Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor thermostaatknoppen radiatoren installeren:

Thermostaatknoppen radiatoren installeren

Ik wil graag weten wat het kost om een drietal M30x1,5 thermostatic valves te leveren en te installeren op radiatoren. Het gaat er om dat er een slimme thermostaat aan kan worden gekoppeld om ruimtes los van elkaar te verwarmen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor thermostaatknoppen radiatoren installeren uit heel Nederland:

Aansluiten van twee radiatoren op stadsverwarming

Ik heb twee radiatoren hangen maar deze moeten nog worden aangesloten op stadsverwarming met REHAU aansluiting. De aansluiting zit ongeveer 30 centimeter van waar de originele radiatoren hingen. Daarbij ook nog twee nieuwe thermostaatknoppen nodig.

Thermostaatkranen op radiatoren plaatsen

Ik heb nu stadsverwarming met een thermostaat aan de muur die niet werkt. Ik zou graag op de 3 radiatoren in de woonkamer thermostaatknoppen willen. De rest van de radiatoren gebruik ik niet in huis. Is dit mogelijk of werkt dit niet? En wat zijn de kosten in dat geval van aanschaf en plaatsing?

Thermostaatkranen installeren in het hele huis

Graag ontvang ik een offerte voor het installeren van 9 goede kwaliteit thermostaatknoppen op 9 radiatoren. Dit zou ergens in maart-april moeten plaatsvinden.

Thermostaatkranen vernieuwen van radiatoren

Het vervangen van 5 radiatorknoppen voor 5 thermostaatknoppen. 2 moeten haaks geplaatst worden en 3 recht. In de badkamer zit al een thermostaatknop maar die moet een kwartslag gedraaid worden. Ook wil ik graag een by-pas ( kort stukje) bij de vloerverwarming hebben. De werkzaamheden kunnen makkelijk uitgevoerd worden, omdat er genoeg ruimte is en op goede plaatsen.

Vervangen van radiatorknoppen door thermostaatknoppen

Ik wil graag op 8 radiatoren thermostaatknoppen laten zetten, zodat ik de warmte in elke kamer afzonderlijk kan regelen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Knoppen CV vervangen door thermosstaatknoppen

In de woonkamer zijn twee knoppen van de radiatoren die vervangen moeten worden voor thermostaatknoppen.

Radiatorknoppen door thermostaatknoppen vervangen

Bij mijn CV is 1 thermostaatknop denk ik kapot. Die moet vervangen worden. Als we dan toch bezig zijn wil ik dat op 4 of 5 andere radiatoren ook laten vervangen.

Stadsverwarmingssysteem vervangen en radiatoren repareren

Graag wil ik iemand die naar onze CV/Stadsverwarming installatie komt kijken. Sommige radiatoren werken niet, terwijl de andere gewoon wel werken. Een jaar of anderhalf jaar terug zijn de knoppen vervangen door thermostaatknoppen. Wanneer het laatste onderhoud geweest is, weet ik niet. Daarnaast wil ik het hele systeem laten vervangen. Het systeem is ouderwets, staat altijd aan. Kunt u vrijblijvend en zonder kosten voor beide een offerte opmaken?

Thermostaatknoppen op radiatoren monteren

Ik heb vier radiatoren zonder thermostaat knoppen. Ik wil ze wel graag. Kunt u een indicatie van de kosten geven. Bij voorkeur even bellen.

Knoppen van radiatoren laten vervangen

De thermostaatknoppen van 6 radiators lekken. Kunt u aangeven wat de kosten zijn voor het vervangen van de knoppen en wat de kosten zijn voor het vervangen van de knopen inclusief de radiators?

Partners

Partners van Casius