Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor lekkende douchekraan repareren:

Lekkende douchekraan repareren

De kraan van de douche lekt, is zeer moeilijk volledig dicht te draaien.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkende douchekraan repareren uit heel Nederland:

Lekkende douchekraan vernieuwen

Onze douchekraan lekt, weet niet of zoiets nog gemaakt kan worden of dat er een nieuwe kraan op moet. Hij zit er al 20 jaar.

Regelmatig klussen in huis

Ik heb regelmatig een aantal klussen thuis. Eerste klus is het vervangen van een lekkende douchekraan. Deze kan ik zelf ook aanschaffen.

Lekkende douchekraan repareren

Ik heb zelf een thermostatische douchekraan geïnstalleerd die ik bij Praxis heb aangeschaft. Functioneerde goed. Na 2 weken begint deze echter te lekken. Graag hulp bij repareren van dit defect.

Badkraan verplaatsen

We zijn op zoek naar een vakman die de badkraan kan verplaatsen van badrand naar de muur en de oude kraan kan afdoppen oid. Tevens hebben we wastafelkranen die aangesloten moeten worden en een lekkende douchekraan waarvan we niet weten welk type het is en dus ook niet weten hoe we het moeten oplosse .

Lekkende douchekraan vervangen

Omdat de kraan in mijn douche lekt, zal ik een nieuwe kraan gaan kopen bij Gamma. Ik zoek een vakman die de kraan hier kan vervangen. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Lekkende douchekraan herstellen

Er is lekkage daardoor ontstaan in het plafond van de keuken. Nu ik daar niet meer douche is de lekkage in plafond wel gestopt maar de kraan drupt nog steeds. De douche bij de badkuip gebruiken geeft geen problemen

Lekkende douchekraan bekijken en misschien vervangen

Gisteren heb ik een douchekraan bij de praxis gekocht, sindsdien lekt de douchekop. Kan iemand hier naar kijken en eventueel vervangen op korte termijn?

Lekkende douchekraan in de douche vervangen

De douchekraan is pas vervangen voor een nieuwe, maar deze kraan is plotseling gaan lekken. Ik wil graag zo snel mogelijk dat iemand komt kijken waarom deze lekt en het oplost.

Vervangen van de douchemengkraan

Omdat ik last heb van een lekkende douchekraan, wil ik deze graag laten vervangen. Daarom wil ik graag een nieuwe mengkraan laten installeren, echter weet ik zelf niet welk soort ik nodig heb. Hoeveel kost het laten installeren van een nieuwe douche mengkraan?

Repareren lekkende Grohe douchekraan

Grohe Douche kraan gemonteerd in een RIHO Douche cabine druppelt water, dus lekt, deze te repareren.

Partners

Partners van Casius