en voor vervangen.

Gresbuis riolering vervangen door PVC

Vervangen/vernieuwen oude liggende gresriool door dikwandig PVC. 1) 12 meter riool 2) opvangen en aansluiten hemelwater afvoer in de achtertuin 3) opvangen en aansluiten keuken afvoer 4) opvangen en aansluiten standleiding keuken (lood) 5) opvangen en aansluiten vaatwasser afvoer 6) opvangen en aansluiten badkamer afvoer 7) opvangen en aansluiten afvoer toilet 8) opvangen en aansluiten standleiding toilet 9) aanbrengen ontstoppingsstuk met schroefdeksel voorzijde troitoir 10) slopen en afvoeren oude gresleiding

Partners

Partners van Casius