Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gaspit ontsteking repareren:

Gaspit ontsteking repareren

Mijn gaspit werkt nog wel maar het knopje om de gaspit aan te zetten werkt niet meer. Hierdoor is het erg lastig om het gas aan/uit te zetten.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaspit ontsteking repareren uit heel Nederland:

Elektrische ontsteking van gasfornuis repareren

Er een gaspit waarvan de ontsteking het niet meer doet, (merk Etna). Daarnaast zit de keukenkraan wat los en moet even aangedraaid worden; ik ben er net niet sterk genoeg voor. Graag hoor ik welke onkosten (inclusief ontsteker en BTW) ik kan verwachten en op welke termijn het gerepareerd kan worden. Graag offerte mailen. Alvast erg

Elektrische ontsteking van een gaspit repareren

Onlangs is er wat water over onze kookplaat gevallen en hierdoor werkt één kookpit (wok variant) niet meer via de elektrische ontsteking. Waarschijnlijk dient hierin iets vervangen te worden. Graag zou ik van u willen vernemen wat hiervoor ongeveer de kosten zullen zijn voor reparatie. Ik zie uw reactie graag tegemoet en alvast vriendelijk bedankt.

Ontsteking repareren van een Boretti gasfornuis

De ontsteking hapert waardoor de gaspit wel gas geeft maar de ontsteking niet reageert. Dus de pit met de aansteker aansteken. Frequentie van niet insteken is groter dan wel, eerste een pit, nu bijna alle pitten.

Boretti fornuis laten repareren

Ons Boretti gasfornuis heeft 2 ovens. 1 kleine en een grote. De grote oven werkt niet meer en gaspitten gaan vaak niet meer aan. Tevens vindt er een ontsteking plaats aan andere gaspitten. Als we het gaspit linksboven willen ontsteken vonkt het gaspit ook linksonder. Daarnaast weigeren enkele gaspitten te ontsteken.

Elektrische ontsteking van een gaspit repareren

Een gaspit ontsteking blijft zonder knop aanstaan en blijft permanent klikken

Ontsteker van een gaspit laten repareren

De ontsteking van een van de gaspitten van onze Pelgrim kookplaat werkt niet (goed) meer. Komen wel vonkjes uit maar blijkbaar niet genoeg om het gas te ontsteken. De rest doet het wel gewoon.

Elektrische ontsteking in gasfornuis repareren

De elektrische ontsteker van een gaspit blijft hangen. Af en toe zie je een vonk. Graag dit weekend oplossen.

Ontsteking van het gasfornuis repareren

Als ik de knop van het gasfornuis indruk gaat de ontsteking tikken. Het gas gaat aan. Maar zodra ik de knop loslaat gaat het gas uit. Het is een gaggenau gaspit

IKEA oven en gaspit repareren

De oven maakt kortsluiting wanneer deze wordt aangezet (merk: NUTID OV9, gekocht bij IKEA). Een van de gaspitten van het 5-pits gasfornuis, met elektronische ontsteking, gaat wel aan maar blijft niet branden (merk: FRAMTID HGA5K, gekocht bij IKEA).

Boretti gaspit gaat niet aan

Op 1 van de 6 pitten gaat het gaspit niet aan. De ontsteking werkt wel en het gas gaat wel aan, maar zodra ik de knop loslaat blijft het pit uit.

Partners

Partners van Casius