Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor rookgasafvoer voor hr-ketel aanbrengen:

Rookgasafvoer voor HR-ketel aanbrengen

Er hangt nu een combiketel, de rookgasafvoer gaat door de muur naar het balkon, waarschijnlijk hoort het dat de rookgas via een pijp naar het dak gaat. Pand uit jaren dertig vorige eeuw, ons appartement is op 3e verdieping, nog 1 verdieping erboven en dan het dak dat lastig te bereiken is. Zou dit kunnen zonder dat het nodig is om stellages te plaatsen? Graag een offerte voor de aanleg van een rookafvoer.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rookgasafvoer voor hr-ketel aanbrengen uit heel Nederland:

Gat voor de rookgasafvoer maken

Graag zou ik een gat door de muur geboord willen hebben en een rookgasafvoer aangesloten willen hebben op mijn HR ketel. De te maken doorvoer is op een hoogte van circa 5 meter.

Rookgasafvoer voor een HR-ketel laten maken

Ik wil graag een rookgasafvoer voor een HR-ketel laten maken. Ik woon zelf beneden en boven mij zijn er nog 4 woonlagen. Huis is gebouwd in 1996.

Rookgasafvoer vervangen

Kosten plaatsen afvoer HR ketel op schuin dak met dakpannen. Eengezinswoning van 2 etages. Voor het betreden van het dak is een ladder nodig.

Rookgasafvoer van de HR-ketel vervangen

Op zolder moet vervangen worden het rookgaskanaal van de ketel, dus alles wat boven de ketel zit. Zit nu nog een kanaal van een VR ketel en vorig jaar is er een HR ketel geplaatst. De afvoer loopt vanaf de ketel recht om door het schuine dak. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Rookgasafvoer van HR-ketel vervangen

Van onze "verwarmingsman" hebben we vernomen dat onze rookgasafvoer moet worden vervangen wegens lekkage van koolmonoxide en het voldoet daarbij ook niet meer aan de huidige normen. Ketel hangt op de begane grond en de buis loopt naar het dak. Wij hebben een drive-in woning dus ons dak is hoger dan 6 meter. Graag reactie dmv email. Momenteel zit ik in de nachtdienst en heb mijn telefoon uit staan. Alvast bedankt.

Rookgasafvoer vervangen

Ik wil een nieuwe HR cv-ketel gaan kopen, maar daarvoor moet de rookgasafvoer worden vervangen. Ik heb nu een VR cv-ketel. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Moederhaard en geiser vervangen door een cv ketel

Ik wil mijn moederhaard en geiser vervangen voor een cv ketel hieronder heb ik even neergezet wat er zou moeten gebeuren. Het weghalen van de bestaande c.v. haard/geiser,en het afvoeren; deze wordt vervangen. ? Door een HR Combiketel(deze komt te hangen op de plaats van de geiser in keukenkast). ? Deze wordt aangesloten met dunwandige cv buis, met bijbehorende materialen, zoals overstortventiel, vulkraan,bijvul kraan, expansievat. ? Het aanpassen van de water- en gasleiding/c.v. leidingen gaan van uit de kast waar de cv ketel komt te hangen boven het plafond naar cv leidingen in de gang. ? Aanbrengen voering voor rookgasafvoer deze gaat door ventilatie kanaal naar het dak. ? Het maken van een condens afvoer komt uit keukenkast door aanrechtblad naar afvoer. ? Aan brengen stopcontact voor c.v. ketel. ? Het plaatsen van thermostaat

Rookgasafvoer van de HR-ketel vervangen

In verband met nieuwe regelgeving vervangen van rookgasafvoer / aanvoer. De horizontale stukken op de foto zijn een meter.

Rookgaskanalen aanpassen in appartementen

Voor een appartementencomplex met 17 bewoners dient de rookgasafvoer gecontroleerd en daar waar nodig vervangen te worden. Iedereen is over op HR ketels. Voor 4 bewoners is de rookgasafvoer al vervangen. Graag advies en offerte.

Afvoer voor de HR-ketel maken

Ik wil een vr ketel afvoer vervangen door een afvoer welke geschikt is voor een hr ketel. Betreft een geveldoorvoer, ik weet niet hoe de situatie buiten is. Ik vermoed dat de rookgasafvoer richting het dak gaat, maar dit zal bekeken moeten worden. Er lopen nu in ieder geval twee pijpen door de gevel naar buiten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius