Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor viega pexfit leidingsysteem repareren:

Viega Pexfit leidingsysteem repareren

Ik heb een Viega waterleiding doorgeboord, die moet spoedig vervangen worden. Voorkeur is op 6 of 7 december.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor viega pexfit leidingsysteem repareren uit heel Nederland:

Waterleiding met wasmachinekraan op muurplaat bevestigen

Ik wil graag 11 meter Viega Pexfit leidingsysteem laten aanpassen met bevestigingsbeugels aan het plafond en muur. Er moet een muurplaat voor wasmachinekraan komen en een aansluiting op het bestaande Viega Pexfit leidingsysteem.

Viega Pexfit leidingsysteem aanpassen

Ik wil een radiator in de badkamer ophangen. Hiervoor moet een T-stuk d.m.v een persstang op een Viega Pexfit leidingensysteem gezet. De radiator sluit ik verder zelf aan. Het gaat om het monteren en juist aansluiten van dit T-stuk. Materiaal hiervoor kan ik eventueel zelf aanschaffen.

Radiator op bestaande leidingen aansluiten

Het aansluiten van een radiator op de bestaande leidingen, let op: dit zijn viega pexfit leidingen, hier moet een perskoppeling komen. Deze radiator zelf hangt al. Tevens nakijken van een andere radiator, deze wordt half warm. Indien dit niet gerepareerd kan worden moet deze eventueel worden vervangen.