Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor leidingwerk gereed maken voor een nieuwe keuken:

Leidingwerk gereed maken voor een nieuwe keuken

Wij zoeken een vakman die leidingwerk in onze nieuwbouwwoning in Amsterdam kan verleggen ten behoeve van onze nieuwe keuken. Exacte opleverdatum is nog niet bekend, maar zal eerste kwartaal 2018 zijn. De aansluitpunten zijn aangegeven op de tekening in de bijlage. Gaat onder meer om: water toe- en afvoer een klein stukje verplaatsen, Perilex aansluiting voor inductie installeren en een aantal stopcontacten aanbrengen voor de afzuigkap. Eventueel is het nodig om extra groep in meterkast te maken. Wie kan deze klus volledig op zich nemen en is flexibel om na oplevering van onze woning dit snel te kunnen oppakken? Graag offerte na inventarisatie wat er exact aangepast moet worden, dus een onderbouwde/gespecificeerde offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leidingwerk gereed maken voor een nieuwe keuken uit heel Nederland:

Badkamer renoveren

We waren de badkamer aan het renoveren met een installateur. Deze zag de klus niet meer zitten en heeft de klus half achter gelaten. Leidingwerk is groot gedeelte gedaan, elektra is ook gereed. Het gaat om het afronden van de badkamer. Zie foto's voor de status van de badkamer. Wij hebben onze badkamer gekocht bij X20, we hebben een inbouw douche van Hansgrohe, een hangend toilet, bad en een klein meubel. Tegels zijn ook aanwezig. Daarnaast moet er een muur uitgevuld worden aangezien het niet haaks is vanwege de douchebak. Wij hebben daarna eventueel ook nog diverse andere klussen die gedaan moeten worden (stucwerk, tegels begane grond, meterkast, verlaagd plafond).

Fundering maken voor houtskeletbouw

Ik ben van plan om een eigen huis en schuur te laten bouwen (in Almere Oosterwold). Wij zoeken een betrouwbaar en meedenkend bouwbedrijf die de fundering en vloer van de woning en schuur aanlegt, zodat de Houtskeletbouwer (HSB) nog voor de bouwvakantie gerealiseerd kan worden. Wij willen graag een offerte voor het uitvoeren van de volgende werkzaamheden: 1. Coördinatie van fundering en betonvloer schuur (liefst als eerst voor bouwvakantie gereed, zodat de HSB het houtskelet voor de bouwvakantie kan realiseren): • Bouwput aanbouw woning uitzetten, ontgraven, aanvullen en afwerken door infrabedrijf of u; • Prefab betonnen palen heien en koppensnellen door heibedrijf of u; • Zorg dragen voor goedkeuring funderingen en leidingwerk door Gemeente. Zie bijlage B, pagina 3 voor meer details Zie bijlagen van de bouw en constructietekeningen schuur. 2. Coördinatie van fundering en kanaalplatenvloer woning: • Bouwput aanbouw woning uitzetten, ontgraven, aanvullen en afwerken door infrabedrijf of u; • Prefab betonnen palen heien en koppensnellen door heibedrijf of u; • Fundering & beganegrond vloer; • Zorgdragen voor goedkeuring funderingen en leidingwerk door Gemeente. Zie bijlage A. Pagina 2 Graag willen elke activiteit gespecificeerd hebben indien mogelijk. Mochten bepaalde activiteiten niet uitgevoerd kunnen worden, dan kunt u dat aangeven en zullen we proberen een ander bouwbedrijf hiervoor in te schakelen? Indien u geïnteresseerd bent dan kan ik u de de bouw en constructietekeningen u toesturen. Als er vragen zijn dan beantwoorden we deze graag.

Elektra- en leidingwerk voor plaatsing nieuwe keuken

In week 21 slopen wij onze oude keuken weg, zodat in week 22 het voorbereidende installatiewerk kan worden uitgevoerd. Het gaat daarbij om het verwijderen van de gasleiding en aanpassing van het elektra. Het gaat om het bijplaatsen van een groep t.b.v. elektrisch koken, het plaatsen van een Perilex WCD, het plaatsen van diverse WCD t.b.v. de oven, magnetron, vaatwasser en afzuigkap. Ook moet er een lichtschakelaar voor een lamp in de woonkamer verplaatst worden en een schakelaar voor de mechanische ventilatie. Als laatste moeten een lichtschakelaar en stopcontacten worden geplaatst voor inbouwspots in het plafond. De leidingen leggen we zelf aan. U hoeft enkel alle draden te trekken en alles aan te sluiten. Zodra het stucwerk gereed is vragen wij u de wandcontactdozen en schakelaars te plaatsen; zodra de keuken gemonteerd is vragen wij u de kookplaat aan te komen sluiten. Zie onze bijlage voor meer informatie. De wandcontactdozen (2 stuks) die in het zicht komen en de schakelaars staan hier nog niet op aangegeven. Wij ontvangen graag uw offerte.

Nieuwe keukens plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag om 4 nieuwe keukens in een leeg pand te plaatsen. De keukens zijn 2.5 meter lang en voorzien van bovenkasten. Het leidingwerk conform tekening zal bij aanvang van het werk gereed zijn. Uitvoering gewenst in maart.

