Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor inbouwunit repareren:

Inbouwunit repareren

Ik heb een hangtoilet waarvan de spoelunit blijft doorlopen. Het lukt ons niet zelf om dit te verhelpen. We zoeken een vakman die hier even tijd voor heeft en horen graag vooraf wat de kosten zijn.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouwunit repareren uit heel Nederland:

Inbouwtoilet laten repareren

Mijn inbouwtoilet van het merk Sanicare lekt water vanuit het inbouwreservoir naar de toiletpot. Vermoedelijk lekt de inbouwunit geheel onderaan en ik vermoedt een kapotte pakking. Ik kan daar via het vierkante luik niet bij. Graag zou ik iemand willen vragen om dit lekvrij te monteren. Alle onderdelen zijn compleet.

Bedieningspaneel van een inbouwunit repareren of vervangen

Wij hebben een hangtoilet en hebben een probleem met de spoelknop van het bedieningspaneel. De knop is kapot en nu kunnen we niet meer doorspoelen. We weten niet wat voor merk bedieningspaneel het is. We laten het hier graag even bekijken en een nieuwe monteren. We horen graag even wat de kosten zijn.

Inbouwunit toitel repareren of vervangen

Ik heb een inbouwreservoir bij het toilet. Het reservoir wordt nog maar heel langzaam gevuld. Het merk is Plieger. Wat kost reparatie van het mechanisme van het reservoir?

Reparatie van een inbouwunit

Wij hebben een inbouwtoilet van het merk Ben en daarvan blijft het water steeds lopen. Ik laat dit graag repareren en hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Inbouwunit repareren of vervangen

Ik heb een hangend toilet met inbouwreservoir. De inbouwunit blijft doorlopen, hij vult zich niet. Ik wil de inbouwunit laten repareren of vervangen. Ik laat dit hier graag even beoordelen en ontvang dan uw plan van aanpak en een prijsopgave.

Radiator verwijderen en inbouwunit repareren of vervangen

Ik wil in mijn badkamer graag een radiator laten verwijderen en de leidingen laten afdoppen. Er komt geen radiator voor in de plaats. Verder hebben wij al enige tijd lekkage aan onze inbouwunit daar. We laten deze graag repareren of vervangen. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Inbouwtoilet repareren

Wij hebben op de bovenverdieping een hangend toilet met een inbouwunit. Het spoelsysteem werkt niet goed meer en moet vermoedelijk worden vernieuwd. We laten dit graag hier beoordelen en ontvangen dan uw prijsopgave.

Inbouwunit repareren

Wij hebben een hangend toilet van ongeveer 5 of 6 jaar oud. Na het doorspoelen blijft het toilet steeds doorlopen. De inbouwunit kunnen wij zelf niet bekijken omdat er een ombouw omheen zit. We laten dit probleem graag herstellen door een vakman die hier raad mee weet. We ontvangen graag een prijsindicatie van de kosten.

Uiteenlopende klussen in huis

Ik wil in mijn woning van 65 m² graag een aantal onderhoudsklussen laten verzorgen. Het gaat om de volgende zaken: 1. Vervangen van 3 laminaat planken waarin gaten zitten van verwarmingsbuizen (ik heb nog laminaat beschikbaar); 2. Plakplinten plaatsen en andere plakplinten vastzetten in de gehele woning; 3. Vervangen van 3 stopcontacten; 4. Verplaatsen van 3 plafond lampen met een afdekgoot; 5. Vastzetten van plafondlamp; 6. De drukknop op het bedieningspaneel van de inbouwunit repareren; 7. 4 planken maken in een inbouwkast; 8. Het verwijderen van een headboard van een muur en herstellen van die muur.

Inbouwreservoir repareren

De inbouwunit van mijn hangtoilet blijft steeds doorlopen. Ik wil dit graag laten repareren. Het gaat om een inbouwunit van het merk Oliver International.