Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor wasmachine aansluiting onder gootsteen maken:

Wasmachine aansluiting onder gootsteen maken

Graag zou ik een wasmachineaansluiting willen aangesloten onder mijn keuken wasbak. Het betreft dus waterafvoer en er moet ook iets komen voor watertoevoer. Momenteel is er enkel een afvoer zoals onder een keukenwasmachine. Ik weet niet precies hoe het zit met de leidingen en dergelijke.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wasmachine aansluiting onder gootsteen maken uit heel Nederland:

Wasmachineleiding maken

Aansluiting van wasmachine maken voor een kamer, nu nog geen water leiding en geen afvoer.

Aansluitingen voor wasmachine maken

Wij willen graag in een kamer een aansluiting voor de wasmachine laten maken. Ooit heeft er een wastafel met afvoer gezeten en we zouden graag hier de wasmachine willen plaatsen.

Aansluiting en afvoer wasmachine maken

Wij willen graag in een kamer een aansluiting voor de wasmachine laten maken. Ooit heeft er een wastafel met afvoer gezeten en we zouden graag hier de wasmachine willen plaatsen.

Water aansluiting en afvoer voor droger en wasmachine

Wateraansluiting en afvoer in de keuken maken voor de wasmachine en condensdroger. Keuken is goed bereikbaar.

Groepenkast aanpassen en uitbreiden

In verband met een nieuwe keuken wil ik graag mijn groepenkast aanpassen. De nieuwe keuken krijgt een inductie, oven, magnetron, koel/vries, wasmachine, droger, vaatwasser, boiler en een heet waterkraan. De groepenkast nu heeft 3 groepen en een aansluiting voor de boiler. De nieuwe groepenkast zal 3 keer 25 a moeten krijgen en er zullen ongeveer 12 groepen geplaatst moeten worden. De leidingen zijn al aanwezig en moeten alleen worden aangesloten.

Keuken verbouwen en vergroten

1. Ik wil de keuken (2.27 x 2.68 meter) graag vergroten door het toilet en de hal er bij te trekken (nieuwe maten: 2.27 x 3.46). Daarvoor zou het toilet dan verplaatst worden naar een inloopkast in het halletje (1.20 x 0.89 meter). 2. Daarnaast overwegen we de keuken te verbinden met de woonkamer door de muur open te breken en een poort te maken(breedte 1.50-2 meter). 3. Ten slotte willen we boven graag de aansluiting van de wasmachine verplaatsen naar het CV ketel hok (naast badkamer). Kunt u schatten hoeveel deze drie acties zouden moeten kosten?

Wasmachine aansluiting maken

Aansluiting voor de wasmachine maken in de keuken. De aansluiting moet van de gootsteen komen. Ongeveer 1 meter naar links komt de wasmachine te staan. Tussen de wasmachine en de gootsteen zit wel een ingebouwde combi-magnetron waar waarschijnlijk onderdoor gewerkt moet worden. Betreft een aanvoer en een afvoer.

Klompenhok vergroten en toegangsdeur verbreden

Ik wil graag het klompenhok vergroten zodat de wasmachine er ook in kan. Plus aansluiting hiervoor plus weer de stopcontacten voor de koelkast en wasmachine en de deur van de stacaravan iets breder maken in verband met een rolstoel. Ik wil weten of dit mogelijk is of dat we moeten sparen voor een nieuwe. Wij zijn vrijdagen, zaterdagen en zondagen bijna altijd in Ermelo.

Af- en aanvoer voor wasmachine en droger naar zolder verplaatsen

Ik wil de aansluiting van de wasmachine en droger van badkamer naar zolder verplaatsen. En alles wat daarbij komt kijken

CV-instsllatie plaatsen

Woning rotterdam Nieuwe cv instalattie plaatsen Aansluiting wasmachine loodgieterswerk heel het huis Hoor van jullie

Partners

Partners van Casius