Opbouw op plat dak maken

Het plaatsen van een opbouw van houtskeletbouw met buiten een gemetselde gevel aan de voor- en achterzijde. Op het platte dak. De nieuwe verdieping moet ook een plat dak hebben. De tekeningen zijn gereed, vergunning is reeds verleend, constructieberekeningen in de maak. Betreft dakopbouw (2e verdieping), met verlenging van bedradingen en waterleiding (alleen koud) en afvoer vanaf de 1e verdieping. Het leidingwerk moet doorgetrokken worden vanuit de CV die eronder hangt. Eventueel ook warm waterleiding doortrekken. Circa 40 tot 50 m2 (bijna een hele verdieping). Graag een prijs voor casco en binnen gestuct. Schilderwerk niet inbegrepen. Voor meer info s.v.p. telefonisch contact opnemen. De tekening kan worden verschaft per email na contact.

Keuken verwijderen en voorbereiden op keukplaatsing

Ik heb een nieuwe keuken gekocht en nu zoek ik iemand die de huidige keuken kan verwijderen en de ruimte gereed kan maken voor de nieuwe keuken. Ik heb een gedetailleerd leidingsplan. Het gaat om het verwijderen van de wandtegels, het leidingwerk (al denk ik dat alles al aanwezig en ongeveer op de goede plek zit) en het stuken van ongeveer 8m2 (waar nu de tegels zitten). Eventueel is er nog een stukje plafond dat ook gestuukt moet worden, maar dit wordt pas duidelijk als de keuken weg is. Tevens graag de oude keuken afvoeren. Graag ontvang ik een offerte.

Toiletruimte vergroten en renoveren

Ik wil een kleine toiletruimte vergroten door middel van een stuk van de gang op te offeren. De plaats waar nu de deur naar de keuken moet worden dicht gemetseld en de huidige deur naar de toiletruimte zal verplaatst worden om de ruimte te vergroten (zie bijlagen). Het oude sanitair zal ik verwijderen, evenals de oude tegels. Het nieuwe sanitair (inbouwreservoir, wandcloset en fonteintje) zal ik aanschaffen. Ook de nieuwe tegels worden door mij geleverd. De werkzaamheden: - Sanitair plaatsen (fonteintje komt op een andere plaats, dus klein stukje leidingwerk) - Tegels zetten - Stuccen boven tegelrand (tegels komen tot ongeveer 1.2 meter) - Dichtmetselen oude deuropening van gang naar keuken. (Keukenzijde hoeft niet afgewerkt te worden) - Verplaatsen huidige deur/kozijn van toiletruimte Ik begrijp dat er mogelijk op locatie moet worden gekeken voor een definitieve prijsopgave, echter graag ontvang ik een accurate voorlopige prijsopgave. Werkzaamheden kunnen starten vanaf 2 augustus 2016. Uiterste datum werkzaamheden gereed is 26 augustus 2016.

Badkamer geheel laten renoveren

In januari 2016 willen wij onze badkamer geheel laten renoveren, deze moet op 1 maart 2016 gereed zijn. Wij willen dit project geheel uitbesteden van afbreken van de huidige badkamer tot gehele oplevering van de nieuwe badkamer. De badkamer is 1.65 meter breed en 2.25 meter lang. Alle aansluitingen blijven nagenoeg op dezelfde plaats. Nieuw leidingwerk is echter wel wenselijk. Wij zijn er zo goed als uit voor wat betreft de indeling van onze badkamer en hebben op internet ook de materialen gevonden die we willen gaan gebruiken. Bijgaand een door ons gemaakte idee schets van de indeling en onderstaand een overzicht van de materialen. Kunt u op basis hiervan een vrijblijvende offerte opstellen? Douchewand: Huppe X1 Schuifdeur 140x90 Douchebak Villeroy en Boch Architectura Metalrim douchebak acryl rechthoekig 140x90x1. 5cm wit Badkamermeubel: B-Stone Aspen Badkamermeubel 50cm hoogglans wit Radiator: Vasco Niva ns1l1 440x1220 Wit Toilet: Villeroy & Boch o. Novo met Grohe reservoir Wastafel kraan: Saniclass Brauer Bonn wastafelkraan chroom Douche kraan en kop: Saniclass Bonn doucheset showerpipe compleet Plafond en verlichting: Luxalon type L aluminium plafond wit met horizontale lamellen, twee led spots en een ventilatie rooster Spiegel: Sphinx Serie 320xs 65x60

Badkamers en toilet in nieuwbouwwoning installeren

Tegelwerk en plaatsen sanitair in toilet en 2 badkamers. Formaat tegels 60 x 30 centimeter. Leidingwerk is al gereed. Het werk: Tegelen in toilet tot 1,2 meter hoog. Ophangen fonteintje en hangtoilet. Badkamer beneden: 3,5 x 1,6 meter tegelen tot plafond plus een muurtje van 70 x 200 centimeter en klein zit-deel in douche. Plaatsen van goot, regendouche, badkamermeubels en ophangen van 2 halfhoge kastjes. Badkamer boven: 2 x 2,5 meter tegelen tot plafond, 2 muurtjes bij douche 70 x 200 centimeter met afgeschuinde hoek, goot aanbrengen, regendouche monteren en aansluiten, plaatsen badkamermeubels. Voor de beeldvorming kunnen later eventueel tekeningen van de ruimtes worden toegestuurd.

Badkamer afbouwen en toilet opbouwen, afwerken

Basis badkamer is gereed: leidingwerk, douchehoek, deel tegelwerk en elektra. Afbouwen is gedeelte tegelwerk, aansluiten sanitair: kranen, douchewand en toilet en wat lichtpunten plaatsen. Toilet moet opgebouwd worden, sloopwerk tegels is klaar en het zijn uitgevlakte muren. Nu staand toilet en het moet een zwevend toilet worden. Verder tegelen vloer en wanden. Materialen aanwezig.