Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gashaard dru in nieuwbouwhuis installeren:

Gashaard Dru in nieuwbouwhuis installeren

Graag vraag ik een offerte aan voor een drie-kanten zichthaard. DRU Metro 100XTL-41 gashaard of iets soortgelijks, dat we als een soort roomdivider kunnen gebruiken. Het is wenselijk dat deze voor 15 januari geplaatst wordt in verband met leggen van de vloer. Rookkanaal moet nog worden aangelegd. Ik kijk uit naar uw offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gashaard dru in nieuwbouwhuis installeren uit heel Nederland:

Gashaard installeren inclusief materiaal

We hebben een gashaard gekocht en deze moet geïnstalleerd worden in ons huis. Het gaat om de Dru Meastro 75 x tu. Er zit al wel een schoorsteen maar willen graag dat iemand komt kijken wat er voor nodig is. Alles ligt nu al open. Rookgaskanaal wordt al door iemand anders aangelegd.

Onderhoudsbeurt van de gashaard

Graag maak ik een vrijblijvende afspraak in verband met mijn Dru gaskachel. Kunt u aangeven of dit gesloten systeem schoongemaakt dient te worden en hoe het zit met eventuele onderhoud?

Dru Mile Small gashaard installeren

Ik wil een een gashaard Dru Mile Small (heb ik al in bezit) laten installeren. Het is een haard met een gesloten systeem. Dit betreft felxibele buis door bestaande schoorsteen (gat in plafond boren via zwak punt in betonnen plafond). Gasleiding aanleggen via kruipruimte en haardombouw (frame/ brandvrije gipsplaten) aanleggen/ installeren. Tevens zal er een verloop van de rookgasafvoer gemaakt moeten worden van rechthoekig naar rond. Deze was niet meer voorradig bij DRU.

DRU Diabola gashaard onderhouden

Wij hebben een hangende Dru Diabola gashaard. Volgens ons is er nog nooit onderhoud geweest. Wij zijn de nieuwe bewoners en willen eerst een controle voordat we de haard aansteken. Op de onderhoudssticker staat de laatste notitie van 2008. Wanneer kunt u de controleren en eventueel onderhoud doen? En wat zou het kosten?

Onderhoud aan een Dru gashaard

Onze "Dru Metro 80" gaat niet aan. De waakvlam brand even en gaat dan weer uit.

Dru gashaard repareren

De dru gashaard van mijn schoonouders wil niet aan gaan. Zij zijn hoogbejaard en ik zoek iemand die zo snel mogelijk langs kan komen in Amsterdam zuid

Onderhoudsbeurt aan Dru Scenic gashaard

wij hebben een gashaard merk DRU type Scenic van ongeveer 8 jaar oud, die vrij aan de muur hangt. Wij willen deze graag een onderhoudsbeurt laten geven en goed laten schoonmaken. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Gashaard schoonmaken en controleren

Wij hebben een DRU gashaard in onze woning. Zelf wonen wij sinds juni van dit jaar in dit huis en we hebben het vermoeden dat er nog nooit onderhoud is uitgevoerd aan deze haard. Graag willen wij hem een keer laten schoonmaken en controleren als dat kan. Ik denk dat deze haard nu ongeveer 10 jaar oud is.

Moederhaard repareren

Ik ben onlangs verhuist in een appartement met een moeder-gashaard. Ik krijg deze helaas niet aan en ik wil hem graag ook nog even laten controleren. Het is een Dru haard 6 ledentype 16 - 5. Hij geeft wel vonkjes en een enkele keer een vlammetje.

Onderhoud aan een Dru gashaard

Wij zoeken een installateur voor de onderhoudsbeurt van onze prima werkende DRU gashaard Metro 100 XT-2. De haard is 3 jaar oud. Gelieve uw prijsopgaaf te sturen.

Partners

Partners van Casius