Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor wateraansluiting voor een vaatwasser monteren:

Wateraansluiting voor een vaatwasser monteren

Ik wil graag een wateraansluiting voor de vaatwasser laten verzorgen. De afvoer en een stopcontact zijn al aanwezig. Er zit op deze plek al een waterleiding waarop kan worden aangesloten. Er moet ook een kraan worden geleverd. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wateraansluiting voor een vaatwasser monteren uit heel Nederland:

Leidingwerk voor een vaatwasser aanleggen

Ik wil in vrijstaande vaatwasser in een bestaande keuken laten installeren. Dus er moet een afvoer watertoevoer en extra wateraansluiting voor amerikaanse koelkast geinstalleerd worden

Wateraansluiting voor de vaatwasser maken

Wij willen misschien een vaatwasser voor de keuken aanschaffen, maar daarvoor zal een nieuwe toevoer en afvoer gemaakt moeten worden. Er zit wel gewoon een kraan. Daarvoor zouden wij graag een indicatie voor de kosten willen. Locatie Enschede. Liefst willen wij een mail met een vrijblijvende offerte.

Watertoevoer en waterafvoer aanleggen

Ik ga een koffiezaak beginnen in Den Haag. Het pand heeft een pantry met een wateraansluiting maar ik heb ook watertoevoer en een afvoer nodig achter de bar ter behoeve van de vaatwasser, espressomachine en extra gootsteen. Ik ben nu bezig met mijn begroting en ik zou graag een indicatie willen ontvangen van de kosten.

Wateraansluiting maken voor vaatwasser

Ik wil graag een wateraansluiting voor een vaatwasser aan laten leggen. Locatie Dordrecht. Gaarne prijsopgaaf. Het betreft de keuken, hier zit gewoon een waterpunt. Er zal een afvoer en een waterpunt gemaakt moeten worden.

Wateraansluiting voor de vaatwasser maken

Ik will de vaatwasser korrekt ansluiten her leggt Aub asap

Keuken van IKEA monteren

Keukenmontage van een IKEA keuken, de keuken is een kleine L opstelling van 4 kasten met koelkast/vriezer, vaatwasser, spoelbak en een eiland opstelling met kookplaat elektrisch. De voorbereidende werkzaamheden (elektra/wateraansluiting) zijn geregeld. Eventueel kan ik zelf mee helpen, ik heb ervaring met een keuken plaatsen, maar wil extra hulp in verband met het sneller plaatsen van de keuken. Eventueel moet er ook een koof gemaakt worden voor de afzuigkap. VANAF 10 MAART!

Buitenkraan monteren met afvoer

Ik wil graag een offerte voor maken buitenkraan en het maken van edn afvoer tbv vaatwasser en wateraansluiting tbv vaatwasser Het betreft een nieuwbouw appartement dat nog wordt opgeleverd. Ik zie graag jullie offerte tegemoet.

Vaatwasser installeren en inbouwen

Ik wil graag een vaatwasser laten inbouwen en installeren. De vaatwasser komt in de plaats van een van de keukenkastjes onder het aanrecht. De afmeting van het kastje moet ik nog even opmeten. Elektriciteit- en wateraansluiting zijn in de buurt. Graag laten we ons adviseren welke type vaatwasser geschikt is. We hebben een huishouden van twee volwassenen. Op de vierde verdieping. Er is geen lift aanwezig.

Wateraansluitingen laten maken

Ik wil graag een aantal klussen gedaan hebben: wij hebben in ons studentenhuis geen wateraansluiting voor de vaatwasser of een wasmachine. Afvoeren zijn er ook nog niet. We zouden dat wel graag willen hebben.

Kraan voor de vaatwasser maken

Wij willen in de nieuwbouw woning de wateraansluiting en afvoer voor onze vaatwasser laten maken in de keuken. Er is al een waterleiding aanwezig en een afvoer op de goede plek. Er moet alleen nog een afvoerbuis en een kraan worden geplaatst.

Partners

Partners van Casius