Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Dakverhoging dakkapellen

Wij willen het dak van onze woning verhogen (schuin pannendak) zoiets als op de bijgevoegde foto. Voor en achter een dakkapel Achter zit momenteel al een dakkapel Tekening is ook aanwezig Hebben geen schoorsteen

Nokverhoging uitvoeren

Graag willen de mogelijkheden voor een nokverhoging bespreken. De lengte van de nok tussen de schoorsteen is 5 tot 5,5 meter. Aan beide kanten het dak verhogen middels houtskeletlbouw. De hellingsgraad weet ik niet. Aan de achterzijde is een dakkapel dat helemaal rot is.

Bestaande schoorsteen verhogen en voegen

Onze getrokken schoorsteen is niet hoog genoeg dus deze willen we graag 1meter hoger hebben. Ook moet hij opnieuw gevoegd worden. Graag uw bevindingen.

Nokverhoging laten bouwen

Wij willen een nok verhogen. Het vloeroppervlak is 6 meter x 8 meter en de hoog is 1.75 meter. Wij hebben nu een zolder van 1.75 meter hoog. We willen graag een nokverhoging. We hebben al tekeningen bij buren opgehaald die een nokverhoging hebben laten plaatsen. De 15e hebben we afspraak bij de gemeente. We willen graag kunststof kozijnen. Aan beide zijden zit een gemetselde schoorsteen.

Schoorsteen laten verhogen

Verhogen schoorsteen met 1 meter

Schoorsteen verhogen

Voor dat ik begint met dakopbouw wil ik mijn schoorstein (ventilatie) verhoogen. Met vriendelijke groet, Sloba

Isoleren en epdm aanbrengen

Bestaande plat dak met opengaande koepel. Totale isolatie opp 42m2. Totale dak opp 46m2 zonder overschot. Dakrand 19mtr hoog. 8cm voldoende pir/Pur. Epdm : Geplakt. Gevraagd effen afwerking... Schoorsteen 1mtr hoog voegen rot. Alu kader koepel 146 x 176... verhogen ? Dakrand voor en achter. Buren met roofing. Verwacht 4000 euro. Ik kan mee helpen. Uitvoering vanaf november. Antw 2000. Geen premies, wel 6%.

Nokverhoging met dakisolatie en afwerking

Ik wil graag de ruimte op zolder vergroten en daarbij de energieverbruik van mijn huis verbeteren door: - het verhogen/doortrekken van de nok, incl. nette afwerking binnen, elektra etc. - het isoleren van het complete dak van het huis (inblazen isolatie buiten of optie beplating binnen) - optie: het gelijktijdig plaatsen van zonnepanelen (dak ca. 6 x 4 meter, 1 schoorsteen, huidig jaarverbruik el. 2500 kWh op het zuiden. Vergunning is waarschijnlijk nodig.

Zolder verbouwen en nokverhoging maken

Wij willen een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Er is nu een vlizotrap. Er moeten ook 2 dakkapellen worden geplaatst en de nok willen we laten verhogen. Daarnaast moet de schoorsteen gerepareerd worden. De zolder is nu helemaal kaal en we willen het geheel afgewerkt hebben. Er moet laminaat in komen en de wanden moeten nog met gipsplaten worden afgewerkt met isolatie.

Schoorsteen verhogen / vernieuwen

Graag offerte voor het vernieuwen/verhogen van de schoorsteen. Het betreft niet het plaatsen van een dubbele nokverhoging. De dakhelling is 30 graden. Klus kan zeer spoedig worden uitgevoerd aangezien het een net aangekocht huis betreft waar maandag 15 november a.s. geklust kan worden.