Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor douchekraan vervangen:

Douchekraan vervangen

Ik wil mijn douche kraan vervangen.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchekraan vervangen uit heel Nederland:

Keramische douchekraan vervangen

Onze huidige douchekraan geeft geen koud water meer zodat wij denken dat het keramisch deel kapot is. Op jullie site zagen wij ee kraan van net geen 120,00. Wat kost het om de kraan door een van jullie vakluite laten vervangen?

Douchekraan vervangen en closetreservoir repareren

De douchekraan hoh 12 lekt en geeft geen waterdruk meer, moet vervangen worden. En de vlotter van closetreservoir sluit niet meer af, dus lekt water. Graag wil ik ook dat het wordt gerepareerd.

AquaVive Nina douchekraan monteren

Ik heb een douchekraan gekocht, de Aquavive Nina met regendouche. De oude douchekraan moet eraf en vervangen worden door de nieuwe.

Badkamer renoveren

De badkamervloer zakt in. Dient te worden gesloopt en opnieuw te worden gestort. Deze is ongeveer 4 m2. De vloer dient daarna te worden betegeld en onderste rij van de muur ook. Daarnaast het vervangen van douchekraan, wastafel en wastafelkraan (reeds in bezit). Daarna het ophangen van een spiegel en vervangen van een stortbak van een toilet.

Bad- en douchekraan vervangen

Ik wil mijn bad/douchekraan vervangen.

Douchekraan vervangen

De nieuwe is lijktwel 1mm smaller.

Douche en kraan vervangen

Ik wil de oude douche en douchekraan vervangen voor een nieuwe.

Toiletpot vervangen

Ik wil graag de oude toilet en reservoir laten vervangen. Het gaat om een staande pot. Daarnaast wil ik graag de douchekraan laten vervangen. Materialen reeds in bezit.

Bad- en douchekraan repareren of vervangen

De temperatuur kranen in onze badkamer werken niet zo goed en zijn toe aan reparatie/vervanging. Het gaat om 2 kranen, die van het bad en die van de douche. De kranen draaien moeilijk en de temperatuur van het water lijkt niet te veranderen.

Kraan vervangen in douche

Ik wil graag een thermostatische douchekraan laten plaatsen.

Partners

Partners van Casius