Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor schoorsteenkanaal maken voor een houtkachel:

Schoorsteenkanaal maken voor een houtkachel

We hebben een houtkachel gekocht en deze moet geïnstalleerd worden. We wonen op de begane grond in een oud appartement met 3 verdiepingen (1913), waar van oudsher alle woningen aangesloten waren met een gaskachel. In ons appartement is deze kachel niet meer aanwezig en bij de verbouwing is het kanaal dichtgemaakt. We zouden dus: De ingang van het kanaal open willen maken. De kachel met achter uitgang aan dit kanaal laten bevestigen. Het kanaal schoonvegen, zodat we de komende winter van onze houtkachel kunnen genieten. Er is een mogelijkheid om bij de schoorsteen te komen. Dit kan via het dakraam en het dak.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorsteenkanaal maken voor een houtkachel uit heel Nederland:

Schouw en schoorsteen aanpassen voor een open haard

Ik heb in mijn woning een schouw met een schoorsteen. Ik wil die situatie laten wijzigen en er een open haard laten maken. Er moet in het schoorsteenkanaal een geschikte pijp worden geplaatst en er moet een stukje van de schouw worden aangepast. Ik wil een afspraak maken om mijn wensen hier te bespreken. Ik ontvang daarbij graag uw advies en een offerte.

Houtkachel plaatsen en aansluiten

Wij hebben een houtkachel gekocht en willen deze laten aansluiten op het bestaande rookkanaal in ons huis. We willen het schoorsteenkanaal laten bekijken, mogelijk moet daar eerst een flexibele buis in worden geplaatst. We willen een afspraak maken en ontvangen daarbij graag uw advies en een offerte.

Bovenste deel van de schoorsteen verwijderen

Graag wil ik een prijsopgave voor het verwijderen van de schoorsteen op mijn zolder en op het dak. Ik heb zelf inpandig de schouw en het schoorsteenkanaal al tot aan de zolder verwijderd. Naast de schoorsteen zit op het dak een dakdoorvoer die niet meer gebruikt wordt en ook verwijderd kan worden. Het dak moet weer netjes gedicht worden. Ik heb nog dakpannen liggen, maar geen nokpannen en kantpannen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Schoorsteenkanaal openen en geschikt maken voor een houtkachel

Wij wonen in een hoekwoning uit bouwjaar 1916 en willen daar graag een houtkachel laten aansluiten. We weten alleen niet hoe we het schoorsteenkanaal kunnen bereiken. Bij een renovatie in het verleden is er een wand geplaatst. Wij vermoeden dat daarachter het afvoerkanaal naar de schoorsteen zit. Ik heb de situatie bij woningen in de buurt bekeken, waar de ongewijzigde situatie nog bestaat. Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij een nieuwe toegang tot het schoorsteenkanaal kan maken. Er is in het verleden vermoedelijk een gaskachel op aangesloten geweest. Ik wil laten nakijken of het kanaal geschikt is of geschikt gemaakt kan worden voor het stoken van de houtkachel. Ik hoor bovendien graag wat hiervoor de kosten zijn.

Houtkachel plaatsen en rookgasafvoerkanaal aanpassen

In onze woning zit al een open haard met een afvoerkanaal met diameter van 15 cm. We willen daar een houtkachel op laten aansluiten. Daarbij willen we een flexibele afvoerpijp in het bestaande schoorsteenkanaal laten plaatsen. Ons huis heeft 3 woonlagen. Mogelijk dient de schoorsteen extra brandveilig geïsoleerd te worden, we laten ons daarover graag adviseren. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Schouw en schoorsteenkanaal deels verwijderen

Van verhuurder Ymere mogen wij in onze eengezinswoning geen gaskachel meer gebruiken. Wij hebben nu centrale verwarming en de schouw en het schoorsteenkanaal in onze woonkamer zijn overbodig geworden. We hebben van de verhuurder toestemming gekregen om die te laten verwijderen. Het kanaal op de bovenverdieping mag blijven zitten. Het plafond beneden moet worden afgewerkt. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Badkamer volledig verbouwen

Badkamer slopen, kaal maken, nieuwe leidingen aanleggen en vernieuwen, flexibele pijp in schoorsteenkanaal aanbrengen, rooster monteren, afwerken door anti-schimmel schilderwerk en vinyl foto behang, sanitair plaatsen en aansluiten (ligbad, douchecabine, wastafel, radiator handdoek rek, wasmachine, droger), ook wil ik graag een vloer leggen. De badkamer is 4 bij 2.50 meter. Het is een huis van 1912. De vloer is van hout.

Rookkanaal voor een houtkachel aanleggen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1969 en krijgen daarvan op 28 februari de sleutel. Er is daar op het dak een gemetselde schoorsteen maar inpandig geen schoorsteenkanaal. We willen daar een rookkanaal voor een houtkachel laten aanleggen vanaf de begane grond tot op het dak. Er moeten doorvoeren door 2 betonnen vloeren worden gemaakt. We ontvangen graag uw offerte voor het aanleggen van het complete rookkanaal en aansluiten van een houtkachel die wij zelf aanschaffen. We maken graag even een afspraak.

RVS flexpijp met rotor aanleggen en houtkachel plaatsen

Omdat onze inzet-houtkachel onvoldoende of middelmatige trek had, hebben we deze verwijderd. We stoken deze al wel 10 jaar op een bestaand schoorsteenkanaal van 10 meter lengte. We laten de situatie hier graag beoordelen en laten ons daarbij adviseren over aan te brengen verbeteringen. Misschien moet de diameter van het kanaal worden vergroot of moet er een flexibele RVS-pijp met rotor worden geplaatst. De houtkachel moet weer herplaatst en aangesloten worden. We maken graag een afspraak en ontvangen daarbij uw prijsopgave.

Flexibele pijp plaatsen in schoorsteen en houtkachel aansluiten

Wij willen onze houtkachel graag laten aansluiten op het bestaande schoorsteenkanaal. Dit kanaal moet even beoordeeld worden, want misschien moet er eerst een flexibele pijp in worden geplaatst. We maken graag een afspraak en laten ons dan adviseren over de beste aanpak. We ontvangen graag een gespecificeerde offerte.

Partners

Partners van Casius