Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor rookgasafvoer voor hr-ketel aanbrengen:

Rookgasafvoer voor HR-ketel aanbrengen

Er hangt nu een combiketel, de rookgasafvoer gaat door de muur naar het balkon, waarschijnlijk hoort het dat de rookgas via een pijp naar het dak gaat. Pand uit jaren dertig vorige eeuw, ons appartement is op 3e verdieping, nog 1 verdieping erboven en dan het dak dat lastig te bereiken is. Zou dit kunnen zonder dat het nodig is om stellages te plaatsen? Graag een offerte voor de aanleg van een rookafvoer.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rookgasafvoer voor hr-ketel aanbrengen uit heel Nederland:

Rookgasafvoer vervangen

Er zit een lek in de ketel of de afvoer in de keuken. Ik wil graag dat er iemand langskomt om te kijken waar het probleem zich bevindt en of er een oplossing kan komen. Het gaat om een hr ketel met een rookgasafvoerkanaal die door het platte dak heen gaat.

Combi HR ketel plaatsen

Per 30 januari 2019 betrek ik dit appartement, daarna wil ik gelijk een ombouw naar Combi HR ketel. Op dit moment wordt er gebruik gemaakt van een huur van zowel warmwatergeiser en gaskachel. Deze wil ik vervangen voor aanleg van een CV en radiatoren. Appartement is 161 m3, dus veel vermogen is niet nodig, zelf dacht ik aan CW5 maar hierin een advies stel ik ook op prijs. Daarnaast belangrijk dat het een compacte CV. De woning heeft op dit moment geen rookgasafvoer, deze dient te worden aangelegd.

Rookgasafvoer van de HR ketel vervangen

Ik wil de dakdoorvoer van de HR ketel laten vervangen. Het betreft een schuin dak (dakpannen). Het gaat echt alleen om het vervangen. Het aanschaffen van de nieuwe afvoer mag in overleg.

Aanschaf en installatie cv combi

Wij willen de cv en geiser vervangen door de HR combi. Mijn voorkeur gaat uit naar de Remeha Tzerra M 28C Plus. Plaatsing kan in de keuken of schuur op de oude plek. Op beide plekken is gas/water/riool/rookgasafvoer door het plat dak voor de combi aanwezig (leiding nog niet HR). Water en cv leidingen dichtbij en kunnen eventueel door mij tot installatieplek worden gebracht. Ik heb een lichte voorkeur voor de keuken voor kortere leidingen en dus minder verlies.

Rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen

Binnen onze VVE lopen we tegen het feit aan dat bewoners hun VR ketel moeten vervangen voor een HR-ketel. Omdat onze woningen zijn aangesloten op een CLV-systeem betekent dit echter ook dat we de rookgasafvoer moeten aanpassen. Er zijn echter ook nog bewoners die hun VR-ketel voorlopig blijven gebruiken. In de schacht waar de collectieve afvoer zich bevindt is genoeg ruimte om over te gaan op individuele afvoerkanalen. Het gaat om 4 appartementen per schacht en het dak is bereikbaar via een dakluik. We zouden graag een globale prijsopgave ontvangen van de kosten per woning. Op dit moment ervaart 1 bewoner de problemen en moet dus sowieso dit geval opgelost worden, al dan niet gelijktijdig met de betreffende boven- en onderburen. Daarnaast moet dit op termijn binnen de hele VVE worden aangepakt, wat uiteindelijk neerkomt op zo'n 60 woningen. Als bijlage stuur ik 2 foto's plus het inspectierapport van de bestaande CLV mee, mocht dat handig zijn.

Rookgasafvoer en dakdoorvoer vervangen en verplaatsen

De rookgasafvoer van de HR ketel moet worden vervangen. Bovendien moet de dakdoorvoer in een schuin dak worden verplaatst, zit nu te dicht bij het zolderraam. De rookgasafvoer moet met minder dan een meter worden verlengd.

Rookgasafvoer HR ketel vervangen

We hebben een vr ketel die moet worden vervangen met een hr ketel. Hiervoor moet de rookafvoer vervangen worden. We willen graag een offerte of indicatie wat dit zal gaan kosten. Het is op de begane grond en hebben buren boven ons met een zolder / schuin dak. Eventueel ook een prijsopgave om de (al aangeschafte) ketel te laten monteren. Ik weet niet precies hoe lang deze is.

Rookgasafvoer van de HR-ketel vervangen

De huidige rookgasafvoer lekt licht en is verouderd. Deze loopt ook nog door de schoorsteen. Wij hebben het advies gekregen de rookgasafvoer te vervangen voor een nieuwe die ook direct door het schuine dak loopt. Materiaal in overleg. Zie foto voor huidige situatie met dak.

Rookgasafvoer van de HR ketel vervangen

Na inspectie van een CV installatiemonteur is gebleken dat de rookgasafvoer van mijn Intergas HR ketel (2014) nog van 1991 is en ook niet geschikt voor een HR ketel. De rookgasafvoer is tevens voor de mechanische ventilatie. De rookgasafvoer en daarbij de pijp op het dak moeten vervangen worden. Ik wil graag de kosten weten hiervoor. Ik weet niet hoe lang deze precies is.

Rookgasafvoer VR ketel door afvoer voor HR ketel vervangen

Individueel rookgasafvoer HR geschikt maken (huidig is VR). Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping (3e verdieping). Optioneel ontvang ik ook graag van u de kosten voor het installeren van een nieuwe cv ketel + thermometer.

Partners

Partners van Casius