Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor wateraansluiting voor een vaatwasser monteren:

Wateraansluiting voor een vaatwasser monteren

Ik wil graag een wateraansluiting voor de vaatwasser laten verzorgen. De afvoer en een stopcontact zijn al aanwezig. Er zit op deze plek al een waterleiding waarop kan worden aangesloten. Er moet ook een kraan worden geleverd. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wateraansluiting voor een vaatwasser monteren uit heel Nederland:

Vaatwasser aansluiten op water en elektra

Ik wil graag een vaatwasser-aansluiting aanleggen in mijn huis. Momenteel is er alleen een aansluiting op de kraan aanwezig, met de aansluiting onder het gootsteenkastje. Graag plaatsen we de vaatwasser circa 1 meter van de huidige aansluiting, naast het aanrechtkastje. Aangezien het een huurhuis betreft, is het afhankelijk van de offertes of we ook daadwerkelijk een aansluiting willen laten aanleggen. Naast de wateraansluiting, zal er ook een stopcontact aangesloten moeten worden. Momenteel liggen de draden er al wel, alleen is deze niet aangesloten op een stopcontact.

Vaatwasseraansluitingen plaatsen

Ik wil graag een vaatwasser, maar ik moet eerst nog een vaatwasseraansluiting hebben onder mijn gootsteen. Er is dus al een wateraansluiting, maar nog geen toevoer/kraan om een vaatwasser aan te sluiten. Op het sifon zit wel een afvoerstuk voor een vaatwasser. Ook zitten er al aansluitingen voor een wasmachine, deze loopt een paar meter door naar een hok in de keuken. De vaatwasser zou in het kastje naast de gootsteen komen.

Keukenmuur half doorbreken en keuken verwijderen

De muur is geen draagmuur. Het betreft een kleine keuken van 5,5 m². De muur moet over de breedte van 1.90 meter worden verwijderd. Het plafond en vloer e.d. na verwijdering afwerken. Er moet een radiator worden verwijderd. De oude keuken verwijderen en afvoeren. De apparaten worden hergebruikt. Wat klein stucwerk. Wateraansluiting voor vaatwasser moet worden verlegd. Wat stopcontacten geplaatst. Boven bij de afzuigkap moet een soort strook worden geplaatst over de muur om iets weg te werken. Na inbouw van de nieuwe keuken moet wat tegelwerk op een muur worden uitgevoerd over ongeveer 4,5 m².

Leidingwerk voor een vaatwasser aanleggen

Ik wil in vrijstaande vaatwasser in een bestaande keuken laten installeren. Dus er moet een afvoer watertoevoer en extra wateraansluiting voor amerikaanse koelkast geinstalleerd worden

Wateraansluiting voor de vaatwasser maken

Wij willen misschien een vaatwasser voor de keuken aanschaffen, maar daarvoor zal een nieuwe toevoer en afvoer gemaakt moeten worden. Er zit wel gewoon een kraan. Daarvoor zouden wij graag een indicatie voor de kosten willen. Locatie Enschede. Liefst willen wij een mail met een vrijblijvende offerte.

Watertoevoer en waterafvoer aanleggen

Ik ga een koffiezaak beginnen in Den Haag. Het pand heeft een pantry met een wateraansluiting maar ik heb ook watertoevoer en een afvoer nodig achter de bar ter behoeve van de vaatwasser, espressomachine en extra gootsteen. Ik ben nu bezig met mijn begroting en ik zou graag een indicatie willen ontvangen van de kosten.

Wateraansluiting maken voor vaatwasser

Ik wil graag een wateraansluiting voor een vaatwasser aan laten leggen. Locatie Dordrecht. Gaarne prijsopgaaf. Het betreft de keuken, hier zit gewoon een waterpunt. Er zal een afvoer en een waterpunt gemaakt moeten worden.

Wateraansluiting voor de vaatwasser maken

Ik will de vaatwasser korrekt ansluiten her leggt Aub asap

Keuken van IKEA monteren

Keukenmontage van een IKEA keuken, de keuken is een kleine L opstelling van 4 kasten met koelkast/vriezer, vaatwasser, spoelbak en een eiland opstelling met kookplaat elektrisch. De voorbereidende werkzaamheden (elektra/wateraansluiting) zijn geregeld. Eventueel kan ik zelf mee helpen, ik heb ervaring met een keuken plaatsen, maar wil extra hulp in verband met het sneller plaatsen van de keuken. Eventueel moet er ook een koof gemaakt worden voor de afzuigkap. VANAF 10 MAART!

Buitenkraan monteren met afvoer

Ik wil graag een offerte voor maken buitenkraan en het maken van edn afvoer tbv vaatwasser en wateraansluiting tbv vaatwasser Het betreft een nieuwbouw appartement dat nog wordt opgeleverd. Ik zie graag jullie offerte tegemoet.

Partners

Partners van Casius