Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor lekkende radiatorkraan demonteren en vervangen:

Lekkende radiatorkraan demonteren en vervangen

Radiator kraan lekt, onderom. Schijnbaar moet er een nieuwe kraan komen, de leiding aftoppen, kraan demonteren en nieuwe plaatsen. Hoe veel zou dit ongeveer kosten?
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkende radiatorkraan demonteren en vervangen uit heel Nederland:

Kraan wastafel wisselen en radiatorkraan repareren

Wij hebben hulp nodig met 2 klussen in huis: 1. Een wastafel kraan wisselen met een nieuwe in de badkamer 2. Een lekkende kraan van een verwarming in de slaapkamer herstellen.

Lekkende thermostatische radiatorkraan repareren

Omdat de thermostatische radiatorkraan was afgebroken, heb ik een nieuwe bij de Praxis gekocht. Nadat ik de nieuwe er op heb gedraaid, blijkt hij niet te werken en lekt hij ook wat. Waarschijnlijk is het opzetstuk kapot.

Lekkende thermostatische radiatorkraan vervangen

Omdat de thermostatische radiatorkraan was afgebroken, heb ik een nieuwe bij de Praxis gekocht. Nadat ik nieuwe erop heb gedraaid, doet hij het niet en lekt het ook een beetje.

Radiatorkraan van blokverwarming vervangen

In mijn appartement heb ik last van een lekkende radiatorkraan. Deze zal moeten worden vervangen. Omdat de verwarming geschiedt door middel van een blokverwarming zal daarbij gebruik moeten worden gemaakt van invriezen van leiding(en). Graag zou ik vernemen wat het vervangen van 1 radiatorkraan ongeveer zou gaan kosten, inclusief materiaal.

Verschillende klussen in de woning

Er zijn diverse klussen in huis lang blijven liggen waar geen tijd voor is of voor wordt gemaakt of de vaardigheid voor ontbreekt. Zie foto's en denk aan: een stuk muur stucen in de keuken, een kapot scharnier van de schuurdeur vervangen, dakkapel repareren na lekkage, goedkope oplossing lekkage kelder en lekkende radiatorkraan + vervangen voor thermostaatkranen. Graag kom ik in contact met iemand die deze klussen kan uitvoeren voor een totaalprijs inclusief materialen. Het lijkt me handig dat iemand langskomt om alles te bekijken.

Regelklep stadsverwarming vervangen

Graag wil ik van u een prijsopgave voor de vervanging van de mini (valve) klep merk Satchwell van onze stadsverwarmingsunit. Zie foto's. Tevens het nakijken/herstellen van lekkende radiatorkraan.

Lekkende radiatorkraan repareren of vervangen

Ik wil graag mijn radiatorkraan laten repareren of, als dit niet lukt, laten vervangen.

Lekkende radiatorknop vervangen

Een lekkende radiatorkraan in de woonkamer moet vervangen worden. Hij lekt wanneer je de radiator aan doet.

Lekkende radiatorkraan vervangen

Een van onze ouder radiatorkranen [zie bijgaande foto] lekt en ik wil die graag laten repareren of vervangen. In het gangbare aanbod zie ik geen alternatieven [qua maatvoering].

Reparatie parket na lekkage

Reparatie parket, ongeveer 1 m2, in verband met lekkage door lekkende radiatorkraan. Graag ook rest van parket nalopen. Ik heb geen reserveparket meer.