Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor lekkende douchekraan repareren:

Lekkende douchekraan repareren

De kraan van de douche lekt, is zeer moeilijk volledig dicht te draaien.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkende douchekraan repareren uit heel Nederland:

Lekkende douchekraan vervangen

Omdat de kraan in mijn douche lekt, zal ik een nieuwe kraan gaan kopen bij Gamma. Ik zoek een vakman die de kraan hier kan vervangen. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Lekkende douchekraan herstellen

Er is lekkage daardoor ontstaan in het plafond van de keuken. Nu ik daar niet meer douche is de lekkage in plafond wel gestopt maar de kraan drupt nog steeds. De douche bij de badkuip gebruiken geeft geen problemen

Lekkende douchekraan bekijken en misschien vervangen

Gisteren heb ik een douchekraan bij de praxis gekocht, sindsdien lekt de douchekop. Kan iemand hier naar kijken en eventueel vervangen op korte termijn?

Lekkende douchekraan in de douche vervangen

De douchekraan is pas vervangen voor een nieuwe, maar deze kraan is plotseling gaan lekken. Ik wil graag zo snel mogelijk dat iemand komt kijken waarom deze lekt en het oplost.

Vervangen van de douchemengkraan

Omdat ik last heb van een lekkende douchekraan, wil ik deze graag laten vervangen. Daarom wil ik graag een nieuwe mengkraan laten installeren, echter weet ik zelf niet welk soort ik nodig heb. Hoeveel kost het laten installeren van een nieuwe douche mengkraan?

Repareren lekkende Grohe douchekraan

Grohe Douche kraan gemonteerd in een RIHO Douche cabine druppelt water, dus lekt, deze te repareren.

Lekkende douchekraan repareren

Ik heb een lekkende regendouche. Het betreft een Grohe Euphoria douchesysteem. Als leek vermoed ik dat waarschijnlijk de Grohe handgreep (onderdeel 47718000) vervangen moet worden.

Thermostatische douchekraan en regendouche plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van een thermostatische douchekraan. De huidige is 33 jaar oud en de temperatuur kan niet goed meer geregeld worden. Verder heb ik een lekkende douchekop, die ik wil vervangen door een regendouche. De materialen moeten van goede kwaliteit zijn, maar wel in de budgetklasse, want ik woon in een huurwoning. Ik wil het werk na half mei laten uitvoeren.

Vervangen keuken- en douchekraan

Ik wil graag een aantal kranen laten vervangen. Het gaat om een lekkende keukenkraan van het merk Grohe. Verder om een douchekraan merk Grohe, type 346252, Aut 1000, hartafstand 15 cm. Ook de handdouche met slang wil ik laten vervangen. Graag ontvang ik een aanbieding voor levering en plaatsing van deze materialen.

Lekkende kraan repareren

Er is een lekkage geweest bij mijn bad/douchekraan. Deze is blijkbaar niet goed gemonteerd. Eigenlijk zijn er twee lekkages: de muur in en naar het bad toe. De wandtegels zijn wat los komen te zitten. Kunt u komen kijken of de kraan gerepareerd kan worden of anders welke kraan nodig is om te vervangen? Tevens het tegelwerk nakijken.