Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor schoorsteen verhogen:

Schoorsteen verhogen

Schorsteen ligt naast huisje op dakterras en zou minimaal 2 meter verhoogd moeten worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorsteen verhogen uit heel Nederland:

Prefab dakopbouw plaatsen op een schuin dak

Ik ben van plan om de nok van mijn vrijstaande woning te verhogen, dit moet circa. 50 cm verhoogd worden. Mijn woning is nu 7 meter breed en 6 meter diep en de hoogte is circa 1,75 meter. De nieuwe hoogte moet minimaal 2,25 meter worden (binnenzijde) afhankelijk van wat bij de gemeente mogelijk is (hoger is beter). Daarnaast wil ik aan de achterzijde graag een dakkapel plaatsen. Mijn vraag is of deze ook direct te plaatsen is, zonder nadien weer aanpassingen te hoeven doen. Onder het schuine dak moet dan circa 50 cm opgemetseld worden, zodat ik dezelfde dakhelling behoud. Indien dit niet mogelijk is kan de dakhelling ook verhoogd worden, alleen heeft dat niet mijn voorkeur en dit is mogelijk ook lastiger voor de vergunning aangezien alle huizen dezelfde dakhelling hebben. De rechter schoorsteen kan vervallen, de linker moet wel blijven (of een simpele dubbelwandige pijp door het dak). Heeft u hier referentiewerkzaamheden van en wat zijn de kosten hiervoor (ruwe schatting)? Het is eventueel ook mogelijk dat ik zelf vooraf rondom een steiger plaats en dat ik zelf de dakpannen demonteer en terug plaats. Mogelijk kan het complete dak ook al door mij in eigen beheer verwijderd worden. Een strakke planning van jullie start werkzaamheden is dan wel noodzakelijk. Mogelijk wil ik het kleine dakje aan de rechterzijde ook verhogen, aan de achterzijde het balkon bebouwen en het zolderdak hierna doortrekken. Maar dit is afhankelijk van de kosten van het hoofddak. Ik ben van plan om dit in het voorjaar / zomer van 2019 uit te voeren.

Dakverhoging dakkapellen

Wij willen het dak van onze woning verhogen (schuin pannendak) zoiets als op de bijgevoegde foto. Voor en achter een dakkapel Achter zit momenteel al een dakkapel Tekening is ook aanwezig Hebben geen schoorsteen

Nokverhoging uitvoeren

Graag willen de mogelijkheden voor een nokverhoging bespreken. De lengte van de nok tussen de schoorsteen is 5 tot 5,5 meter. Aan beide kanten het dak verhogen middels houtskeletlbouw. De hellingsgraad weet ik niet. Aan de achterzijde is een dakkapel dat helemaal rot is.

Bestaande schoorsteen verhogen en voegen

Onze getrokken schoorsteen is niet hoog genoeg dus deze willen we graag 1meter hoger hebben. Ook moet hij opnieuw gevoegd worden. Graag uw bevindingen.

Nokverhoging laten bouwen

Wij willen een nok verhogen. Het vloeroppervlak is 6 meter x 8 meter en de hoog is 1.75 meter. Wij hebben nu een zolder van 1.75 meter hoog. We willen graag een nokverhoging. We hebben al tekeningen bij buren opgehaald die een nokverhoging hebben laten plaatsen. De 15e hebben we afspraak bij de gemeente. We willen graag kunststof kozijnen. Aan beide zijden zit een gemetselde schoorsteen.

Schoorsteen laten verhogen

Verhogen schoorsteen met 1 meter

Schoorsteen verhogen

Voor dat ik begint met dakopbouw wil ik mijn schoorstein (ventilatie) verhoogen. Met vriendelijke groet, Sloba

Isoleren en epdm aanbrengen

Bestaande plat dak met opengaande koepel. Totale isolatie opp 42m2. Totale dak opp 46m2 zonder overschot. Dakrand 19mtr hoog. 8cm voldoende pir/Pur. Epdm : Geplakt. Gevraagd effen afwerking... Schoorsteen 1mtr hoog voegen rot. Alu kader koepel 146 x 176... verhogen ? Dakrand voor en achter. Buren met roofing. Verwacht 4000 euro. Ik kan mee helpen. Uitvoering vanaf november. Antw 2000. Geen premies, wel 6%.

Nokverhoging met dakisolatie en afwerking

Ik wil graag de ruimte op zolder vergroten en daarbij de energieverbruik van mijn huis verbeteren door: - het verhogen/doortrekken van de nok, incl. nette afwerking binnen, elektra etc. - het isoleren van het complete dak van het huis (inblazen isolatie buiten of optie beplating binnen) - optie: het gelijktijdig plaatsen van zonnepanelen (dak ca. 6 x 4 meter, 1 schoorsteen, huidig jaarverbruik el. 2500 kWh op het zuiden. Vergunning is waarschijnlijk nodig.

Zolder verbouwen en nokverhoging maken

Wij willen een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Er is nu een vlizotrap. Er moeten ook 2 dakkapellen worden geplaatst en de nok willen we laten verhogen. Daarnaast moet de schoorsteen gerepareerd worden. De zolder is nu helemaal kaal en we willen het geheel afgewerkt hebben. Er moet laminaat in komen en de wanden moeten nog met gipsplaten worden afgewerkt met isolatie.